- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Тя обича повече него ;(
Приятелката ми обича повече бубата ми ;( Като излизаме постоянно нея целува, а на мен никво внимание не ми обръщаКажете кво да правя че да я накарам и мен да целува. Не искам да и казвам за да не ме помисли за някво бебе ;( Темата е сериозна!
Аха, невероятно сериозна...Първоначално написано от soulfly
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Кое обича ?
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...
Pogovori s neq za tova koeto pravi!Iskai da ti obqsni!!
изчукай я![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Съжалявам , ама неща не разбирах.Срещате се навън и тя ти го селува на улицата?![]()
![]()
Първоначално написано от Yallama
![]()
![]()
+1
Казват,че всеки си има звезда и всеки угасва угасне ли тя.Звездите се ронят и хората с тях стават лека-полека на прах.Какво ли ще стане след много години когато останат в покоите сини едничък човек и едничка звезда?Ами ако угасне и тя? ..
Някави насекоми, хлебарки.. Аз така разбрах...Първоначално написано от PLuScHeTo
mm lo6a rabota... q q skusai ako ne q luff mnПървоначално написано от From_Hell
tfa 6e da e mn dosadno nali
А ти, от къде знаеш, че не съм тъп и неразбиращ?!Първоначално написано от (S) AINT
А те видим, тарикатка.![]()
Първоначално написано от LiGlA G BeBzZz
![]()
![]()
знам и мен за тва се опитвам да избягвам погледа муПървоначално написано от LiGlA G BeBzZz
![]()
+1Първоначално написано от пLiнцесkъ
![]()
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
bubata ti???![]()
![]()