.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Тема: Епилатор

Епилатор

Здравейте тийнове!!Значи моето не е проблем ,а ще искам някаква препоръка от вас.По-скоро към момичетата,може и от момчетата,защото все пак някои си махат космите на краката...Ако изпозлвате епилатор,какъв е той?Можете ли да ми препоръчате някой на прилична цена и да ги маха добре???Защото аз използвам този на майка ми и не съм много доволна от него,понеже миналата седмица си ги махах и след няколко дена пак имам и днес пак ги махах...Мисля че този епилатор не ги маха от корените и така порастват за няколко дни......Ако може да ми препоръчате някой ,които да им скубе корените,че да растат по-бавно..благодаря

Нарушена т.1
    moderated by oth_fenka

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    не зависи от епилатора, а от начина, по който го използваш дали ще ти изкоренява космите, или ще ги накъсва

иначе използвам този /май/ и нямам особени проблеми
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Цитирай Първоначално написано от alice sw
    не зависи от епилатора, а от начина, по който го използваш дали ще ти изкоренява космите, или ще ги накъсва

иначе използвам този /май/ и нямам особени проблеми

Този ми се струва добър...има доста неща--20 ДВОЙКИ ПИНСЕТИ
    -2 СКОРОСТИ НА ЕПИЛАЦИЯ
    -ОБЕЗБОЛЯВАЩА СИСТЕМА С МАСАЖНИ РОЛКИ
    -ЧЕТКА ЗА ПОЧИСТВАНЕ
    Пише че е на промоция,а иначе на каква цена е?Ти от този сайт ли го закупи?
    Моя няма май такива екстри,няма 2 скорости за епилация ,представки и т.н.....от това може би зависи също?А как по-точно го използваш за да ти изкоренява космите?

свършват.

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    моят е от техномаркета в Ловеч, не е нищо особено...беше около 60 кинта, не помня точно колко

иначе...когато се епилираш набързо космите се накъсват, затова трябва по-бавно и внимателно...иначе епилаторът си е най-обикновен, не е нещо особено
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Да ти кажа отделям доста време и не бързам да се епилирам,а гледам къде има още косъмчета да ги махна ,но като чели остават малко корени ,не се махат на пълно.Махам ги отдолу нагоре...

свършват.

nqma da vi kazvam dneska kvo pravih s epilatora...

на майка ми епилатора ползвам но рядко и съм много довона само дето е доста скъпичък на BRAUN e silk-epil xelle но аз предпочитам за себе си кола маска много по ефективна чак на втората седмица започват да се показват косъмчетата но ходя на козметик защото не мога сама да си я правя добре ...а ако опиташ у вас да си направиш кола маска си вземи лентички на Veet от големите и ги срежи през средата защото колкото са по малки толкова по малко сила ти трябва и повече косъмчета издърваш...успех

Град
    София

Аз съм с този. Доволна съм. Обаче моделът вече е старичък.. Имам го от не малко годинки....

Също така чух,че епилатора трябвало да се сменя на няколко годинки,това дали е така?

свършват.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Sunny_stz
    Също така чух,че епилатора трябвало да се сменя на няколко годинки,това дали е така?
    Хм... Моят е от около 4-5-6 незнам... Ама за сега не плаче за сменяне... Така че явно си зависи от марката...

Търси си епилатор с дискове,а не с пинсети.
    Дисковете ги изкореняват по-добре и трае по-дълго.

Една приятелка е с Филипс(с дискове)беше си го взела за около 60лв и е мн добър.
    Моя също е с дискове,но аз го ползвам от скоро,защото преди това използвах самобръсначка и още ефекта не е мн на лице.

Но определено епелаторите с дисковете са по-добри.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Град
    Sofiq
    Моят е Браун СилкЕпил и съм доволна от него,въпреки че вече си махам космите със самобръсначка,но епилаторът си е качествен,просто така ми е по-удобно.
    But all the miles that separate,
    They disappear now when I’m dreaming of your face.

Град
    Велико Търново
    Ами епилатора не се сменя през няколко годинки,чак когато се счупи.Леля ми имаше един епилатор съвсем обикновен без приставки и много скорости,но го ползва 10 години и накрая го забрави във един хотел като беше на почивка с мъжа си Моя е Brown Silk Epil Ever Soft На външен вид изглежда като този http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09036775 ,само че там където е розово на моя е лилаво.Моя беше 100 лева преди 1 година си го купих.И мисля,че е със 20 двойки пинсети(не съм сигурна),2 скорости,обезболяваща приставка,приставка за подмишниците,четка за почистване.Аз намерих картинка на моя,но е миниатюрна

Град
    in my world!
    ми моя е braun silk epil и на сестра ми е на браун
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Цитирай Първоначално написано от _Kristin_
    Търси си епилатор с дискове,а не с пинсети.
    Дисковете ги изкореняват по-добре и трае по-дълго.

Една приятелка е с Филипс(с дискове)беше си го взела за около 60лв и е мн добър.
    Моя също е с дискове,но аз го ползвам от скоро,защото преди това използвах самобръсначка и още ефекта не е мн на лице.

Но определено епелаторите с дисковете са по-добри.
    и аз съм на това мнение
    http://www.consumer.philips.com/cons...UMER/HP6409-03 |

тва е моят .. и аз го взех от техномаркета в Ловеч за около 110 лв и съм много доволна ... Philips според мен са най-подходящи в това отношение
    By myself but not alone ...

Цитирай Първоначално написано от pyfpaff
    http://appliances.market.dir.bg/xoffer.php?xoffer=09019825&cat=3269&shop_id=18

tova e moq..mn sum dovolna..
    Моя е същия и аз съм мн доволна мисля че е с дискове

Град
    В Страната на чудесата ;р
    С Phillips съм и съм супер доволна. Ползвам го вече година и нещо и не е мръднал. Една френдка също си купи такъв и тя е доволна.
    http://www.girl-in-love.hit.bg

"I love to live and live to love!"

Абе то понякога не е до епилатора, защото с този, който ние с майка ми използваме, аз като се епилирам и ми израстват след 2 дена а пък на нея след 2 седмици /и не е до начина по,който епилираме поне в моя случей, защото и тя ме е епилирала/ :P :P
    Love is a feeling
    Give it when I want it
    cause Im on fire
    Quench my desire
    Give it when I want it

аз позлвам един на филипс и може да се каже че съм доволна. За да махнеш добре косъмчетата трябва да се съобразиш с дължината им. Мот епилатор има 2 степени,1 за по-дълги косъмчета а др за по-къси
    I am the dream
    You are the dreamer !!

Голям фен Аватара на sssladuranka
    Град
    Outta Space =]
    браун силк епил

Супер фен

моят е същият.. поне на вид

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от ^Adrenalinka^

моят е същият.. поне на вид
    и моя е такъв само че синьо зелен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си