.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: Диета

Диета

На 13 години сън, 166 см. За 3 дни ъм свалила 2кг само с плодове. Сега съм на динева диета, но по какво количество трябва да я приемем за деня. Сяга съм 52,7 кг

Град
    Сливен
    не отслабвай ! добре си си.. аз съм на 13 и съм 170 см и 45 кг и искам да напълнея

Супер фен Аватара на mim4ety_sara
    A zle li e ,kato sam na 13,161 i sym 36.800 kg
    Look, if you had one chance,
    one opportunity to seize everything
    you've ever wanted, in one moment,
    would you capture it... or just let it slip?

Град
    в къщи :D
    абе хора не ви ли стана ясно,че с тея диети до никъде няма да стигнете.яж по малко и на 4есто

avril__fan po tova koeto obqsni ti nqma6 za svalqne,a i da ima6 e naistina mnogo malko.ne se ograni4avai.qj si ot vsi4ko po-malko.ima samo nqkoi elementarni ne6tica i 6te svali6 izli6noto mnogo burzo.qj hlqb samo do obed (zaduljitelno trqbva da qdej hlqb,moje na sandvi4 za zakuska,no trqbva da qde6),sledobed qj kiselo mlqko ili nqkakuv plod i na ve4erq malko meso sus salata(ne trqbva da sa kartofi,ima mn vuglehidrati) i estestveno malko sport-karane na kolelo,ska4ane na vuje ili fitnes.6tom ima6 malko za svalqne 6te ti e o6te po-lesno.samo nedei da se odlaga6 na takiva dieti samo s plodove za6toto kato otslabne6 i po4ne6 pak da qde6 ot vsi4ko 6te ka4i6 i to 2 puti pove4e otkolkoto si svalila,a da ne govorim 4e vredi6 i na organizmati-nai-malkoto cikula(ako ima6) 6te ti stane neredoven,a puk ako ne ti e do6lo o6te po-zle.ne se podlagai na drasti4ni dieti.uspeh
    http://vbox7.com/play:8ec3a225
    Живей за мига , но не така , че да се окаже единствен...

Ами ок, ще ви послушам, а някакв идеи за това как малко да отслабна в корема, защото хич не го харесвам.

Град
    София
    Коремни преси.. Абе запиши се на някакъв спорт Това според мен е най-добре. Не, че имаш нужда да отслабваш.
    It`s my life
    It`s now or never
    I ain`t gonna live forever
    I just want to live while I`m alive....

ми аз тренирах бадминтон ама сега спрях и той не помогна много

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Спри се с тия диети, че после ще качиш пак кг...
    За корема - коремни преси за стягане.
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си