- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Сънищата
Ами не знам какво ще стане, но сякаш този момент съм го виждал като на филм преди... deja vu май му се казваше![]()
(\__/)
(='.'=)
('')*('') - Това е Хасан. Копирайте го в профила си, за да му помогнем да стане баничар !!!
http://mitaka.mybrute.com <- dosta zaribena igra
Deja Vu или както там се пише...и на мен ми се е случвало,предполагам идентични моменти и ситуации
"Митът за Христос ни свърши много добра работа..."Папа Лъв Х
"Верните слова не са красиви, красивите слова не са верни." Лао Дзъ
"Това което не ме убива,ме прави по-силен"Ницше
http://bezbog.blogspot.com/
Това е начина на нашето подсъзнание да ни покаже знака: "Обърни внимание!
http://pleasehelp.hit.bg/
~Money, possession, obsession, present yourself, press your clothes... Comb your hair, clock in, you just can't win, just can't win!!! And the things you own, own you now!!!~
Какво пък толкова имаш против телците?Първоначално написано от ShiZo
А моята що така някакси не я позна...изброи няколко зодии,а моята беше съвсем друга.
Сънищата са несъзнателни желания или страхове, които изтласкваме дълбоко в желанието си да не изпитваме тревожност от посланията, които ни изпращат.
За мой ужас не помня всичките си сънища, но тези за които имам и най - бегли спомени, опитвам да разгадая ( естествено не със съновници, взиам предвид афектиращите обекти ).
Почти нищо, освен това, с което сам си отговори на въпроса.Първоначално написано от Wizel
Някой да познае моята зодия.![]()
ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!
Твоята зодия и водолей!
Водолей ми е гаджето.Първоначално написано от afterforever
ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!
Аз също се събуждам без будилник в часа,който искам.И?Първоначално написано от In And Out of Love
Относно онзи пост на първа страница за будизма...Преди няколко дни четох,че първата фаза за съня е най-лека,а тук пише,че е най-тежка.
Сънищата са нещо подсъзнателно. Сънуваме нещо, което силно желаем, например или когато си мислиш за нещо определено преди да заспиш - го сънуваш. Често ми се е случвало. Сънуваме, когато не спим дълбоко. И помним само онези сънища, на които сме се събуждали... Забележете това, някой път.![]()
Винаги, когато се почувстваш сам, не забравяй, че имаш себе си!
Онзи ден погледнах и се оказа че освен че съм зодия лъв асцендента ми е скорпион...къртя мивки :P![]()
btw skoro govorix s edni poznati to4no za suni6tata i stignaxme do izvoda 4e suni6tata sa spomen ot minalite jivotni ili bude6teto ni ...vuzmojno e dushata ni deistvitelno da pose6tava tezi mesta i da sre6ta tezi hora i t.n koito nie sunuvame
....
В момента чета една книга,която убеждава в същото.Само че е базирана на разкази от архиви,един вид предлага ти се материал,на който вярваш или не по своя преценка.Но историите никак не са безполезни,аз поне си извадих поуки,ако не друго.
А за дежа ву като информация имам ето това:
http://science.actualno.com/news_107161.html
Според статията наистина сходни преживявания предизвикват чувството.
Но си спомням,че преди доста време по темата бях чела друг материал,пишеше че чувството се появява,когато получиш една и съща информация за обкръжението два пъти,мисля,че беше свързано с преноса на информация между двете полукълба в мозъка,нещо такова...
Аз не съм го усещала.
Т'ва се на нарича de ja view.Първоначално написано от GbSy
Относно темата сънуваме, защото отваряме подсъзнанието.
На българси дежавю и инфо тук: http://bg.wikipedia.org/wiki/Дежавю. И една молба спрете да ровичкате в тези съновници дето ги продават, тъй като всеки човек, който сънува е индивидуален, не може двама да сънуват едно и също и то да означава и за двамата едно и също, макар да има общи символи, но и те варират според контекста на съня и преживяването на индивидаПървоначално написано от SolusChristus
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Сънищата са подсъзнателна дейност на мозъка...какви тълкувания какви предсказания какви филми???
Да има тълкуване или по-точно да се каже разбиране и не са чисто несъзнателна дейност на мозъка. А имат значение и стига с това клише подсъзнание, подсъзнателна. Няма нищо, което да се намира под нашето съзнание, дори то самото не е някъде там, тоест няма обективно място. Правилен израз е несъзнателно и донякъде безсъзнателноПървоначално написано от got2Bthe1
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Сънувам най-различни неща,тълкувам ги със съновник,но понякога4овек не ги разбира
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
амии не вярвам в съня да виждаш нещо и това да ти се сбъдне , незнам по принцип не вярвам на неща , които немогат да се обяснат .. Може съвпадание да е да са тия случващи се .. Примерно сънувал съм да ме гони мечка, пък това все още не се случило (дано и да не се случи
) .. Така сънуваш починали близки , хората казват , че ти идват на гости - пълни глупости ! Може да ти липсва тоя човек , може още да обичаш и т.н. като мислиш по цял ден за това , много ясно вечерта да сънуваш .. Но пък може да имат накои значения , примерно толкова пророци са казвали , че са виждали Господ в съня им и това може да каже че са измамници или нещо такова .. незнам аз си продължавам да не вярвам на сънищата си , от къде да се знае , може да греша
![]()
Чувала съм,че сънуваш неща,които искаш да ти се случат.Аз лично съм имала такива сънища.А за това как ги тълкувам....ми понякога взимам съновника...иначе много не вярвам какво пише там.
[quote="GbSy"]Сънища... Сънувам най-различни и странни неща. За тълкуване... Не, не ги тълкувам, защото във всеки съновник значението на нещо е различно. Доста от сънищата ми се сбъдват, обаче, даже почти всички. Например, нещо седим и си говорим с приятелка и изведнъж си казвам: "Това съм го сънувала - точно този момент, точно с този човек, говорили сме си за точно това, на точно това място".[/quote
това не е ли по-скоро де жа ву?![]()
май току що си намерих любимата тема
не съм изчел дорай мненията защото бързах да споделя своето и ако се повторя със нещо искрено се извинявам
баба ми сънува бъдещето и преди около година и нещо явно се оказа съм наследил тази нейна способност. обикновенно тези сънища се открояват от другите. натоварени са с много повече образи и звуци и след такива сънища все едно не съм спал. и ако сънувам бъдещето обикновено сънят е съсредоточен върху определени хора. един последните такива беше най-тежкият. цели седем нощи сънувам един и същ сън за момиче от моя клас, как то плаче направо червено вече все едно я измъчва нещо ужасно... цяла седмица бях като ходещ самамбул и като споделях със приятелите си за това те много много не ми вярваха. както и да е дойде осмата вечер аз легнах и сънувах нещо савсем различно (най- накрая) сутринта се събудих и отидох на училище . момичето което сънувах дойде и каза че са му открили сериозни здравословни проблеми и ако предния ден не е отишла на доктор вероятно е можело да умре. представете си всички които знаеха за съня ми как ме изгледаха ...
а относно осъзнатото сънуване това си е практика от ктай време която пре спокойно практикувамотне ми няколко седмици за да успея но вече го правя когато си поискам. и самото сънуване започва като обикновен сън и в един момент усещам че преди 2 минути съм бил в леглото си а сега се намирам на площада пред народното събрание
примерно и се усещам че е сън .. в началото преди да се науча веднага щом се усетя че сънувам се сабуждах и беше мн тъпо ..
Живей на ръба, в противен случай заемаш твърде много място!