.
Отговор в тема
Страница 6 от 6 ПървиПърви ... 23456
Резултати от 126 до 130 от общо 130

Тема: Сънищата

Повече от фен
    Сега идвам от центъра, ходих до библиотеката да взема книгата на Фройд, знам че я имат, но беше затворено.

Благодаря ти. Ще ги потърся в интернет.
    “Ние сме болен продукт
    на своето време и вашия труд.
    Градски устроени празни съдби,
    със смъкнати гащи, навели глави. От срам.”

Ако искаш пиши на лично, мога да ти дам някои насоки за тълкуване на сънища, както и цитати от една от книгите. Иначе няма ги книгите в нета освен май на Фройд, а и имам някакви съмнения за Дако.
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Цитирай Първоначално написано от Ilikeliljon
    Цитирай Първоначално написано от ZipFail
    Цитирай Първоначално написано от Liar
    Но един случай на мой близък наистина ме озадачи и не мога да си го обясня,как сънят даде такава информация...Не,че съм лековерна...Но наистина не искам да го споделям.Сигурно има и други случаи.
    Хм, стана ми интересно ? :>
    И на мен, и на мен, разказвай
    Да речем,че сънувате починал човек,който ви казва "иди в определено жилище,защо не ходиш там,иди",но не казва защо.Като се събуждате разбирате,че в това жилище човек(близък на мъртвия) замалко е щял да умре...Ситуацията е идентична.

Цитирай Първоначално написано от Ilikeliljon
    Цитирай Първоначално написано от ZipFail
    Цитирай Първоначално написано от Liar
    Но един случай на мой близък наистина ме озадачи и не мога да си го обясня,как сънят даде такава информация...Не,че съм лековерна...Но наистина не искам да го споделям.Сигурно има и други случаи.
    Хм, стана ми интересно ? :>
    И на мен, и на мен, разказвай
    Да речем,че сънувате починал човек,който ви казва "иди в определено жилище,защо не ходиш там,иди",но не казва защо.Като се събуждате разбирате,че в това жилище човек(близък на мъртвия) замалко е щял да умре...Ситуацията е идентична.

за мене сънищата никога не се сбъдват а и не са знаци а просто нещо което искаме да видим

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си