.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 59

Черни точки и пъпки

Моля дайте ми съвети кои продукти да ползвам срешу черните точки и акнето!Или ако има нещо за вкъщи.Моля пишете Благодаря предварително

za akneto nai-dobre otidi na dermatolog.toi 6te ti predpi6e pravilnite antibiotici.sus sigurnost 6te ti pomognat.ako si maje6 liceto s kremove,nai-mnogo da stane po zle.akneto se lekuva s antibiotici.a za 4ernite to4ki si vzemi piling maska.otidi v nqkoi kozmeti4en magazin i kaji da ti reporu4at nqkoq.na opakovkata si ima obqsnenie kak se izpolzva.su6to za akneto moje6 da probva6 da si pravi6 parni bani kato vuv vodata se slagat nqkolko kapki maslo ot rozmarin-ne e skupo.ima go v aptekite i 6te ti obqsnqt to4no kakvo da pravi6,no efekta nqma da e tolko burz kolkoto s antibioticite.uspeh
    http://vbox7.com/play:8ec3a225
    Живей за мига , но не така , че да се окаже единствен...

Мии една моя приятелка има проблем с черните точки и то много голям......какво ли не си е купувала....нищо не и е помагало...Но от скоро времем посещава козметик и е много доволна

Препоръчвам ти Garnier Pure 3in1.Има много добър ефект върху мойта кожа,а също така може да го ползваш или всекидневно,или като маска няколко пъти седмично.Освен това след като го използвам чувствам кожата си свежа и чиста.Естествено има и други продукти и в един козметичен магазин лесно можеш да провериш какви други средства могат да ти помогнат.

Град
    Sofiq
    Раэличните продукти имат раэлично действие върху всяка кожа.Например на моята може едно нещо да действа страхотно,а на твоята да нанесе щети,като например да я иэсуши,или пък просто да няма никакъв ефект.А на паэара има огромен иэбор от всякакви продукти.Има продукт эа всичко вече.Така че те съветвам да отидеш в някоя по-голяма аптека,или в някой коэметичен магаэин ,да кажеш какво търсиш и ще ти препоръчат продукти.Оттам вече сама ще решиш кое ти харесва-цени,състав и т.н Така е най-добре.Другата въэможност е да посетиш дерматолог,но не винаги реэолтатът от това е чудотворен.3ащото често повечето дерматолоэи са и рекламни лица на дадена фирма,тоест сключват договор с тях и препоръчвам на клиентите си най-често тяхните продукти.Посещавала съм няколко дерамолоэи,които ми предписаха раэни скъпарски продукти,които при мен не се отраэиха добре на кожата ми.
    Щом държиш,ще ти кажа от кои продукти съм останала доволна,но те съветвам все пак да посетиш един коэметичен магаэин и да пораэгледаш преди да купуваш

Серията ANTYBAKETIELL clearface на Manhattan е добра.Доволна съм от всички продукти.А и е добре,че са антибактериални и не въэпаляват кожата,дори и в по-въэпалените и участъци.

На Farmasi има серия скрабове эа лице с раэлични аромати.Приятно меришат всички и също съм доволна от тях.И са на много добра цена.

Garnier PUre 3 in 1 в началото ме кефеше,но после много ми иэсуши кожата,така че не ти го препоръчвам.

3а теэи се сещам сега

Но има и нещо друго,което е много важно-хормоните ти.Пъпките ти сигурно се дължат на хормониален дисбаланс.Да речем повишен тестостерон.Така че няма да е лошо да отидеш да ти направят кръвна картина и да ти иэследват хормоните Ако проблемът идва от там,ще трябва да вэимаш някакви хапчета или други медикаменти,а не само да се мацаш с маски и кремове.
    But all the miles that separate,
    They disappear now when I’m dreaming of your face.

Град
    Стара Загора
    ето нещо много лесно.всеки ден си мий лицето с душ-гел или сапун.на мен и мои приятелки ни помага доста

Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от BonBon4enCe
    ето нещо много лесно.всеки ден си мий лицето с душ-гел или сапун.на мен и мои приятелки ни помага доста
    Но эадължително след таэи процедура трябва да се нанася хидратиращ крем.А и не трябва да си мие лицето с какъв да е сапун,а антибактериален.

В моят случай не е точно акне а няколко пъпки и черни точки,но както знаете са толкова досадни Благодаря ви за съветите.А за Clean & Clear каков ще кажете? Някой ползвал ли го е

Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от veselomomi4e
    В моят случай не е точно акне а няколко пъпки и черни точки,но както знаете са толкова досадни Благодаря ви за съветите.А за Clean & Clear каков ще кажете? Някой ползвал ли го е
    Преди време,когато и аэ страдах от тоэи проблем,съм полэвала доста коэметични продукти,включителни и теэи на Clean & Clear.Не са никак добри.Полэвала съм почистващите им гелове,кремовете,продуктит е против черни точки,абе доста неща,но от нито едно не останах доволна.Останало ми е в главата,че са пълни боклуци.Така че не те съветвам да си ги купуваш

Аз бях два пъти на козметик... иде ми да отида и да й счупя ръчичките. След процедурата си бях наред, ама на другия ден цялото ми лице се белеше, сърбеше и беше червено. Дали беше заради нещо, с което ме мажеше или не знам и аз какво, но ако решиш да ходиш на козметик - много внимавай. На всичкото отгоре ми я препоръчваха много хора.
    Та с черните точки си се занимавам аз. Правя си парна баня и после стискам. След това се мия с бебешки сапун и си правя маска с хума.
    Сутрин и вечер се мажа с акне актив аут и скинорен. Последното ми го изписа дерматолог за пъпки и черни точки.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Голям фен Аватара на webmast3rche
    аз имах доста , но силицилов спирт + крем здраве оправи работите ... ем ефтино хем ефикасно... сега немам Нищо :P

Голям фен Аватара на sssladuranka
    Град
    Outta Space =]
    garnier pure 3 в 1

Искам да ви попитам нещо... Ако изчистя черните точни и после ги намажа със силицилов спирт, да не вземя да навредя нещо?

Цитирай Първоначално написано от BonBon4enCe
    Така е. Лицето трябва по-често да се почиства. Една приятелка използва специален крем от рози и лицето й е много гладко. Аз лично използвам един бързодействащ ексфолиант против пъпки и черни точки на Ейвън и не мога да се оплача, наистина действа бързо.
    Do you know?..
    Sometimes and Angels say lies...

Град
    Велико Търново
    Значи аз имам на Клин&Клиър против черни точки.Ако е изкъпя и потъркам с него черните точки се махат малко и кожата ми става гладка и матирана.Обаче ако се мия всеки ден с него имам чувството,че ми излизат повече черни точки...димек не съм много доволна...по-добре да си бях купила Гарниер Пюр или имаше едно на Л'Ореал със салицилов спирт...

Аз искам да попитам какво е това Акне Аут,помага ли и от къде да си го купя?

Голям фен
    Град
    Somewhere In The Middle Of Nowhere
    Цитирай Първоначално написано от sweetsunshine
    Значи аз имам на Клин&Клиър против черни точки.Ако е изкъпя и потъркам с него черните точки се махат малко и кожата ми става гладка и матирана.Обаче ако се мия всеки ден с него имам чувството,че ми излизат повече черни точки...димек не съм много доволна...по-добре да си бях купила Гарниер Пюр или имаше едно на Л'Ореал със салицилов спирт...

Аз искам да попитам какво е това Акне Аут,помага ли и от къде да си го купя?
    Крем.От аптеката и е 5-6-7 лева

Повече от фен
    Сега излязаха тампони на Гарниер, сигурно си гледала рекламата. Може да пробваш с тях, аз мисля да си купувам също.

Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от global
    Akne BP5
    +
    Garnier 3 в 1 или само Pure течното.

По-добро от Akne BP5 е Clearasil Cream Tinted.
    Аз на Clearsil имам Antibakterielle Waschcreme от Германия ми е и съм доволна от него.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Ексфолиак гел за измиване и крем за нанасяне след това върху проблемните участъци. Няма да е зле да отидеш на УЗИ, защото упоритото акне е един от признаците на поликистоза.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от EternalEyes
    В НИКАКЪВ случай не си мийте лицето със САПУН never ever ЗАПОМНЕТЕ ГО!

Иначе за черните точки (моите са много упорити) правя така: правя си импровизирана парна баня под струята на мивката, после се мажа с Гарние Пюр 3в1 и търкам, търкам, измивам. После забърсвам с мокра хавлиена кърпа като "търкам" по мястото където имам черни точки, после намокрям и пак търкам, измивам, слагам лек хидратиращ крем и готово И няма черни точки 2-3 дни
    със сапун става,но трябва задължително да е МЕК!

еми пробваи крема nivea young bye bye spot.на мене тва мн ми помага и е на добра цена само дето е само за папки.

Фен Аватара на xpreciousx
    Град
    ...somewhere...
    Еми Garnier pure 3v1 и тампоните на Garnier....може и да се махнат на мен лично ми помагат
    <3 أحبك الشمس

Мега фен Аватара на Rofl4e
    За черни точки : Гарниер пюр
    За акне : Лептен

При мен няма черни точки и пъпки.

Оф... вече се дразня и имам чувството, че няма смисъл да си взимам никви мазила щото нищо не действа от Avon си взех некъв ексфолиант дето е пълен боклук, то носа ми става гладък ама още си личат точките... бях си взела още някви кремове... лепенки си купих, щото изглеждаха много надеждни.. То пък с тия лепенки можеш на всеки 3 дни да си ги махаш, щото иначе е вредно, и не мога да ги махна изцяло черните токи.... та КОЗМЕТИК му е майката !
    ..BEEP..BEEP..

Love Pon and Zi ^^

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си