.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Тема: Номерца

Град
    Sofia

Номерца

Пичове и Пички кажете няколко номерца за даскало които може да направим...Аз ще ви кажа няколко също

1.Изпикавате се в едно шише от "бени етър" (колкото може повече човека ) и го оставяте на магазинчето в даскало...

2.Разпорвате малка дупка на стола на някой учител или учителка и вкарвате нещо остро и от горе слагате лист хартия намазан с лепило и той\тя като го види ще мисли че това е номера ще махне листа и ще си седне спокойно

3.Пълните чантата на вашта учителка с разтегнати кондоми ама трябва да се виждат...

вие сте на ход

Град
    иИ аСс ниИнаАамМм

Re: Номерца

Цитирай Първоначално написано от mad123
    Пичове и Пички кажете няколко номерца за даскало които може да направим...Аз ще ви кажа няколко също

1.Изпикавате се в едно шише от "бени етър" (колкото може повече човека ) и го оставяте на магазинчето в даскало...

2.Разпорвате малка дупка на стола на някой учител или учителка и вкарвате нещо остро и от горе слагате лист хартия намазан с лепило и той\тя като го види ще мисли че това е номера ще махне листа и ще си седне спокойно

3.Пълните чантата на вашта учителка с разтегнати кондоми ама трябва да се виждат...

вие сте на ход

Първото е ужасно. Второто става, но после целия клас ще е наказан, а за третото предполагам, че ще стане много лошо, може и да има изгонени от даскало.. Но са забавни...

ВсИчКо ХуБаВо На ТоЗи СвЯт СвЪрШи За МеН. За ТоВа Ти КаЗвАм "Да Го ДуХаШ" и "ПрИяТеН дЕн"!!!

Момиченцее съмм..

Re: Номерца

Цитирай Първоначално написано от p0iSsOonN
    Цитирай Първоначално написано от mad123

вие сте на ход

Първото е ужасно. Второто става, но после целия клас ще е наказан, а за третото предполагам, че ще стане много лошо, може и да има изгонени от даскало.. Но са забавни...

подкрепям без 2-ро,защото нашите столове са дървени и нз как ще го разпорим

Мега фен
    ами тая година едни от съседния клас сложиха с4упен стол на г-жата си, тя седнала, паднала, а те го записали на клип4е и го пуснали в нета. след тва за малко няколко 4овека да изхвър4ат
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Фен Аватара на Zqpkov
    Град
    ...ша0лин !
    Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
    ами тая година едни от съседния клас сложиха с4упен стол на г-жата си, тя седнала, паднала, а те го записали на клип4е и го пуснали в нета. след тва за малко няколко 4овека да изхвър4ат
    oХххХх

just f**k y0u !?!

Друга работа нямате ли си? Учителите се опитват всячески да ви набият мозък в главата, а вие само се чудите как да ги направите на гъз!
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Ние пък на една даскалка по рисуване къф номер и скроихме ... Тъп ама ефектен... Начи сложихме лепило и габърчета на стола и на бюрото (само лепило де ) Та като тая мацка седна нищо не усети , само залепи дневника ни за бюрото ... Свърши часа и тя става и гледаме габърчетата изкривени и няколко на панталона й Преди да излезе се спъна в чантата ми

Град
    In the middle of Nowhere
    Ами чак такива глупости не сме правили,но подарихме зелка на госпожата по английски защото косата и прилича точно на зеле и едно момче и вика какво ще напраите сега със своя роднина и тя вика ще го изям и после цяла година и викахме че е зелка канибал...
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Град
    Dreamland
    не учители гадно не сме правели, ама на съученици ...да...
    БисквитенотоЧудовище

ами това което ние сме правили е повече да убием време от часа но все пак да ги споделя.

Не веднъж,сме събирали всички маси и столове в средата на кабинета едно върху друго подредени като за ремонт после половин час връщаме масите по местата и редим

Може и някой да знае в град Търговище в механо-техникума кабинета по химия изгоря,в следствие правиха ремонт и бяха изкарали вратата и което е оцеляло след ремонта в коридора.И ние взехме вратата и я сложихме от вътрешната страна на класната стая,и госпожата трябваше да отваря 2 врати

Спомням си веднъж целия клас бяхме влезнали в хранилището,дълга история как сме влезнали там,и госпожата има лееека склероза и си помисли,че е объркала и,че няма сега час.Дори си говореше сама

Има още много неща но повечето не си ги спомням добре а ме мързи да пиша останалите

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Това са глупости.За какво да си усложнявам живота с простотий?!Пък и след номера със сигурност няма да стане по-добре.Може ние да сме я прецакали с номер,но тя нас ще ни прецака...двойно,до 12 клас.
    За номера на ученици пък,не ми се прави.Не обичам да имам врагове.Все пак някой ден може човек,на който съм направила лошо да ми трябва за някаква помощ...И тогава какво?Ще се перча,че съм му натрила носа?

1.Мажете даската с олио за да не пишете
    2.Пускате димка в класната стая
    3.Разпорваш стола на госпожата и слагаш кетчуп
    4.Слагате нещо супер миризливо в стаята
    Сички неща са изпробвани - вършат работа :P
    Forget chocalate, Diamonds are my best friend!

Град
    Dreamland
    бяхме изсипали около килограм захар ж кофата с вода после избърсахме хубаво дъската и тя стана перфе черна ... и даскалицата почва да пише доволна и тебешира и залепна
    БисквитенотоЧудовище

v stariq mi klas puk vednyj mom4etata se bqxa izpluli v kafeto na daskalkata po fizika(golem krokodil be6e nekfa pensionerka) a

Цитирай Първоначално написано от Be Colourful*
    1.Мажете даската с олио за да не пишете
    И като вземат да ви диктуват ще видите...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Голям фен
    тва е супер детско и глупаво.... и тва първото ако някой на теб ти го направи примерно?! какъв кеф,а?!

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    NIe vednaj v 4as po nemski zalepihme tibe6ir na buroto s onui zdravoto lepilo i taq cql 4as pak ne pisa ni6to poprincip pi6e dosta i nakraq vidqhme 4e nema da stane i edin se provikna gospojo moje li da napishete taq duma i tq kato fana tibe6ira i sta takva i si4ki xaxhahxahxhaxhahxhaxhahxah i posle celiq klas sliza kam direktora xaxa 6tot nikoi ne si prizzna
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Друга работа нямате ли си? Учителите се опитват всячески да ви набият мозък в главата, а вие само се чудите как да ги направите на гъз!
    +1 отврат.. Мн мраза гаврата с учители.. Жал ми е тия хора и без това не са мн щастливи,и без това са със скъсани нерви заради нас.. По-готини ли ставате,като спретнете някъф номер.. Може би в очите на простаците
    LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..

ммм в класа са праили мнн щурутии - залепиха на гърба на тая по историа лист4ета дет пи6е "ритни ме " при което сички я ритаха
    , напълниха и 4антата с малки лист4ета и после цял час ги вади , взеха и обувките и ги навряха в кошчето , плуха сдъвкани листчета по нея и по цялата дъска , плуха и в кафето , смениха и цайсите а тая дори не усети , сложиха и дъвка в косата и се подстрига заради нас , менкаха маркера и и после не можа да го изтриее от даската .... абе наще са луди и таиа даскалка вече се е отказала от нас

ммм в класа са праили мнн щурутии - залепиха на гърба на тая по историа лист4ета дет пи6е "ритни ме " при което сички я ритаха
    , напълниха и 4антата с малки лист4ета и после цял час ги вади , взеха и обувките и ги навряха в кошчето , плуха сдъвкани листчета по нея и по цялата дъска , плуха и в кафето , смениха и цайсите а тая дори не усети , сложиха и дъвка в косата и се подстрига заради нас , менкаха маркера и и после не можа да го изтриее от даската .... абе наще са луди и таиа даскалка вече се е отказала от нас

Град
    Hidden Village of Konoha
    За гаври с учителите не си спомням... Може би е имало като съм била 3-4 клас, ама е било просто базик, не гавра. Иначе помня в 10 кл момчетата наредиха 3 чина един върху друг и отгоре им половината столове от стаята....и след това ги бутнаха...беше някакъв 6 или 7 час втора смяна и всички бяхме изкукали вече...ама шума от падането беше един път... Друг ден пък поляха касата на вратата и един чин с лакочистител и го запалиха...много ефектно, чак ми домъчнява за доброто старо училище.
    http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми

За номерца не си спомням, но учителката по немски като влизаше, редовно имаше по 3-4 маси белот, най-отзад на един чин играеха шах, а отпред някой учеха немски

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Авторът е крайно тъп, а като му видя и подписа, ми се повръща.

Супер фен Аватара на Qnchety
    Ох, на сегашните даскали не бих тръгнала да им правя такива номерца, щото си ме кефят. Само тоя по физкултура на драго сърце бих му напраела някой номер. А и сегашните ми съученици не биха си позволили да правят простотии А някви номерца за съученици да кажате?

Град
    Шумень
    тц тц, кви сте юнаци всички...
    -Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
    -Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си