- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- въпрос към момичетата
защо винаги когато се зададе тема от рода на "защо има толкова много к*рви" или "мойта ми изневерява" след това се излеят куп коментари от рода на "аз не съм курва" , "аз иначе не съм такава", "да наистина е тъпо аз не бих направила така"
абе моля ви![]()
вие тук всички ще се изкарате светици![]()
не мислите ли че е смешно
и кой го интересува вие какви сте
това си е за ваша сметка
Така е, нали трябва да се изкараме Невинни.. И аз се дразня на такива, но както казва един приятел - "Винаги ще има някой, който да твърди обратното на твоето". ;}
When I was young
It seemed that life was so wonderful
A miracle
Oh it was beautiful,
magical.
All the birds in the trees
They could sing so happily
So joyfully..
Всичко е относително
Хах .. аз наистина не съм ..
като ходя с някой съм съвестна ...
от ... нз ве4е колко време даже не съм имала гадже .. не щот не мога да и фана ми щот просто искам про4ивка![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
И аз съм на тва мнение.В техните очи това им изглежда нормално.На тях не им пука какво правят и кого ще наранят защото не го намират за грешно и не виждат нещо лошо в това което правят.Не се замислят че ще наранят човека до себе сиПървоначално написано от KillSwitchEngage
Аз пък до сега не съм споменавала никъде, че не съм кучкаНяма се лъжемЕ ся
Да, изневерявала съм и рядко е било "без да искам" .. съдбЪ
![]()
So free
Хаха изневерявала съм,може някои хора да мислят че съм курва нз,може и наистина да съм курва,ма тва за мен няма никакво значение,ако си права кефа,а аз наистина го права![]()
\Първоначално написано от -4arovnata-
/
мМм...не са ми казвали че съм курва... пък и не съм правила нещо с което да си заслужа това.Не съм ходила с милион момчета, не съм се е**ла с същия брой,не съм изневерявала защото това е най-долното нещо което може да се направи от някой..било то момиче или момче...Или ходя с дадено момче или не... средно положение няма...ако съм с някой то съм само с него , а останалите дори не заслужават погледа ми (колкото и надуто да звучи). Не мога да докажа на някой каква съм или каква не по интернет.Всеки има своя гледна точка,но тук едва ли е мястото , където няко би разбрал аз кучка ли съм или не съм.Хората около мен ме познават идеално,знаят с кого съм сега и от кога съм с него...щастлива съм от това което имам и се гордея че съм го постигнала сама,гордея се и ,че съм си заслужила добро име и отношение сред приятели, познати и хора които разнасят клюки. Правила съм секс-да, но не мисля че това ме прави курва...броят - защото това е причина поради която също могат да те нарекат курва...броят на момчетата с които съм спала е точно 1. Оставям ви да си мислите каквото искате,аз изразих своето мнение по въпроса![]()
Дори и най-свястното момиче да си, пак ще се намери някоя пикла да ти каже че си курва, щото примерно имаш гащите, които тя не е успяла да си вземе. Давам глупав пример, но момиче може да нарече друго момиче кърва, щото има много женска злоба на тоя свят. А това вече дали момичето наистина е, си е друг въпрос...
И много ясно че всяка ще каже "Оо аз не съм..." ... някак глупаво и просташко ще прозвучи "Аз съм спала с 5-6-7-8-9 момчета и съм е*ати курвата" .. никоя няма да го каже... Така че не се дразни.![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
...
ии кво са...искате да ви кажем 4е сме курви ли??добре а вие кажете 4е сте педали...тцтцттцтц
И аз съм си задавала подобни въпроси...В темите всички са светици и ако кажеш,нещо,което не е в техният стил - те подкарват с едни цветущи приказки...Xм тогава откъде се появяват толкова теми - "на 14 съм и май съм бременна ,харесвам 4*ма кой да избера...и т.н. и т.н."
P.S. Друг е въпроса,че в тийн обществото...всичко се приема за кyрвенско,което също е много странно...Вие май тази дума вместо здравей я ползвате![]()
A qui
Ем то всеки който много се хфали всъшност е гола вода![]()
![]()
Е аз не съм споменавала, че не съм курва... Не съм изневерявала... Който и да е ... не мисля, че го заслужава... Ако искам друго момче, просто оставям това с което съм и си продължавам напред... Но все пак.. и да кажа тука, че не съм курва ... не мисля, че на някой ще му дреме![]()
![]()
Все пак.. аз си знам коя съм, доказала съм на хората, които ме уважават, коя съм... и не ми дреме особенно другите какво мислят за мен... че и да има доказвам, че не съм курва![]()
![]()
Testis unus,testis nullus...
...
Ахахах,това като го прочетох и се сетих эа една история,от която иэводът е горе-долу същия.Първоначално написано от KillSwitchEngage
Ще я раэкажа ;]
Приди много години,когато бил иэмислен детекторът на лъжата,всички адвокати и поэнавачи на човешкото поведение били във въэторг.По онова време опитите с машината на истината,били много раэпространени.Веднъж на един адвокат му хрумнало да иэвърши един много странен опит.Преместир апаратът в психиатричната клиника на града,эа да го иэпробва върху един болен:К.Джоунс.Господин Джоунс бил психопат и в умопомрачението си твърдял,че е Наполеон Бонапарт.И мвоже би,эащото бил учил история,поэнавал отлично неговия живот.Лекарите сложили господин Джоунс на детектора и го включили.Попитали го "Вие Наполеон Бонапарт ли сте?".Пациентът се эамислил и отговорил "НЕ!Откъде ви хрумна?Аэ съм К.Джоунс.".Всички се ухилиил,освен операторът на детектора,който каэал,че той лъже.Апаратът покаэал,че когато пациенатът каэал истината(тоест,че е К.Джоунс),той лъжел,эащото смятал,че е Наполеон.
.... ;d
В съкратен вид,но като цяло смисълът се эапаэва.
[size=7][b][u]fosse cos
хиихх Хубава историйкаПървоначално написано от Presley`n`Sum
![]()
![]()
Не знам дали разбираш думата "педал"ако искаш да ти дам дефиниция.Замисли се малко и тогава пиши коментар...Първоначално написано от aka6a_vamp
Life's about struggling and overcoming your shortcomings
Not about huffing and puffing and crying without doing nothing
Take them sour lemons, make lemonade, and stop SUCKing
да така си е +1 :PПървоначално написано от hrisiiiiii
минаваш край мен,продължаваш нататък,всичко в теб ме кара да припадам няма ли ти да ме погледнеш,да се усмихнеш,да кажеш хей ей-ей-ей-ей-ейййй !!! [tova e pesnichka koqto az i edna moq fr izmislihme v tramvai 12 :P]
"Курва" - това е един често срещан епитет,използван от хора които дори не му знаят значението.Не мога да разбера обаче какъв е смисъла да се прави такава тема ? Кое момиче би казало "Да,аз съм курва." Ами никое,може и да се възхищават на споменчета като "КурВъ сЪм,нО нЕ тВоЯтЪ",но на дали го мисли.
Та,аз съм момиче все пак и смея да твърдя,че не към курва,но не съм и безгрешна!![]()
Когато изчезна, когато метеорът бе паднал отвъд хоризонта, всичко потъна в мрак.
Не можех да видя звездите повече.
И вече нямаше смисъл за каквото и да е било..
Аз съм педал ся чакам ти да кажеш че си курва...Първоначално написано от aka6a_vamp
а ти се замисли кво зна4и думата курва и тогава се опитвайте да ни слагате вси4ки моми4ета под об6т знаменател...Първоначално написано от Doppelganger
Добре момчета,сега имам един въпрос и към вас (не пускам тема защото няма смисъл).
Защо когато едно момче е тип "женкар" и всяка вечер е с различно момиче е "гъзар",а ако говорим за момиче винаги е "курва" ?![]()
Когато изчезна, когато метеорът бе паднал отвъд хоризонта, всичко потъна в мрак.
Не можех да видя звездите повече.
И вече нямаше смисъл за каквото и да е било..
незн дали съм курва,ама знам 4е ти си мннн ТЪП![]()
I can't stop myself from loving you <3
Щото едно е да ебеш , друго е да те ебат ... Най лесно мога да го кажа така ... Една жена може да има всеки мъж за една нощ , ама един мъж не може да има всяка жена за 1 нощ ... Затуй , който все пак успява се води за газе ...Първоначално написано от Bella Swan
I am not an artist I am a fucking work of art!