KAKVI CVETOVE S LAK IMATE
Амии квито се сетиш ,, зелено , розово , жълто , черно , лилаво ии още 10 г/д цвята![]()
![]()
3аглавието на темата ти е доста странно![]()
Имах доста лакове преди,но не ги иэполэвах и реших да ги иэхвърля,эащото и беэ това повечето вече не бяха много годни эа употреба.И така и направих.Сега имам само червено,оранжево и беэцветно,эащото в последно време само с такива ходя.И естествено някакви глупави эаэдравители,които нищо не правят,но си ги нанасям и си мисля,че правят![]()
But all the miles that separate,
They disappear now when I’m dreaming of your face.
и аз съм такаПървоначално написано от Mmmm_SlaDKotO_An4e
![]()
![]()
NaLI zNae6 ... TvoQ JivoT s moITe pRavIla !! :P
червен, зелен, черен, син, безцветен и златист...![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Безцветен, сив брокат, бял, светло розов, светло лилав, черен.
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Аааа,да,и аэ имам един жабешко эелен,който си вэех преди време,эащото ми беше мноооого голям меракът,ама си сложиш веднъж и не искам да повтарямПървоначално написано от Jumbie483
![]()
Абе и не энам дали тук е мястото,обаче да ви кажа эа едни лакове,които са пълен боклук.Не си купувайте от лаковете на FlorMarВэех си един червен,който още на първия ден се лющи и пада по много странен начин.Неэависимо какво слагаш отгоре...
Просто да ви предупредя
![]()
But all the miles that separate,
They disappear now when I’m dreaming of your face.
4eren 4erven svetlo rozovo bezcveten i kafqv
безцветен, черен, лилав, син, червен, бял...
In life, unlike chess, the game continues after checkmate.
Имам най-различни!!! Бяло, черно, сиво, синьо, червено, розово, жълто, лилаво, кафяво... и за каквито още се сетиш! Имам по няколко нюанса от цват, с брокат, матови, блестящи... Най-различни![]()
розово с блясък,лилаво с блясък,черен и бял цвят![]()
Руса кукличка
imam strashno mnogo lakove s razlichni cvetove![]()
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
Ооо сякаквичервен, син, жълт, оранжев, светло розов, тъмно розов, лилав, кафяв, бял, черен, сребрист ...
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
аз съм маня4ка на тема маникюр имама кафто се сетите цвят най вече всики нюанси на розово + тва FlorMar са са си мн лакове кой знай ти ко прайш за да го излющиш на парвия ден
UsMiHvAi sE KoGaTo tI Se pLa4e ,
uSmIhVaI sE kOGaTo Te bOli
I nEkA hOrATa sI MiSlQT 4e ,
6tAsTiEtO s tEb vUrVi!!!
хмм чакай да видя .. те са до мен![]()
лилав , жълт , черен , бял ,зелен, червен оранжев заздравител - безцветен и около 5 шарени със звездички цветенца и сякви глупости![]()