Цитирай Първоначално написано от kiss me baby
Значи този Николай беше на почивка в градът в който живея през лятото.И се запознахме по-много странен начин и в началото ми беше страшно противен и си мислих "тоя пък кво си мисли,аз да не съм някое леко момиче".Но след като се опознахме и излязохме няколко пъти заедно ми стана много симпатичен и незнам защо но започнах да го харесвам страшно много.Дойде време обаче той да си замине (той е от Ловеч)Аз искам поне да си пишем,защото ще ми е много трудно да не се видим цяла година,но той е прекалено зает с тренировките си по футбол.Става в 7 отиа на тренировки в 8 до 13:00 след тва спи до 14:30 и заминава пак на тренировки до 18:00 и тва е всеки ден.Ще продължи още една седмица,но се чудя да не би да иска да ме забрави,защото той ме харесваше страшно много,както и аз него и незнам.Не искам да му пиша за да не му се натрапвам,а за тва че съм се изгаврила с него го каза негов приятел (Светослав).Истината е че всичко около Николай и Свельо много ме натъжава.Когато си спомням колко беше хубавп когато бяха тук ми става много кофти.Искам да го забравя но истината е че не мога,незнам но за 1 седмица обикнах това момче (Николай) толкова колкото не съм си представяла че ще обичам някого от срещуположния пол...
Виж най-добре да забравиш Николай, защото любовта от разстояние е само мъка и за двамата партньори....