.
Отговор в тема
Страница 4 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 130

Тема: Сънищата

Ами не знам какво ще стане, но сякаш този момент съм го виждал като на филм преди... deja vu май му се казваше
    (\__/)
    (='.'=)
    ('')*('') - Това е Хасан. Копирайте го в профила си, за да му помогнем да стане баничар !!!

http://mitaka.mybrute.com <- dosta zaribena igra

Град
    тук таме
    Deja Vu или както там се пише...и на мен ми се е случвало,предполагам идентични моменти и ситуации
    "Митът за Христос ни свърши много добра работа..."Папа Лъв Х
    "Верните слова не са красиви, красивите слова не са верни." Лао Дзъ
    "Това което не ме убива,ме прави по-силен"Ницше
    http://bezbog.blogspot.com/

Това е начина на нашето подсъзнание да ни покаже знака: "Обърни внимание!
    http://pleasehelp.hit.bg/
    ~Money, possession, obsession, present yourself, press your clothes... Comb your hair, clock in, you just can't win, just can't win!!! And the things you own, own you now!!!~

Цитирай Първоначално написано от ShiZo
    Цитирай Първоначално написано от Fjordr
    водолей? близнаци?

Kуp, ташаци?

Не можеш да групираш 6 милиярда човека в 12 групи.
    Ти ще ми кажеш
    телче примерно
    няма човек с който да не съм приказвала 1 час и да не съм разбрала зодията му, явно мога да групирам
    Какво пък толкова имаш против телците?

Град
    тук таме
    А моята що така някакси не я позна...изброи няколко зодии,а моята беше съвсем друга.

Голям фен Аватара на crazymm
    Сънищата са несъзнателни желания или страхове, които изтласкваме дълбоко в желанието си да не изпитваме тревожност от посланията, които ни изпращат.
    За мой ужас не помня всичките си сънища, но тези за които имам и най - бегли спомени, опитвам да разгадая ( естествено не със съновници, взиам предвид афектиращите обекти ).

Град
    В.Търново
    Цитирай Първоначално написано от Wizel
    Цитирай Първоначално написано от ShiZo
    Цитирай Първоначално написано от Fjordr
    водолей? близнаци?

Kуp, ташаци?

Не можеш да групираш 6 милиярда човека в 12 групи.
    Ти ще ми кажеш
    телче примерно
    няма човек с който да не съм приказвала 1 час и да не съм разбрала зодията му, явно мога да групирам
    Какво пък толкова имаш против телците?
    Почти нищо, освен това, с което сам си отговори на въпроса.

Супер фен Аватара на SWASTIKA
    Някой да познае моята зодия.
    ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!

Твоята зодия и водолей!

Супер фен Аватара на SWASTIKA
    Цитирай Първоначално написано от afterforever
    Твоята зодия и водолей!
    Водолей ми е гаджето.
    ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!

Цитирай Първоначално написано от In And Out of Love
    Цитирай Първоначално написано от CeLyVka
    Нищо не е по-лично от съня. Той е съкровен акт, в него сме напълно разголени. Дълбоко скритото у нас излиза на повърхността. Не можем да контролираме този процес - сънят не е наше дело. Нямаме заслуга за него и не носим никаква отговорност нито когато е прекрасен, нито когато е ужасяващ. Сънят ни увлича но своите пътища, които следваме, без да се противим.
    И все пак не е ли той плод на наша тайна инициатива, не сме ли най-откровени, когато сънуваме?
    Истината за нас ни се явява в сенките на нощта. А със зората възкръсват представленията, постановките, привидното, социалната игра, неискреното поведение. Тогава загърбваме простотата на битието. Затова е толкова важно да не скъсваме със сънищата и да се опитаме да открием какво означават.
    Хах.. Сънищата не зависят от нас а? Аиде обясни ми тогава как сънувам това, което искам. Мога да ти кажа даже как става, но ти гарантирам, че няма да успееш. Също така се събуждам когато си искам без будилник.Просто се прогамирам(програмирам сънищата си, мозъка си, часът в който искам да се събудя, програмирам здравето си!) Мога да ти кажа, че сънищата са скрито послание за решаването на някакъв проблем и няма съновник, който да разтълкува съня ти!!! Това се прави от самата теб, защото всеки човек е различен и не може 1 и същи предмет в съня да се талкува като 1 и също нещо.
    Преди около 6 месеца имах късогледство(0.75 диоптара). С помощта на програмиран от мен сън, намерих начин сам да си възвърна зрението, без упражнения за очите, без процедури, без лекарства!!! Може да ви се струва невероятно, но силата на Разума е огромна, затова не си мислете, че нещата не зависят от вас. Лоши неща ви се случват, защото не можете да контролирате ума си, а именно той привлича лошото и доброто!
    Аз също се събуждам без будилник в часа,който искам.И?
    Относно онзи пост на първа страница за будизма...Преди няколко дни четох,че първата фаза за съня е най-лека,а тук пише,че е най-тежка.

Град
    Никъделенд
    Сънищата са нещо подсъзнателно. Сънуваме нещо, което силно желаем, например или когато си мислиш за нещо определено преди да заспиш - го сънуваш. Често ми се е случвало. Сънуваме, когато не спим дълбоко. И помним само онези сънища, на които сме се събуждали... Забележете това, някой път.
    Винаги, когато се почувстваш сам, не забравяй, че имаш себе си!

Град
    тук таме
    Онзи ден погледнах и се оказа че освен че съм зодия лъв асцендента ми е скорпион...къртя мивки :P

btw skoro govorix s edni poznati to4no za suni6tata i stignaxme do izvoda 4e suni6tata sa spomen ot minalite jivotni ili bude6teto ni ...vuzmojno e dushata ni deistvitelno da pose6tava tezi mesta i da sre6ta tezi hora i t.n koito nie sunuvame
    ....

В момента чета една книга,която убеждава в същото.Само че е базирана на разкази от архиви,един вид предлага ти се материал,на който вярваш или не по своя преценка.Но историите никак не са безполезни,аз поне си извадих поуки,ако не друго.
    А за дежа ву като информация имам ето това:
    http://science.actualno.com/news_107161.html
    Според статията наистина сходни преживявания предизвикват чувството.
    Но си спомням,че преди доста време по темата бях чела друг материал,пишеше че чувството се появява,когато получиш една и съща информация за обкръжението два пъти,мисля,че беше свързано с преноса на информация между двете полукълба в мозъка,нещо такова...
    Аз не съм го усещала.

Цитирай Първоначално написано от GbSy
    Сънища... Сънувам най-различни и странни неща. За тълкуване... Не, не ги тълкувам, защото във всеки съновник значението на нещо е различно. Доста от сънищата ми се сбъдват, обаче, даже почти всички. Например, нещо седим и си говорим с приятелка и изведнъж си казвам: "Това съм го сънувала - точно този момент, точно с този човек, говорили сме си за точно това, на точно това място".
    Т'ва се на нарича de ja view.

Относно темата сънуваме, защото отваряме подсъзнанието.

Супер фен Аватара на SolusChristus
    de ja view? :о

Цитирай Първоначално написано от SolusChristus
    de ja view? :о
    На българси дежавю и инфо тук: http://bg.wikipedia.org/wiki/Дежавю. И една молба спрете да ровичкате в тези съновници дето ги продават, тъй като всеки човек, който сънува е индивидуален, не може двама да сънуват едно и също и то да означава и за двамата едно и също, макар да има общи символи, но и те варират според контекста на съня и преживяването на индивида
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Град
    В думите на хората ;)
    Сънищата са подсъзнателна дейност на мозъка...какви тълкувания какви предсказания какви филми???

Цитирай Първоначално написано от got2Bthe1
    Сънищата са подсъзнателна дейност на мозъка...какви тълкувания какви предсказания какви филми???
    Да има тълкуване или по-точно да се каже разбиране и не са чисто несъзнателна дейност на мозъка. А имат значение и стига с това клише подсъзнание, подсъзнателна. Няма нищо, което да се намира под нашето съзнание, дори то самото не е някъде там, тоест няма обективно място. Правилен израз е несъзнателно и донякъде безсъзнателно
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Сънувам най-различни неща,тълкувам ги със съновник,но понякога4овек не ги разбира
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    Асеновград

СЪН

амии не вярвам в съня да виждаш нещо и това да ти се сбъдне , незнам по принцип не вярвам на неща , които немогат да се обяснат .. Може съвпадание да е да са тия случващи се .. Примерно сънувал съм да ме гони мечка , пък това все още не се случило (дано и да не се случи ) .. Така сънуваш починали близки , хората казват , че ти идват на гости - пълни глупости ! Може да ти липсва тоя човек , може още да обичаш и т.н. като мислиш по цял ден за това , много ясно вечерта да сънуваш .. Но пък може да имат накои значения , примерно толкова пророци са казвали , че са виждали Господ в съня им и това може да каже че са измамници или нещо такова .. незнам аз си продължавам да не вярвам на сънищата си , от къде да се знае , може да греша

Чувала съм,че сънуваш неща,които искаш да ти се случат.Аз лично съм имала такива сънища.А за това как ги тълкувам....ми понякога взимам съновника...иначе много не вярвам какво пише там.

[quote="GbSy"]Сънища... Сънувам най-различни и странни неща. За тълкуване... Не, не ги тълкувам, защото във всеки съновник значението на нещо е различно. Доста от сънищата ми се сбъдват, обаче, даже почти всички. Например, нещо седим и си говорим с приятелка и изведнъж си казвам: "Това съм го сънувала - точно този момент, точно с този човек, говорили сме си за точно това, на точно това място". [/quote

това не е ли по-скоро де жа ву?

май току що си намерих любимата тема

не съм изчел дорай мненията защото бързах да споделя своето и ако се повторя със нещо искрено се извинявам
    баба ми сънува бъдещето и преди около година и нещо явно се оказа съм наследил тази нейна способност. обикновенно тези сънища се открояват от другите. натоварени са с много повече образи и звуци и след такива сънища все едно не съм спал. и ако сънувам бъдещето обикновено сънят е съсредоточен върху определени хора. един последните такива беше най-тежкият. цели седем нощи сънувам един и същ сън за момиче от моя клас, как то плаче направо червено вече все едно я измъчва нещо ужасно... цяла седмица бях като ходещ самамбул и като споделях със приятелите си за това те много много не ми вярваха. както и да е дойде осмата вечер аз легнах и сънувах нещо савсем различно (най- накрая) сутринта се събудих и отидох на училище . момичето което сънувах дойде и каза че са му открили сериозни здравословни проблеми и ако предния ден не е отишла на доктор вероятно е можело да умре. представете си всички които знаеха за съня ми как ме изгледаха ...

а относно осъзнатото сънуване това си е практика от ктай време която пре спокойно практикувам отне ми няколко седмици за да успея но вече го правя когато си поискам. и самото сънуване започва като обикновен сън и в един момент усещам че преди 2 минути съм бил в леглото си а сега се намирам на площада пред народното събрание примерно и се усещам че е сън .. в началото преди да се науча веднага щом се усетя че сънувам се сабуждах и беше мн тъпо ..
    Живей на ръба, в противен случай заемаш твърде много място!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си