- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Изневяра ли е...?
За Вас флирта изневяра ли е?
Имам предвид този флирт, който си остава само за една нощ и не стига до нищо повече от приятелска прегръдка на раздяла...
Споглеждане, комплименти...някой др базик...и двамта знаят, че е само игра и не се надяват на нищо повече..просто да се позавляват на купона, където гаджетата ги няма
За мен не е изневяра, чакам вашите отговори
Поздрав с Enigma- Gravity of Love (music)
Не. Но за някой ревнивец може и да е. Всеки гледа на изневярата от различен ъгъл.
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
Ако е само това не е изневяра. Ама ако гаджето го види ще има скандал и особено ако е ревнив/а
Голям размер на картинката! /machoka/
+11111Първоначално написано от Jus7__Me
![]()
за мен не е изневяра
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
ООООО, ясно.Първоначално написано от FreeSpirit
И значи няма друг начин да разбереш какъв човек имаш до себе си и да го оцениш?!?!?!?
Добре, благодаря, че ме светна, не знаех.
Когато се обвързваш с един човек, трябва да ви е пределно ясно, че или сте с него, или не!
Какво ви пречи да флиртувате с гаджето си!?
Имало нужда от тва, от онова, от не знам си какво..
Щом се нуждаеш от нещо, което партньорът ти не може да ти даде, какво, подяволите, правиш още с него (иначе казано, де).
Към авторката: Защо голяма част от хората твърдят, че единствено СЕКСа може да бъде изневяра.
Еми не е така.
На мен ще ми е адски пъти по-обидно ако гаджето ми мисли за някоя друга, ако си се представя с някоя друга, а не с мен, отколкото ако се наебе с нея. Тъй като една връзка се основава далеч само от единия секс.
Всеки може да се ебе с други, но не всеки може да обича !
изнервяра нз..но добър повод за скандал
Точно!Първоначално написано от ~*~IzI~*~
не
Значи е време да се научиш да мислиш.Първоначално написано от asasfdf
Ама много сте ми интересни, значи!
Ако вие сте от тази страна, която се забавлява и си флиртува на воля - значи всичко е позволено и нормално.
Дай Боже на всички вас гаджетата ви да постъпят по този начин, да видим после каква песен ще пеете!
не според мен не е,но според бившото ми гадже е
Евала на момчето, значи.Първоначално написано от .. DeViL mAy CrY ..
![]()
Първоначално написано от cherinka
Уууу 1вият човек с който да съм съгласна в темата!
\/
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
добре, що се палиш толкова? всеки си има различни разбирания и виждания, включително и за изневяратаПървоначално написано от cherinka
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
KillSwitchEngage, значи сме един за друг хаха
sladur4etyYy, ами, нервно дете съм, за това. И се дразня когато някой разсъждава глупаво. И се паля още повече.![]()
Ама такива като тебе ме успокояват.![]()
ами и аз понякога се ядосвам като 4ета разни неща тука ама карай... ти ми направи впе4атление щото ни изпопрокле си4ките тукаПървоначално написано от cherinka
''Дай Боже на всички вас гаджетата ви да постъпят по този начин''
![]()
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
вярно cherinka малко се разпали но съм съгласна с нея. Според мен целия този флирт не минава точно за изневяра но е отвратително ако разбереш че гаджето постъпва така в твое отсъствие. и както cherinka каза всеки може да се наебе с другия но не всеки може да обича. И точно за това е от значение и трябва да се изясниш сам със себе си дали искаш да си с този човек и има ли смисъл от един такъв моментен флирт.. и какво удоволствие доставя той...че ако гаджето ти разбере ще се ядоса и ще бъде наранено..Не, разбира се. Ако тебе ти е кеф да флиртуваш а в същото време си обвързана с друг значи по-скоро разсъждаваш като егоист. Замисли се ако всичко ти се върне по същия начин на теб..Няма да ти е приятно и ще загубиш доверие в приятеля си,нали..
Не знам да ли е изневяра но, няма хич да ми е приятно ако резбера че приятелката ми...![]()
We fear no one and the law cannot do anything to stop us.
Ами .. иска ми се да не се приема така, но да изневяра е. Не е справедливо за другата страна, но за флиртуващия е толкова приятно и удовлеторяващо разнообразие...Бих го приела, според мен е човешко и необходимо, от една страна за да усетиш, че още си привлекателен/на за околните и имат интерес към теб.
![]()
Успехът е най-доброто опиянение !!! : )
Не е изневяра,защото бих го правила само ,за да се убедя ,че още "ставам".
Но ако приятелят ми разбере,ще реши,че с оня ще се женим.![]()
Според мен е изневяра,защото това не е безобидно действие,човек не може да се държи така несериозно и да се надява,че партньорът/ката му ще приеме всичко,защото това подкопава доверието и влошава отношенията във връзката.Тогава какъв е смисълът да си с някого/а,при положение че се държиш фриволно?Това наранява другия/та.Не казвам,че връзката трябва да те ограничава,не те оковава,но хората трябва да бъдат по-сериозни и отговорни към това...И не бива после да има,"ми,мн ми липсва,ама аз му изневерих и той/тя ме заряза".Ценете високо хората до себе си,за да не съжалявате,когато ги изгубите!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?