.

Виж резултатите на анкетата: какво бихте направили ....

Гласували
100. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • бихте му простили-в крайна сметка дори не си спомня мн добре станалото

22 22,00%
  • бихте му вдигнали голям скандал,но след мн разправии ще му простите

67 67,00%
  • бихте се разделили с него-независимо от обстоятелствата,за вас това си е изневяра

11 11,00%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 47 от общо 47
    Град
    Малката Виена т.е Русе
    Еми това ме накара да се замисля...Може би първо ще има скандал (не че съм от тези дето вдигат големи скандали де),но ако докаже че цялата случка не значи нищо за него бих му простила,но ако стане точно обратното може само да си мечтае да е с мен отново...

Цитирай Първоначално написано от ANTIHUMAN
    Аз бих й простил ,но само един път!Направили го втори път ,пътя sexy!

^Amar te Duele^ това убита мравка във война ли е на профила ти?Прилича ми на такава!
    Не бе Викич тва си е черна роза май

Град
    Дrэаmз
    Ще му вдигна скандал,ще му бия един и после ще го оставя да се оправдава и извинява.Ще му е трудно да ме убеди..

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от zaraaa
    Цитирай Първоначално написано от ANTIHUMAN
    Аз бих й простил ,но само един път!Направили го втори път ,пътя sexy!

^Amar te Duele^ това убита мравка във война ли е на профила ти?Прилича ми на такава!
    Не бе Викич тва си е черна роза май
    Aaa да! То мойто въобръжение край няма.Но от друг ъгъл на убита мравка приличаше!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

еммммммм ако го ше му се размине

Според мен трябва да поговориш с него сериозно и да оточните нещата. Не са нужни скандали, които още повече да влошат отношенията между вас.
    нЯма кфО Се прОбвАш С мЕн..нАй-мНоУ мА имАш За ЕдИн дЕн ! сЪрцетУ ми Е нА хилЯдА ПърЧенцА...зАРадИ нАкОнтЕни моМчЕнцА...И пРосТу разбЕрИ , нЯма дА имА с Кфо тЕ обичАм и зА мАлКо доРи !!!

Abe Sha q E*A v tupata K***a 6a q zareja mn qsNY !

Голям фен Аватара на CaSsIe
    ми бих се нацупила малко ама в крайна сметка ще му простя

Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Така,
    Като за начало АЛКОХОЛА НЕ Е ИЗВИНЕНИЕ!
    Запомнете го добре, ще ви е от полза.
    Второ, това момче заслужава известно време да не ти види физиономията и добре да си помисли дали друг път ще повтори това, което е направил.
    Трето, няма нужда да му вдигаш скандали, да се ядосваш, да се нервираш и т.н, защото помни, че здравето ти е много по-важно, да не кажа най-важното от някво копеле, което се е забавлявало в твое отсъствие.
    Четвърто - погледни второ.
    И така...

А ако посмее да ти кажа "ама.. аз.. такова.. аз.. миличко.. бях пиян.." тогава ако не го направиш за две стотинки, язък дето я имаш тая путка и тоя акъл.

И като допълнение: Разбираемо е да си бил в несвяст и да си бил почти мъртъв, за да си позволиш да кажеш еди си какво в твоя защита.
    Всеки човек - пиян, надрусан, напушен, с две думи - в космоса, винаги знае какво прави. Просто това, че някой си е позволил да се позабавлява малко и си е казал на акъла "Бе, аз ся съм пиян, имам извинение" заслужава д аму се одрежат ташаците !
    еВаЛаа мацко ..
    Грешка беше, че ти повярвах, само себе си виня. Грешка беше, но я повтарях сляпо вярвах в любовта.

Град
    Сливница
    бихте се разделили с него-независимо от обстоятелствата,за вас това си е изневяра
    много ясно че бих се разделила с него като не съм му достатъчна има и други момчета и не бих търпяла такова отношение

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    Ще се разкрещя, много ще му се разсърдя и ще му простя след време...
    мхм... да и аз съм на това мнение... ама 2-ри подобен път и е довиждане

Град
    In Your Dreams...
    Сиг първото нещо, което ще ми мине през ума е да му вдигна луд скандал и да го зарежа, ама накрая ще омекна и ще му простя... Зависи от ситуацията.. Важното е докато е трезвен да не праи нищо такова, но бих си помслила кфо ще правя. Се пак както казаха вече по нагоре алкохола не е извинение!
    Обiчам те и 0т таzи Lюбов боLи и вsекi сп0деLен м0мент нi пRибLижава kъм kрая...

Голям фен
    Ще му вдигна скандал,ще му се сърдя няколко дена и после ще му простя(но това няма да ми пречи да му го натяквам още няколко седмици поне... ).Но повтори ли сееее...

Супер фен Аватара на Barbie
    Ще вгорча неговия живот, ще вгорча моя живот и ще поставя под въпрос връзката ни. Ако се разделим, ще е бавно и мъчително. Защото ще искам да забравя, но няма да мога. Имам твърде силна памет. Изневярата е началото на края за една връзка - каквато и да е изнавяра (емоционална, физическа, целувка, мисъл, дума, секс...все тая). Просто защото е липса на уважение, отговорност и честност. Грозно е и няма място в едни искрени отношения. А веднъж прекарана през такива мъки, една връзка не може да бъде същата.

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Първо зависи какво е направил на тоя купон, пък и това, че е пиян не го оправдава изобщо... както казаха и преди мен - който не държи на пиене, да не пие! Но ако не е нещо кой знае какво най-вероятно ще му простя

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    Ще се разкрещя, много ще му се разсърдя и ще му простя след време...
    Съгласна
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Голям фен Аватара на Yancheto
    Ще му се сърдя известно време,за да се научи друг път да не прави така...Алкохолът не е извинение.

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Какво го чака после.... бедна му е фантастиката,както бяха казали едни блондита... Сега сериозно: Бих го направила за две стотинки,защото,ако толкова ме обича и държи на мен няма да го направи..А,пък тези извинения хах "бях пиян"...при мен не минават..Всеки да си понася последствията...После всеки по пътя си и т'ва е...

Мега фен Аватара на mynichka
    моето гадже пие съвсем малко ...да не кажа никак и нямам такива притеснения ..но ако все пак нещо се случи , няма да кажа и дума ..ще се усмихна и ще си тръгна
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

ще поговоря с него
    House music gives us the power we need.. you are trying to tAke controL of your body,but you cAn`t...I am going InsAne,and you..?! be cAreful.....

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    бихте му вдигнали голям скандал,но след мн разправии ще му простите
    tova bih napravila
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Barbie и cherinka - президенти!

Аз изневяра не бих простила... правила съм го, но тогава ходех с човек само за да отбия номера, и двамата искахме да си забравим бившите, и не ме болеше особено че се бил напил и че се натискал с няк'ва.
    Но реално погледнато - ако един човек истински те обича, за него ще е немислимо да докосне друго момиче, макар и пиян. Ако обича винаги ще му изниква една мисъл "Чакай бе, мацката е сладка, ама аз си имам приятелка" и няма да се стига до целувки, секс и не знам си какво. И за мен алкохола не е извинение. И аз съм препивала жестоко (няма да повторя), но понеже имам силни чувства, лоялна съм и съм честна не съм си позволявала нещо да се случи, ако някой почне да се овърта около мен... Алкохола НЕ Е извинение. Никакви компромиси, когато се отнася до изневяра...
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си