Напоследък доста нашумя т.нар присаждане на коса с щипки. Аз имам косата, която ще закачам, но нямам щипки. Освен това не съм много сигурна дали ще стои добре и няма ли да пада много ...
Искам да питам за повечко информация- пада ли много от щипките, вижда ли се много, каква е цената на щипките и всичко останало свързано с поддръжката и т.н.
Мерси предварително![]()
П.С: Може да поствате и снимки :]
The only thing that cause to fear,
is runing out of beer!
Nqma da se vijda, che e sys shtipki i nqma da pada, stiga da gi prikrepish dobre. Podryjkata si e dosta golqma, no nqmam takava kosa, za da ti obqsnq tochno kakvo se pravi, no sys sigurnost znam, che se reshe sys chetka za prisadena kosa, ne trqbva da q pryskash s parfuimi, obshto vzeto da ne q tretirash mnogo...
Nqma da pada stiga da si q slaga6 dobre na kosata i nqma da se vijda razbira se ti gi prikriva6 tezi 6tipki sas tvoqta si kosa-te ne sa bezcvetni!!A za podrajkata ne sam zapoznata mnogo za6toto nqmam takava kosa,no bqh 4ula ot edno momi4e(tq ima prisadena kosa sas 6tipki) 4e q kape na 2 sedmici mislq be6e!!Ne trqbva da se tretita mnogo!!!
Аз имам такава коса със щипки, само че си я купих заедно със щипките. Предполагам във фризьорските салони се продават, но не мога да ти кажа с точност каква е цената.
Преди да я сложиш косата топирай с четка и лак твоята коса на местата, къдете ще я захващаш със щипките. Или ако имаш преса - с приставката за вълнички също става. Сега дали ще се виждат щипките зависи от това как си поставила косата, но ако твоята е топирана не мисля, че ще има проблеми. Пък и зависи какъв цвят са щипките - моята коса е черна и щипките също са черни и дори да се покаже отнякъде някоя щипка почти не си личи![]()
За подръжката - изкуствената коса трябва да се мие със специални шампоани направени за нея, но моята си я мия с обикновен шампоан и за сега няма разлика... Започна да ми цъфти леко по краищата и й слагам кристали, но в никакъв случай не я подстригвам !!! Една приятелка така си я подстрига и я развали...
Можеш да й правиш всякакви прически - няма проблем да я третираш с преса и т.н. Е, то че и тя изгаря - изгаря, но имам предвид, че каквото правиш на твоята коса можеш да го правиш и на присъдената.
Ето малко снимчици на присъдени коси:
![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
ima i variant da otide6 frizior da ti q postavi![]()
Само Болката е Истинска
http://prize.bg/amnesiaibiza
Първоначално написано от elitututu
Да, междудругото... За бала ми в Магама ми правиха прическата и те ми слагаха косата. Много добре я бяха сложили - просто цяла нощ не съм я уситела, докато като си я слагам сама, не се виждат шнолки и т.н., но някак си си я усещам на мене и все имам чувството, че ще падне![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Аз сега тъкмо съм навила наще да си купувам такава коса пак на щипки само, че аз да си ги слагам и махам когато си поискам.Не мисля, че подръжката е кой знае каква голяма, оcвен ако косата не е"залепена" за кожата на главата. Тогава вече трябва се ходи на фризьор всеки месец да ти я "подбутва" към корените.
![]()
♥ ♥ ♥
iskam da vi pitam ot kade moga da si vzema takva kosa i kolko struva sorry 4e pisha v taq tema no se pak e za kosa :P a ina4e po temana nz mn sorry
Kingsize - ti i azТази вечер, около 12 часа ще бъде извършено престъпление. Извършител – АЗ, жертва – ТИ. Мотив – СТРАСТ. Бъди точен, ако ти стиска!
Ами ако си от София - аз мойта си я взех от Люлин, Силвър център-а, салон Extend - 390-400 лв ми излезе някъде коса 40 см дълга.
http://www.extend-bg.com/index.php
Оф,това според мен е ужасно.Много мраэя присъдени коси,не энам эащо,но не ми харесва.Мое мнение..![]()
But all the miles that separate,
They disappear now when I’m dreaming of your face.
Само да поправя няколко от съфорумничките ниТова НЕ Е присадена коса
Присадена е когато ти надупчат кожата на скалпа и ти вкарат корени в тези дупки
След това тази коса не може да се махне (по-просто не можах да го обясня
)