- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- какво бихте направили ако...
Еми това ме накара да се замисля...Може би първо ще има скандал (не че съм от тези дето вдигат големи скандали де),но ако докаже че цялата случка не значи нищо за него бих му простила,но ако стане точно обратното може само да си мечтае да е с мен отново...![]()
Не бе Викич тва си е черна роза майПървоначално написано от ANTIHUMAN
![]()
![]()
![]()
Ще му вдигна скандал,ще му бия един и после ще го оставя да се оправдава и извинява.Ще му е трудно да ме убеди..
Aaa да!Първоначално написано от zaraaa
То мойто въобръжение край няма.Но от друг ъгъл на убита мравка приличаше!
![]()
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
еммммммм ако гоше му се размине
![]()
Според мен трябва да поговориш с него сериозно и да оточните нещата. Не са нужни скандали, които още повече да влошат отношенията между вас.
нЯма кфО Се прОбвАш С мЕн..нАй-мНоУ мА имАш За ЕдИн дЕн ! сЪрцетУ ми Е нА хилЯдА ПърЧенцА...зАРадИ нАкОнтЕни моМчЕнцА...И пРосТу разбЕрИ , нЯма дА имА с Кфо тЕ обичАм и зА мАлКо доРи !!!
Abe Sha q E*A v tupata K***a 6a q zareja mn qsNY !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ми бих се нацупила малко ама в крайна сметка ще му простя
много ясно че бих се разделила с него като не съм му достатъчна има и други момчета и не бих търпяла такова отношение![]()
мхм... да и аз съм на това мнение... ама 2-ри подобен път и е довижданеПървоначално написано от Bellatrix
![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Сиг първото нещо, което ще ми мине през ума е да му вдигна луд скандал и да го зарежа, ама накрая ще омекна и ще му простя... Зависи от ситуацията.. Важното е докато е трезвен да не праи нищо такова, но бих си помслила кфо ще правя. Се пак както казаха вече по нагоре алкохола не е извинение!
Обiчам те и 0т таzи Lюбов боLи и вsекi сп0деLен м0мент нi пRибLижава kъм kрая...
Ще му вдигна скандал,ще му се сърдя няколко дена и после ще му простя(но това няма да ми пречи да му го натяквам още няколко седмици поне... ).Но повтори ли сееее...![]()
Ще вгорча неговия живот, ще вгорча моя живот и ще поставя под въпрос връзката ни. Ако се разделим, ще е бавно и мъчително. Защото ще искам да забравя, но няма да мога. Имам твърде силна памет.Изневярата е началото на края за една връзка - каквато и да е изнавяра (емоционална, физическа, целувка, мисъл, дума, секс...все тая). Просто защото е липса на уважение, отговорност и честност. Грозно е и няма място в едни искрени отношения. А веднъж прекарана през такива мъки, една връзка не може да бъде същата.
Първо зависи какво е направил на тоя купон, пък и това, че е пиян не го оправдава изобщо... както казаха и преди мен - който не държи на пиене, да не пие! Но ако не е нещо кой знае какво най-вероятно ще му простя![]()
СъгласнаПървоначално написано от Bellatrix
![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Ще му се сърдя известно време,за да се научи друг път да не прави така...Алкохолът не е извинение.![]()
Какво го чака после....бедна му е фантастиката,както бяха казали едни блондита...
Сега сериозно: Бих го направила за две стотинки,защото,ако толкова ме обича и държи на мен няма да го направи..А,пък тези извинения хах "бях пиян"...при мен не минават..Всеки да си понася последствията...После всеки по пътя си и т'ва е...
![]()
моето гадже пие съвсем малко ...да не кажа никаки нямам такива притеснения ..но ако все пак нещо се случи , няма да кажа и дума ..ще се усмихна и ще си тръгна
![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
ще поговоря с него
House music gives us the power we need.. you are trying to tAke controL of your body,but you cAn`t...I am going InsAne,and you..?! be cAreful.....
бихте му вдигнали голям скандал,но след мн разправии ще му простите
tova bih napravila
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Barbie и cherinka - президенти!
Аз изневяра не бих простила... правила съм го, но тогава ходех с човек само за да отбия номера, и двамата искахме да си забравим бившите, и не ме болеше особено че се бил напил и че се натискал с няк'ва.
Но реално погледнато - ако един човек истински те обича, за него ще е немислимо да докосне друго момиче, макар и пиян. Ако обича винаги ще му изниква една мисъл "Чакай бе, мацката е сладка, ама аз си имам приятелка" и няма да се стига до целувки, секс и не знам си какво. И за мен алкохола не е извинение. И аз съм препивала жестоко (няма да повторя), но понеже имам силни чувства, лоялна съм и съм честна не съм си позволявала нещо да се случи, ако някой почне да се овърта около мен...Алкохола НЕ Е извинение. Никакви компромиси, когато се отнася до изневяра...
![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride