- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Посягало ли Ви е ГадЖе????????????
Хааа...никой не смее, защото знаят с кой се водя и им се живее още.![]()
![]()
Не ме е удрял,но е посягал и се е спирал,което също не е малко.Но това е минало.Обаче помня,че след тази наша случка плаках доста и това сложи края на всичко между нас.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Да, 4есто. И като сексуална игра и наистина.
![]()
Робинята на Quench
Ми посягал ми е в яда си, но не ме е ударил. Спира се...
Глупаво е да удариш приятелката си. Каквото и да е станало, това не е решение!
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
ми не, 1,2 пъти не се сържах и аз го ударих место той мен :-D . Но ми е много интересно как може има момичета, които си търпат боя и пак са с този човек цццц как може да търпът такова нещо нито са зависими от него да ги храни и т.н. за да си мълчат те...цццц
Не,но ако някой ми посегне-край.![]()
не,само на бъзик се млатим и синки си оставяме но никога не ми е посягал наистинатва е най-отвратителното не6то за мен-мом4е да посегне на моми4е
![]()
Не!За мене момче което посяга на момиче не е момче.
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Ем на гадже не съм посягал никога...минавало ми е през акъла когато наистина си го заслужава ама...иначе на други момичета съм посягал 1-2 пъти...и то със пълно право...
и 6те разясни6 ли какво има6 предвид под пълно право,за6тото колкото и голяма ку4ка да е ти си мом4е и е ясно 4е като и посегне6 тя не може да ти отвърне...не мисли6 ли 4е е неравностойно?Първоначално написано от GregoryHouse
да, бяхме още деца.... ама мн дълго му са цупих
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Никога.
А ми е много интересно, как някои жени с кеф удрят гаджетата си, но пък мъж направи ли го - обявяват го за разстрел веднага.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Не, разбира се!![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
лично на мен не.. но имам приятелка,на която СА й посягали......![]()
If you see someone without a smile give them yours..![]()
Не никога! Само се надявам да не ми се случи някой ден ...
Да
Ужас... Не.. И ако някой го направи.. който и да е той, колкото и да го обичам... тегля му чертата и тва е![]()
Да.. не искам да си спомням.
>>> House Music <<<
Да!Имам си белег на веждата даже! Мноу КууЛ , но това само доказа, че той не е никакъв мъж!![]()
Никога не се е осмелявал да ме нагруби, още по-малко да ме удари.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!