- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Заа момичета
Ами въпросът ми е...значи пшредполагам сте виждали момичета които имат малък бюст и въпреки това носят сутиени...дали когато имаш малък бюст иии тепърва той ще се развива...дали сутиена спира растежа
моя приятелка се интересува от това...иииии само от вас мога да разбера ако знаете
LQlLQlqlQL...{musiC}...QLlLQlqLQLLQ
Не, не го спира
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
+1Първоначално написано от girl_in_black
![]()
Суетата.Моят любим грях.
Не спира растежа
Голям размер на картинката! /machoka/
Добре,след като един го е написал и на авторката й е станало ясно,за кво го повтаряте не мога да разбера?!Първоначално написано от LacrymoSa~
Или само мнения гледате да трупате?!
Чорапите спират ли растежа на краката ти ?![]()
![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Не го спира, но не разбирам момичета, които имат две яйца на очи и въпреки това носят сутиени ... Могат да ползват бюстиета примерно...
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Бюстие е гадно... я си представи някоя прилепнала официална блузка и отдолу - бюстие, което попринцип се води спортно... На мен ми е супер противно, когато видя момиче без сутиен (не говоря за 11-12 годишно)... грозно е просто. Не случайно са измислени малките номера. А пък когато напреднат във възрастта е по-потресаваща гледка, няма нищо по-грозно от жена с малки, но увиснали гърди. И то от неносене на сутиен...Първоначално написано от st1ka
Иначе не, не го спира...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Това са пълни глупости, как ще го спираА и да не говорим колко многократно е дискутирана темата
![]()