- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- ходи ли ви се на даскало
Не , понеже съм 12 клас и завършвам![]()
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...
ми кат се замисля май ми се ходи...писна ми тва еднообразие секи ден ... тва лято беше и все още е голяма скука...пък в даскалото е купон..
![]()
Do you think it hurts to die? Or it's hurting so much more to stay alive... ;]
ми не защотото си намерих заместник на даскалото и ем си вадя парино се пак 11 дена остават и немога да го променя това.. такаче нямам избор и нека иде че да свърши и тоя клас и после да още 1 и да завършвам
Първоначално написано от Drogiranata_
Е то на мен винаги ми се ходи като сме в лятна ваканция и после като стане ноември месец и я чакам пак с нетътрпение лятната ..
Месеца? Не знам при вас как е, обаче ние от 16ти имаме по 7 часа и УЧИМПървоначално написано от Duvessa
Демек- не ми се ходи
![]()
Ходи ми се за една седмица, колкото да видя какво ново(в даскалото вече 2 лято подред правят ремонт)
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
МИ да,ако не се учеше![]()
Every man dies
But not every really lives
Никога не ми се е ходило никога няма и да ходя толкова редовно колкото в 1 и 2ри клас. И то не за друго ами понеже вече 3 години в класа ми сме само момичета (то е нормално все пак съм с профил козметика) но всяка гледа другата на кръв, заяждат се, лицемерят мн е смешно като го гледаш отстрани но в същото време ти убива желанието да стъпиш там и аз с моите приятелки от класа си ходим само за изпитвания за да ни оформят и така. А и тази година ми е последна така че хич нямам намерение да ходя по-сериозно![]()
Ходи ми се, но за седмица, две .. не повече.Да си видя целия клас на куп, малко да се понакефа и да си ходя![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Не!
Категорично не. Да видя всичките ми мили, драги съученици на куп... а мерси ...ама не искам.
ходи ми се,защото ще съм 12ти клас и всичко ще е за последно![]()
someone else...
И да, и не
nicolepcd
Неее!!!
"Dream what you want to dream; go where you want to go; be what you want to be, because you only have one life to live and one chance to do all the things you want to do."
Ооо не... Хич не ми се ходи, само като си помисля, че идва даскалото и лошо ми става...![]()
To be yourself is all that you can do...
класа ми е як, що не с кеф ще си ходя
we give it all.
Mnogo!!!I adski sujalqvam,4e ne sum ocenila onezi migove prekarani v klas![]()
НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
Ами...когато си помисля колко рано ще ставам и осъзнавам,че няма да ходя на плаж....какво мога да кажа....не много....
![]()
въобше не ми се ходи..лятото свърши много бързо![]()
sq mi e se edno dali shte hodq ili ne ama sled 1 sedmica ai 2 6te e TVARDO NE![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
За колкото и смахната да ме помислите: Да, ходи ми се!Инетересно ми е, защото ще съм 8-ми клас...нали знаете-нови съУченици, нови даскали...Ай уейт ююю скуул!
![]()