- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- смешно ли ще е?
висока съм около 1.75. аз съм си свикнала с маратонките но това лято обух и по-високи обувки и ми беше удобно . та въпроса ми е много ли ще е смешно ако се кача на токове или платформи около 5-6 см..щтото така ставам достаа висока -към 1.80
Ако ги съчетаваш с подходящи дрехи защо да е смешно?Освен ако приятеля ти не остане 10 см под теб, компанията и така нататък..
AMAN!
Смело слагай висок токИ аз като тебе се чудех много,висока съм 1,72 и като сложа ток съм си нормална,хич да не ти пука слагай и си покажи хубавите крака
![]()
Суетата.Моят любим грях.
Не е смешно, но аз лично не мога да го направя..![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Няма да е смешно но не прекалявай с токовете![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Манекенките са и по 1.80 и слагат 20 см токове.
И аз съм 1.73,но ходя с токчета и не се чувствам смешна.
Показвай и използвай това,което имаш. :Р
Ем .. аз съм 175 и .. 4ат пат се нося с едни обувки 6 см ток ... не мисля 4е е смешно ама .. тряя да можеш да ходиш![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
+ 1 - второто е по-важноПървоначално написано от -4arovnata-
![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Попринцип не ми харесват момичета по 180,но пък не мисля,че е смешно.Ти няма ежедневно да ходиш на ток,нали?Когато ти се прийска да си с ток,а и е подходящо эа облеклото ти,эащо не?Ако си се харесваш,няма лошо.Дори и да е ежедневие-пак няма лошо.Кво сега?Като си 175 и няма никога да обуеш ток,эащото имаш скрупули ли?Я стига глупости.![]()
But all the miles that separate,
They disappear now when I’m dreaming of your face.
Nqma da e smeshno![]()
![]()
http://zar.bg/izbori2009/view_snimka...ori2009_id=526 koito iska da glasuva ms predvaritelno!
Никак няма да е смешноТака ще си по различна и ще те гледат с респект
![]()
![]()
Смешно ще е..