- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Вашето талисманче
Потърсих такава тема и за жалост не намерих![]()
та споселете,вярвате ли,че предмет може да ви донесе късмет,имате ли талисман,разкажете ни за него![]()
Според мен такова нещо като късмет няма,човек сам определя съдбата си,но въпреки това имам талисман не вярвам,че той може да ми помогне с нещо,но се чувствам по-уверена в себе си.![]()
Ето го и него:
http://www.album.bg/nan/images/6638984/
http://www.album.bg/nan/images/6638981/
моето ключодържателче Смръфчо,от 1 клас ми виси на раницата![]()
Нямам. Вярвам, че успех ще ми донесе Господ, а не някакъв предмет.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Писала съм го и преди.
Нямам талисмани. Нося си сребърното кръстче, откакто се помня, макар и да не съм особено набожна.
Имам щастлив гердан, щастливи ластичета, щастливи фибички... :Д
ПП:Никога не съм твърдяла, че съм нормална.:Д
be_true и аз имам такова кръстче и почти никога не го свалям,когато не е на мен имам чувството,че ще се случи нещо лошо![]()
Нямам талисман (защото не вярвам в такива неща) но имам гривна, която винаги ми стои в джоба. Дори вече не знам защо я влача навсякъде с мен..сигурно просто ми е станало навик пък и без нея се чувствам като ,,незавършена,,![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Имам една синя гривничка.Но не мисля че тя ми е талисманче.
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
ми аз пък имам любима играчка и мисля че ми е като талисман и аз съм носела кръст 2 години но чух че да си носиш кръста не е хубаво и сега си го замених с паяк(нераждавейка)стои ми на врата с черна дантела ли кво е нз, там си държах и кръста...апък скоро си купих зодиякални камъни(риби-аквамарин)обеци и гердан мисля че има нещо вярно в това че отблъскват негативната енергия,попринцип си вярвам в такива неща вярвам в късмета но не мисля че всичко е късмет все пак живота ти си го живееш и каквото направиш си е за тебе.
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
откъде си взе зодиакалния камък,защото и аз съм им много навита![]()
ми имаме си тука магазин специален за камъни и изкуство нз във вашия град къде има
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Аз нямам талисман,защото не вярвам на такива работи.![]()
Smoking can really kill a person,why don`t you try it?
Нямам и не вярвам,че помага.Вярата в Господ ми помага!
+7Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
Събрали се Абрамович, Дрогба, Лампард и Тери да играят белот. Абрамович е под ръка и пуска осмак купа. Тери връща спатия, Дрогба дава пика, а Лампард - каро. Абрамович пита: Е момчета нямата ли купи??Емиииии не..... те купите са в Манчестър !!!
нямам такива екстри![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Нямам![]()
Суетата.Моят любим грях.
ами не нямам![]()
ми не нямам
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
нямам![]()
Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P
Ами да имам си две талисмнчета и да-мисля че ми помагат и си ги нося винаги с мен...Не са нещо особено,напротив съвсем семпли неща
1.Една гривничка с камъче,но тя всъщност е плетена...оф не мога да я обясня,ама ми носи късмет :P
2.Една лично от мен направена връзчица за врата с две сърца,нося го и като гривна![]()
Ами имала съм талисманчета.. Но сега вече нямам , мъчех се да си спомня , но не успях , през изминалата учебна година не пропусках ден без да ида на училище с ...
не си спомням ...
.. Но си спомням , че ми носеше наистина много голям късмет , заедно с това нещо си носех и едно герданче от една моя много близка приятелка.. Просто предмета ми е изкочил в момента .. Сега нямам талисман , и двете сега ги няма , едното се счупи , а другото е безследно изчезнало .. Също така в несесера си нося зодиакално камъче , просто си седи там и не го барам ... За момента единственото нещо без което не излизам и ми е дискомфортно е златно пръстенче от наще , но не го смятам за талисман , по скоро за нещо , което ме свързва винаги с тях където и да съм ..
П.С - Вярвам в тези "талисманчета" .. И мисля , че когато наистина вярваш в нещо , че то може да ти донесе късмет , то наистина ти носи .. Когато не вярваш в тези неща , те просто губят своята сила ..![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Аз по принцип си нямам талисманче. Все пак вярвам в тях, в това че някакви предмети ти носят късмет, стига да вярваш в тях.Иначе си имам един сребърен пръстен подарък от най-добрата ми приятелка за 10 или 11 ми рожден ден. Никога не го махам /само когато го почиствам/. Веднъж си спомням, че бях забелязала, че ми го няма на пръста и буквално откачих!
Оказа се че ми се изнизал от пръста, докато спя.
Ама както и да е... Наистина когато не го нося че чувствам странно.
Мистерия е, как се влюбваме, в кого се влюбваме, защо се влюбваме.
Но го правим...
Не вярвам в такива неща
''..And so the lion fell in love with the lamb...''he murmered.I looked away,hiding my eyes as I thrilled to the word
''What a stupid lamb'', I sighed.
''What a sick,masochistic lion''