Който е приет в 8 Д клас да ми пише моля ! ето скупа ми - emsi1225 пишете аз см икогнито![]()
![]()
или просто ми отговорете
![]()
тц .. дай град и у4илище де ...![]()
Бахти .. айде и аз да питам .. има ли някой в 8 б... 3000 4овека .. ихааааааааа![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
awe hora vie otkude zn to4no v koq paralelka ste prietimoje da vi se stori tupo no si mislih 4e na 15 septemvri 6te kajat
![]()
ЩоМ vЭДнЪж SъБуДi Сэ МоЙtА ЖеNsКа ЗLОбА, SъМ ГоtоVа Да ПrАtЯ ВsЯкА tъПа КуЧкА,КоЯtО Те ХаRеsвА В гRоБа...
да и аз тва се чудя от къде трябва да разберем в коя паралелка сме?
дали в у-щата има някви списъци?о,о
Ми ... аз и моите фр разбрахме от тез дет са били преди нас .. смисал паралелките които са само по 1 .. примерно англ. и немски бяха 8б и .. сега аз съм там ..
Ина4е паралелките, които са по 2 .. нз как може да разберете![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
ami az sam ot love4 i ve4e sam 9 klas,ama minalata godina iznesoha spisaci na 14 septemvri v u4ili6te.taka 4e 4akaite i 6te razberete koi kade e![]()
Никога не се целувай пред входната врата,защото любовта е сляпа,но съседите не са!
Първоначално написано от -4arovnata-
Аз съм 8Б клас.
...
Междо другото,на мен ми казаха,че съм 8Б клас още,когато отидох да се запиша в даскалото,в което са ме приели.Но нищо друго не ми казаха...Само,че трябва към 10 Септември да отида да видя кои са учебниците и коя ми е класна.![]()
и на мене тогава ми казаха.а учебниците след 15 ще разбера какви са миПървоначално написано от SuNsEt
П.П. Иаз ще съм 8 б в НТБГ
Е аз в 18 СОУ ...Чудя се как може чак тогава да ни казват за учебниците?!Дали ще можем да ги намерим??Няма ли да са свършили до тогава?!Първоначално написано от letilili
...
ми като ходих да питам кога ще излязат списъците с учебниците те ми казаха че на 15 като се видиме с класните ще ни кажат .Първоначално написано от SuNsEt
П.П. Имам една фр която е в 18 с китайски![]()
Е моят профил е природоматематически с немски и математика...Ох как не ми се иска да идва тоя 15 Септември...
![]()
Спокойно.Учебниците се поръчват от книжарницата при даскалото.Двате пари на класната/класния и след няколко дни вече имате учебниците.Просто изчакайте да започнете даскало.Първоначално написано от SuNsEt
ПП:И аз май ще съм 8Д,ама във 2 АЕГ.![]()
Abe hora,! Bi trqbvalo v nachaloto na septemvri da imate rod sreshta i togava sig shte razberete za uchebnitsi i paralelkiAz pone taka si mislq
![]()
Аз бях миналата година.Първоначално написано от SuNsEt
Сега съм 9Б.
Има ли 8 Е!?![]()
Бтв и на мен ми казаха коя паралелка ще съм,когато се записвах.![]()
Спокойно на 15 всичко ще е ясно.![]()
8 а
Аз пък ще съм "в"![]()
Аз вече имам учебниците...иначе за паралелките май ще ни ги кажат на 5-ти!Първоначално написано от DJEB
![]()
Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!
koi grad e,az tyka da gadaq li
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!