- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да правя
Имам проблем мн харесвам едно момиче то всеки ден казва колко мн ме харесва и че направо ме обичала но неиска да сме заедно защотото обичала да е сама обичала да е свободна пак и се познавала че намало да сме мн далго време заедно и неискала да ме нарани защото тогава сам щял да я обичам повече и щяло да ми е по гадно какво да я правя неискам да се откажа от нея особено като знам че има чувства.
Нов сам тук и ще помоля ако нещо сам обаркал да простите
хм ми неангажираща връзка не ходите офизиално, но озлизате и т.н. едвали варианта да я завравиш иначе ще ти хареса...
Единствената ти грешка като нов тук е... че в целия ти пост има 1 изречение освен послеписа... Неангажиращата връзка е добра идея ... +1
I am not an artist I am a fucking work of art!
Продължавай да я сваляш. Мен ако питаш, в момента те разиграва и те кара да я искаш още повече.Ако ли не, пак продължавай, в 1 момент ще се влюби достатъчно в теб и ще разбере че може пък и да издържи 1 сериозна връзка \
/
Благодаря на всичките.
Хих Mr. Правопис....Първоначално написано от xercu^es
![]()
+1 за неангажиращата връзка :P
Отива ми !Първоначално написано от Lost_Kiss{}
Но не е по добро от Mr.Sexy
:P
Може да не искаш да се откажеш от нея,но ще трябва да се откажеш от мисълта эа връэка помежду ви.Явно момичето е някоя лигла.Не эапочвай да ми я хвалиш.
[size=7][b][u]fosse cos
Хах А там незнамПървоначално написано от xercu^es
Ама може и да го слеем Mr. Sexy Правопис
![]()
![]()
:P
Аау кфи са тез оргии тук![]()
по темата : Излизайте, правете си кефа, оби4айте се и тфа да бъде. Пък кой знае след време може да си промени мнението (за това да е сама).![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Не... С Mr. Sexy Правопис се показват само 2 от много ми качестваПървоначално написано от Lost_Kiss{}
Mr. Sexy Добричък Скромничък Умничък блаблаблабла Правопис :P
![]()
Е-е.. не мисля, че "скромничък" се фключва в качествата тиПървоначално написано от xercu^es
![]()
![]()
Защо си мислиш така ?!![]()
Скромността е за хора без други качества... Ти от този тип хора ли си?!Първоначално написано от xercu^es
![]()
Да ти приличам на този тип хораПървоначално написано от Lost_Kiss{}
Основателна причина вече да съм Mr.Готян Мотян Потян Нескромен блаблабла Правопис ... Нафлудихме темата деа знам
![]()
xercu^es не о4аквах 4е може толкоз брутално да ми изневеряваш![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Мхм.. Време за рекламки![]()
![]()
Изневяра ?! Не мила моя !!! Как можа да си го помислишПървоначално написано от -4arovnata-
![]()
()
Тц ... на мене и4 не ми е смешно![]()
![]()
Ей Lost_Kiss{} видя ли кво напрай ся![]()
ммм пич историята ми е хипер позната смисъл аз съм със същото мнение както и момичето в случая за това мога да разбера и теб и нея много ясно... ам по-добре отново поговори с нея, за да се изясните като за последно седнете и говорете само така ще стигнете до нещо... и пич запомни никога не я притискай никога... защото колкото повече я притискаш толкова повече ще я отблъснеш на нея така или иначе не й пука дали ще сте заедно...Успехче ...
![]()
минаваш край мен,продължаваш нататък,всичко в теб ме кара да припадам няма ли ти да ме погледнеш,да се усмихнеш,да кажеш хей ей-ей-ей-ей-ейййй !!! [tova e pesnichka koqto az i edna moq fr izmislihme v tramvai 12 :P]
Ахааха.. сега аз съм виновнатаПървоначално написано от xercu^es
![]()
охх ама да не е виновна само тяПървоначално написано от xercu^es
![]()
![]()
Ами че аз ли ?!Първоначално написано от Lost_Kiss{}
![]()
Ама аз не съм виновна въобщеПървоначално написано от -4arovnata-
![]()