мМм...не са ми казвали че съм курва... пък и не съм правила нещо с което да си заслужа това.Не съм ходила с милион момчета, не съм се е**ла с същия брой,не съм изневерявала защото това е най-долното нещо което може да се направи от някой..било то момиче или момче...Или ходя с дадено момче или не... средно положение няма...ако съм с някой то съм само с него , а останалите дори не заслужават погледа ми (колкото и надуто да звучи). Не мога да докажа на някой каква съм или каква не по интернет.Всеки има своя гледна точка,но тук едва ли е мястото , където няко би разбрал аз кучка ли съм или не съм.Хората около мен ме познават идеално,знаят с кого съм сега и от кога съм с него...щастлива съм от това което имам и се гордея че съм го постигнала сама,гордея се и ,че съм си заслужила добро име и отношение сред приятели, познати и хора които разнасят клюки. Правила съм секс-да, но не мисля че това ме прави курва...броят - защото това е причина поради която също могат да те нарекат курва...броят на момчетата с които съм спала е точно 1. Оставям ви да си мислите каквото искате,аз изразих своето мнение по въпроса