.
Отговор в тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 130

Тема: Сънищата

Град
    тук таме

Емоция е английска дума->"emotion" означава "чувство"!
    Когато съм на кино и гледам някакъв филм изпитвам съшата тревога която изпитвам и при много други реални ситуации....тревогата и радоста са си тревога и радост без значение дали си ги зипитал от това че си гледал някой филм или че си ги изпитал след като си намерил 5 лева на улицата...get it!?!?!?
    "Митът за Христос ни свърши много добра работа..."Папа Лъв Х
    "Верните слова не са красиви, красивите слова не са верни." Лао Дзъ
    "Това което не ме убива,ме прави по-силен"Ницше
    http://bezbog.blogspot.com/

Съня е несъзнателно състояние при което отслабва реакцията към външни стимули, намалява се нивото на катаболитните процеси и се увеличава нивото на анаболитните.

Простичко казано - Докато сме в съзнание и не спим си представяме някакви неща (мечтаем, мислим и тн), това се случва и при съня, само че там е по - реално, защото има забавяне на споменатия процес и увеличаването на другия споменат процес, които играят главна роля за посъзнателната визуализация на мозъка.

spored men sunishtata sa plod na nasheto vaobrajenie

Цитирай Първоначално написано от SWASTICA
    Съня е несъзнателно състояние при което отслабва реакцията към външни стимули, намалява се нивото на катаболитните процеси и се увеличава нивото на анаболитните.

Простичко казано - Докато сме в съзнание и не спим си представяме някакви неща (мечтаем, мислим и тн), това се случва и при съня, само че там е по - реално, защото има забавяне на споменатия процес и увеличаването на другия споменат процес, които играят главна роля за посъзнателната визуализация на мозъка.
    тва ако е истина аз си режа главата

Град
    тук таме
    ва ако е истина аз си режа главата
    започвай и да не забравиш да снимаш за доказателство

Супер фен Аватара на raduna
    Град
    ТУК
    Цитирай Първоначално написано от SWASTICA

да, а също така са преработка, асимилация и отражение на случилото се през деня....на мен ако през деня нещо мн силно ми направи впечатление (добро или лошо се тая) после сънувам сякакви неща с него

Цитирай Първоначално написано от Kman
    и да видиш доказателство пак няма да включиш

Цитирай Първоначално написано от betterman
    Какво говориш ти ?

Цитирай Първоначално написано от PoPPy
    Цитирай Първоначално написано от betterman
    Какво говориш ти ?
    Говори, че и от мъртвите да го вдигнат пак ще търси логично обяснение.

Град
    тук таме
    аз да не съм оптично устройство че да включвам...
    винаги има обяснение,а в случаите когато не се намира просто знанията ти не са достигнали нужното ниво за да изнамериш обяснение....ей ви пример:
    "Заметресенията за божия гняв"...тва да ви прилича на обяснение...обяснението е че заметерсеняията са породени от движението на земните плочи.
    Както на това е намерено обяснение след като хората са постигнали известен напредък в техниката и знанията...така и след още по голям напредък ще се достигне до обяснение и на нещата които в момента нямат обяснения.

Re: Сънищата

Цитирай Първоначално написано от evi_vd
    Какво според вас са сънищата.. как ги тълкувате.. защо сънуваме ???
    Сънищата са това, което е в мозъка ти. А когато спиш мозъкът ти може да прави всякакви неща, т. е. нищо и затова понякога се получават онези странни сънища. Разбира се, има случаи, в които сънуваш с ума си. Тогава можеш да разкриеш доста от дарбите си... ако си помогнеш и със съновника или тълкуваш по свой начин.

колко различни са съновнициъте

според мен един съновник не е от полза...никога!най-вече,защото във всеки съновник тълкованието на въпросния предмет,цвят,звук от съня е съвсем различно.веднъж сънувах сън в лилаво иии се разрових из съновници в интернет ии една малка книжка с тълкувания за сънища.
    е,лилаво според тези съновници значеше: в единия,че ще се разболее някой близък,в друг,че ще се влюбя скоро,трети,че имам проблем с контакт с един от родителите,а имаше и някакви доста сложни с някакви пресмятания на съзвездия и шаляляля... Не вярвам на съновниците и според мен всеки трябва да тълкува сънищата си по различен начин,в зависимост от собствената си гледна точка...
    just a mirror for the sun*

Аз вярвам в сънищата и си ги тълкувам чрез съновник и наистина е вярно повечето пъти. Просто черз сънищата подсъзнанието иска да ни каже нещо.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Град
    .. EE tЪМ, некЪде на сел0о .. ;D ;D
    Емм сънуваш това, за което мислиш

Град
    Earth
    Сънувам но не ги тълкувам с съновник не вярвам в него
    Сговорна дружина планина повдига
    Подкрепете Скалите краи Белоградчик за новите 7 чудеса на Света нека Покажем Природата на България да разкрием Красотата и http://www.vbox7.com/play:0416e50f ето адреса на които може да гласувате www.new7wonder.com

Град
    В.Търново
    аз да не съм оптично устройство че да включвам...
    винаги има обяснение,а в случаите когато не се намира просто знанията ти не са достигнали нужното ниво за да изнамериш обяснение....ей ви пример:
    "Заметресенията за божия гняв"...тва да ви прилича на обяснение...обяснението е че заметерсеняията са породени от движението на земните плочи.
    Както на това е намерено обяснение след като хората са постигнали известен напредък в техниката и знанията...така и след още по голям напредък ще се достигне до обяснение и на нещата които в момента нямат обяснения.
    ..
    прекалено нахален си ми се струва.
    бива да знаеш, да показваш..прекаляваш малко с раздаването на правосъдие ,кой кво казал защо го казал и по дяволите ти не си наред, глей как го каза!
    ако ти кажа че за мен земетресенията са израз земята да се изтръска след къпане, насери се, ако си вярвам ще ме убедиш в следващия век.
    доказателства няма да имам да ти дам, но най тъпото ще е, че дори да си направиш труда да ми докажеш че не съм права, което ти няма да направиш понеже си твърде арогантен тип, няма да можеш и аз пак ще съм си права. Няма прав крив, има само фукнявене. Знам тва, казвам че е така, ха! Глей къф съм пич брат, мееен, чуече!
    Кратичко нещо да питам: За КОЙ *** (без извинение щото са просто звездички) ги пишеш всички тия неща. Нищо няма да стане по ясно като се изпокараш с хората, нито по объркано. Нещата са така както са и ти и аз и никой няма и да ги разбере .. Ever.."get it?!"

Град
    тук таме
    йеее обаче си права за това че лекичко арогантен...е тва сиг идва от смесицата на ирония,сарказъм,критика и кофти характера ми
    за къв *** ли...ми кеф ми прай да споря

Град
    В.Търново
    йеее обаче си права за това че лекичко арогантен...е тва сиг идва от смесицата на ирония,сарказъм,критика и кофти характера ми
    за къв *** ли...ми кеф ми прай да споря
    надявам се да се харесваш такъв.
    водолей? близнаци?
    аам..както и да е, една представителка на Риби, няма как да разбере стремежа на човек да продължи да бъде, какъвто е след като той вижда, че не би трябвало да е такъв. НО!
    За теб така ще е най добре.

Голям фен Аватара на Axe_vs_Sword
    Понеже се притеснявам, че много косми ми падат от косата, съхувах, че са ми опадали - ужас
    А тези, които са ми направили впечатление ги тълкувам в съновници или от баба ми.

Град
    тук таме
    ...Лъв.
    Защо да не трябва да съм такъв...какъв е стереотипа към който да се стремя и изобщо защо по дяволите да се стремя към някакъв определен стереотип с цел да се харесвам на повече хора....

Град
    В.Търново
    ...Лъв.
    Защо да не трябва да съм такъв...какъв е стереотипа към който да се стремя и изобщо защо по дяволите да се стремя към някакъв определен стереотип с цел да се харесвам на повече хора....
    Мда, забравих лъв...
    На този етап, заради лъва, може да спра още сега да пиша, но поне да ти отговоря, i guess...
    Защото целта ти не е да се харесваш на повече хора, отворко, а да бъдеш по-добър човек. Срамувам се от това, че съм човек, че съм от този ВИД същества на тази планета. Единственото нещо, което мога да направя, е да се опитам да бъда достоен такъв. Чесно казано, незнам рецептата. Но знам, че яроста ми към човечеството няма да спре...
    заради
    хора
    като теб.

водолей? близнаци?

Kуp, ташаци?

Не можеш да групираш 6 милиярда човека в 12 групи.

Град
    тук таме
    Но знам, че яроста ми към човечеството няма да спре...
    заради
    хора
    като теб.
    Ооооооооо мерсаж за комплимента :P

Град
    В.Търново
    Цитирай Първоначално написано от Fjordr
    водолей? близнаци?

Kуp, ташаци?

Не можеш да групираш 6 милиярда човека в 12 групи.
    Ти ще ми кажеш
    телче примерно
    няма човек с който да не съм приказвала 1 час и да не съм разбрала зодията му, явно мога да групирам

А имали ли сте такива случаи в които става нещо...което всъщност ви изглежда познато-всяко действие..всяка дума...все едно сте го преживяли преди и знаете какво ще последва...?
    Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си