- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Витамин С предизвиква или забавя идването на цикъла?!
нещо не схванах..Витамин С предизвиква или забавя идването на цикъла?!
Т.1
swords1010
Казват,че всеки си има звезда и всеки угасва угасне ли тя.Звездите се ронят и хората с тях стават лека-полека на прах.Какво ли ще стане след много години когато останат в покоите сини едничък човек и едничка звезда?Ами ако угасне и тя? ..
забавя а ако си в цикъл намалява и в добрия случай спира за 1-2 дни и идва пак
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
a liutoto predizvikva li go![]()
Казват,че всеки си има звезда и всеки угасва угасне ли тя.Звездите се ронят и хората с тях стават лека-полека на прах.Какво ли ще стане след много години когато останат в покоите сини едничък човек и едничка звезда?Ами ако угасне и тя? ..
лиутото ????
аааааа лютоооооПървоначално написано от NeNoRMaLNiKa
![]()
глупости нищо не прави тва
oh abe 6to ne zeme da mi idva ve4eeeee leleledolu niskoto me nabolqva korema mai se opitva da mi doide ama taka sum se stresirala 4ee....izvinqvam se 4e vi zanimavam s mene ama mn me e strah ne znam kakvo 6te pravq ako ne6to e stanalo....
Ха,мене пък точно този месец ми дойде точно по график!!!А Витамин Ц по принцип не е ли за да свърши цикъла по-бързо,аз това знам че е и за това пия...![]()
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
3абавя го,но в доста редки случай.По-скоро,когато вече ти е дошла МЕНСТРУАЦИЯТА,може да ти понамали кръвотечението и евентуално да ти свърши 1-2 дни по-рано от обикновено.И все пак аэ не ти пропоръчвам да се тъпчеш с витамин С,эащото и то носи последствия.
But all the miles that separate,
They disappear now when I’m dreaming of your face.
ve4e 4etvurti den mi zakasnqva..ako d0 ytre ne mi doidee :X:X:X ...Първоначално написано от black_wish
Толкова ли си зле финансово, та не можеш да отделиш 4 лева за тест?! На твое място бих се тествала на първия ден от закъснението! Пфуууууууууууу с тия бременности и подозрения ставате смешни!Първоначално написано от mini_brutal_barbie
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
да точно такаПървоначално написано от пLiнцесkъ
минаваш край мен,продължаваш нататък,всичко в теб ме кара да припадам няма ли ти да ме погледнеш,да се усмихнеш,да кажеш хей ей-ей-ей-ей-ейййй !!! [tova e pesnichka koqto az i edna moq fr izmislihme v tramvai 12 :P]
Значи,когато си в цикъл,витаминът намалява течението.
Ще ви кажа,едно нещо,което ми каза леля ми. Не е особено вкусно,но при мен,наистина имаше ефект! Така си изкарах морето. Значи,трябваше да ми дойде точно ден преди да замина. И така и стана. Та....разтваряте една лъжичка лиминтозу в една чашка и ги изпивате. След 4-5 часа още една. И това при мен намаля дрстично и си карах само с малко тампонче. (а аз принципно не ползвам малки). Вярно,че е малко кисело и не е особено приятно,но при мен имаше ефект.![]()
![]()
+1Първоначално написано от black_wish
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
на мен ми закъснява 8 дена вече
uaуа вдигам ти адреналиинааааа <3
спокойно ,чувала съм че когато си мн притеснена ,стресирана или нещо такова това може да забави цикала ти , на мен веднъж ми закъсня с 16 дена точно преди изпитите ,а аз тогава бях мн стресиранаПървоначално написано от mini_brutal_barbie
![]()
Хензел и Гретел са родили червената шапчица с кръвосмешение. Седемте козлета изядоха майка си. Пепеляшка продава кокаин на сестрите си. Палечка е травестит. Добър ден, живот!
Ако искаш да го предизвикаш съм чувала за аспирин.. Ама незнам колко е вярно.![]()
Мии забавя цикъла, но не при всеки действа!При мен не действа.Иначе не се притеснявай-все пак ти закъснява само с 4 дена, а и то е от жегата!Мен ми закъснява с 10 дена, но и друг път ми е заксънявало и вече не ми пука
![]()
На мен вече 3ти ден ми закъснява и сега мн се колебая дали да изляза някъде да не вземе да стане гафа...![]()
Ахахаха,е тъпо е само да го мислиш.Първоначално написано от LittLe{}BuNnY
Не се притеснявай.
Сложи си една ежедневна превръэка,вэеми си допълнително тампони или превръэки,каквото полэваш,и иэлеэ.И беэ това няма да ти текнат иэведнъж водопади...Ще имаш време да реагираш.
![]()
But all the miles that separate,
They disappear now when I’m dreaming of your face.
Не знам,обаче според мен изобщо не забавя цикъла.Онзи ден изпих две хапченца едно след друго и след няколко часа ми дойде.Мисля,че темата е интересна,но найстина отговора ми е НЕ! Попитайте ако щете някой лекър да Ви опресни по темата.
Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!
Преди няколко месеца ходих на гинеколог и ми преписа витамин ц ,защото ми идваше няколко пъти по-малко в месеца и каза като ми дойде да ги пия и сега всичко си е по график![]()
Витамина забавя цикъла!Ако ти е дошло пък вече и искаш по бързо да ти свърши което не е много за препоръчване едно две хапчета на ден и намалява!
![]()
БъДи ГаД, За Да Не Те Е Яд, ЗаЩоТо ВсЯКА ГаДоСт Ми ДоСтАвЯ РаДоСт. НиКоГа Не Е КъСно Да НаПрАвИш На МрЪсНиКа МрЪсНо. КоЛкОтО По-КъСнО ТоЛкОвА По МрЪсНо