- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Какво мислите за новата песен на Преслава?
Какво е вашето мнение за новата песен на Преслава-"Новата ти"? И какво изобщо мислите за Преслава?![]()
1 не е нова и 2 е мн зле![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Преслава има хубави песни, но тази не ми харесва![]()
...
a ti kvo misli6? interesno mi e mnenieto i e hubavo 4e obmenqme informacia i idei!! a temata... NAI DOBRATA e prosto
Testis unus,testis nullus...
правилно0 :PПървоначално написано от LacrymoSa~
Все едно сте я слушали ...
офф хора които изобщо не слушат чалга за какво си изказват мнението? само за постове ли не мога да разбера? пишете си там в темите за вашия стил след като не ви харесва не коментирайте.
По темата: Песента доста ми харесва и се наложи като един от летните хитове .. а за Преслава ами тя остана една от малкото певици, които правят все още хубави песни.![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Амии не съм я слушала(слава богу),защото съседите ми не са си вкъщи
![]()
![]()
'И изобщо мислите ли за нея'
![]()
![]()
![]()
Use me, I'm beautiful
Take me, I'm Yours
Hurt me, it feels like medicine
And all I deserve...
Защо хората, които не слушат чалгия, да не пишат?! Нали се иска мнение за Преслава? И това е ФОРУМ, бай дъ уей.
По темата - не ми харесва Преславка. Песните й стават за кръчмата (за купон), но по кръчми не ходя.
ei kiflo aide da ne se otvarq6 mnogo!Първоначално написано от pampers
Testis unus,testis nullus...
Тази ли е новата ти за която чух , да не би да си дрогиран че я водиш тук ?!![]()
![]()
Еми от първо слушане не ми хареса , иначе е хубава , може би ще стане хит ..![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Преслава като цяло ми харесва. Хубава е и има глас. Песните й стават хитове. А за тази песен - не съм я чувала, има ли клип по "Планета"? Ще я сваля и ще я слушам, досега нещо лошо от Преслава не съм чула.
EDIT: Вече я слушах....И вече чух тъпа песен и от Преслава. Връщам си горните думи назад.![]()
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
Преслава пее добре и е една от малкото(може би единствената чалгаджийка),която може да пее що годе.Не съм слушала песента,защото вече не слушам чалга.
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Ба за 1 песен цяла тема![]()
Не е лоша, става.
Ми няма още, даже хейтърите пуснаха слух, че се друсала наща и затова още не била снимала клипаПървоначално написано от Janeta_
![]()
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
"Да ти честитя лии? Че те има тя лии? Да не би да си дрогиран,не разбирам...."![]()
Тази песен за първи път я слушах вчера (изостанала съм)и адски много ми хареса още от първия път, което е странно защото повечето песни започват да ти харесват като ги врътнат на всякъде....доста тъпо е тфа...
Но песента си е многго добра![]()
Първоначално написано от FakePlasticTree
![]()
![]()
![]()
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...
Хубава е песента![]()
Суетата.Моят любим грях.