- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- LIИKIИ PAЯK
Well?...
'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett
'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...
echii <3
ми едно време ги харесвах, сега ги слушам рядко :]
хъхъ..
Станаха твърде комерс иначе в 5ти клас им се радвах много.![]()
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
Поредната тема .... ама грам не ми допадат! ;')
LP forever!![]()
С усмивка на лице,аЗ съм ебаси якото Хлапе...!
Линкин ПаЯк чета аз. Ами и те имат хубави песнички малко. Ама стига си писал за всяка група тема...
Use me, I'm beautiful
Take me, I'm Yours
Hurt me, it feels like medicine
And all I deserve...
pravilno 4ete6 taka se izpisva v logoto na grupata
puk za temite nqma pove4e tova sa miliubimite puk i vijdam 4e za tqh nqma temi i re6ih da napravq
'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett
'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...
echii <3
Айде пусни теми за всички групи, които знаеш..![]()
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
Много харесвам ЛП , но с последния албум малко се изложиха.Разбирам , че искаха да направят нещо ново , но това нямаше нищо общо със старият им стил.Само някои песни стават, затова сега си се утешавам с миналите им албуми![]()
Харесвам ги, да... преди повече, сега по-малко.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Hybrid Theory EP и LP-то са като че ли най-доброто, което са правили. В Метеора малко оакани са им китарите, инак бива. След туй не ги броя ич.
Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
Мн ме кефат - са слушам Given Up - страшна песен!!!!
Не съм за теб, не си за мен
Айсберг на две разделен.
Не е война, но любов ли е , питам,
щом се ранихме така.
Щом нежността като гълъб отлита,
стреснат от твойта ръка.
Едно време много ги слушах,но вече ми омръзнаха ...
А и нещо се поизложиха напоследък![]()
Не ме кефят, ама хич даже, прекалено са комерсиални
ей такива нео-аниме копеленца много мразя..
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Повръща ми се като чуя за тях..Да не говорим за по-новите песни...Чак ме е срам да си призная, че преди ги харесвах...![]()
It`s my life
It`s now or never
I ain`t gonna live forever
I just want to live while I`m alive....
същото и при мен...Първоначално написано от Summer_Spirit
we give it all.
абе не че ги мразя ма както автора е написал тая тема Линкин ПАЯК ми стана смешно иначе и на тех им се комерсиалиира музиката нещо, да се опраат аз съм към рапа насочен
http://mrcartermusic.com/ Най-новата музика!!!
Никога не съм ги харесвала и винаги съм се чудела защо фенките им се мислят за велики рокерки?![]()
Антипатични са ми...незнам не ми харесват ниикак...ама...не ми пречат просто не ми допадат нещо ...![]()
и при мен :]Първоначално написано от TellMeYourName
Музиката на Linkin Park не е за всеки,както и за която и да било друга група.![]()
Утрепена ралта, доста ме дразнят, добре, че са останали луди лапенца да им купуват албумите, че да имат от кво да живеят
Аз лично много ги харесвам-една от любимите ми групи са, но даже и аз ще призная че от най-новия им албум има само две-три песни, които ми харесват. Иначе Hybrid theory и Meteora са върха![]()