.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 122 от общо 122
    Голям фен Аватара на Lyubeto
    Град
    Варна
    Не , понеже съм 12 клас и завършвам
    Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...

ми кат се замисля май ми се ходи... писна ми тва еднообразие секи ден ... тва лято беше и все още е голяма скука...пък в даскалото е купон..
    Do you think it hurts to die? Or it's hurting so much more to stay alive... ;]

ми не защотото си намерих заместник на даскалото и ем си вадя пари но се пак 11 дена остават и немога да го променя това.. такаче нямам избор и нека иде че да свърши и тоя клас и после да още 1 и да завършвам
    Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.

Е то на мен винаги ми се ходи като сме в лятна ваканция и после като стане ноември месец и я чакам пак с нетътрпение лятната ..

Цитирай Първоначално написано от Duvessa
    Да, въпреки че няколко месеца след като започнем сигурно ще ми мине желанието.
    Месеца? Не знам при вас как е, обаче ние от 16ти имаме по 7 часа и УЧИМ Демек- не ми се ходи

Ходи ми се за една седмица, колкото да видя какво ново (в даскалото вече 2 лято подред правят ремонт)
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

МИ да,ако не се учеше
    Every man dies
    But not every really lives

Никога не ми се е ходило никога няма и да ходя толкова редовно колкото в 1 и 2ри клас. И то не за друго ами понеже вече 3 години в класа ми сме само момичета (то е нормално все пак съм с профил козметика) но всяка гледа другата на кръв, заяждат се, лицемерят мн е смешно като го гледаш отстрани но в същото време ти убива желанието да стъпиш там и аз с моите приятелки от класа си ходим само за изпитвания за да ни оформят и така. А и тази година ми е последна така че хич нямам намерение да ходя по-сериозно

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    Ходи ми се, но за седмица, две .. не повече.Да си видя целия клас на куп, малко да се понакефа и да си ходя
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Не!
    Категорично не. Да видя всичките ми мили, драги съученици на куп... а мерси ...ама не искам.

Град
    In Devil's Castle
    ходи ми се,защото ще съм 12ти клас и всичко ще е за последно
    someone else...

Супер фен
    И да, и не
    nicolepcd

Неее!!!
    "Dream what you want to dream; go where you want to go; be what you want to be, because you only have one life to live and one chance to do all the things you want to do."

Ооо не... Хич не ми се ходи, само като си помисля, че идва даскалото и лошо ми става...
    To be yourself is all that you can do...

Повече от фен Аватара на paola_Rey
    Цитирай Първоначално написано от amazonkata90
    Не!
    +1

класа ми е як, що не с кеф ще си ходя
    we give it all.

Mnogo!!!I adski sujalqvam,4e ne sum ocenila onezi migove prekarani v klas

НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ами...когато си помисля колко рано ще ставам и осъзнавам,че няма да ходя на плаж....какво мога да кажа....не много....

въобше не ми се ходи..лятото свърши много бързо

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    sq mi e se edno dali shte hodq ili ne ama sled 1 sedmica ai 2 6te e TVARDO NE
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

За колкото и смахната да ме помислите: Да, ходи ми се! Инетересно ми е, защото ще съм 8-ми клас...нали знаете-нови съУченици, нови даскали...Ай уейт ююю скуул!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си