Цитирай Първоначално написано от k`man
Нарича се стадно мислене.......болеста на съвременното общество породено от прекалено бързата промяна от бай тошовско време в демокрация и от старите ценности които не искат да изчезват въпреки че вече вредят на така или иначе прекалената свободия на тъпия стаден изнасилен,ограбен,беден,за устял народ който се е разпръснал по чужбина и въпреки че има прекалено много възможности за деградация точно на Българската държава трябва да сме оптимисти да гледаме с надежда към бъдещето.Та нали все пак Ванга е казала че България след време ще се оправи и ще бъде прекрасно място за живееене,но това няма да стане докато всички тези гореизброени фактори са налице....първо трябва да се промени манталитета,ценностите,упр авниците и законите и тогава България ще се възроди като феникс от пепелта.....отново!
k'man, прав си, но стадното мислене не е типично дори за съвременната ни реалност, още хора като Ботев,Вазов са прозирали това "стадо".Което е доста отчайващо.А за България - съмнявам се скоро да се оправи, Ванга - много от "предсказанията" й са преписани изкуствено след смъртта й.Жената,не е обичала да излизла пред медиите и да говори на масите.Не мисля,че всичко,което ни казват,трябва да се приема за вярно.Дано да се оправи нашата държава,но не виждам как.Първо - ние сме малка държава и като територия,и като население,и като ресурси.Почти нищо нямаме,за капак на всичко политиците допълнително прецакват нещата не само като крадат,а и като управляват - трагично за нас,управляваните и комично за останалите народи.
Иначе текстът аз съм го писал,изгубих си времето,на никой не му дреме,пратих на бая фр-а из скайпа и казаха,че е много дълго,за да го прочетат...So...

beautiful~kiss, мерси все пак за комплимента