- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Относно piercing на езика при МОМЧЕТАТА
абее са като мисля и зависи от момчето ако е сладко ще му отива ако е грозно не щото попринцип обицата върви на момичета ама все пак и на момче би ме кефело
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
4estno kazano ne si padam po obeci na ezika pri mom4etata...po skoro ustna ili vejda....no puk koi znae za oralnata liubov moje da e ot polza :P
Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...
Много ме кефят момчета с обица на езикаа![]()
![]()
Супер е иии много изкушаващо
![]()
![]()
според мен момче с обица на езика е пълен педал![]()
![]()
лично мнение ...
Можеш да пропилееш минути, часове, дни, седмици или дори месеци на това да анализираш дадена ситуация, опитвайки се да сглобиш парчетата както трябва. Да предполагаш какво е могло да бъде или да не бъде ... Или просто можеш да оставиш парчетата на земята и да продължиш напред !
на мен лично ми харесва .. и то ацки мн![]()
![]()
![]()
Грешка беше, че ти повярвах, само себе си виня. Грешка беше, но я повтарях сляпо вярвах в любовта.
aami az poznavam takova mom4e..mnoogo e qko...ama nea li da pre4i kat sa celuva...![]()
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
Ами аз клоня повече към да!Супер яко ми е на мене поне да се целувам с момче,което има обеца на езика.И ест когато правихме секс ,т.е. орален е яко когато ме "таковаше" отдолу![]()
:P супер яко е чувството....ама не мисля,че е гейско...
Стремеж е да се опиваш да си по-добър от най-добрите.И да знаеш,че най-доброто не е достатъчно.Да правиш неща,които друг не е дръзнал да стори...И не според стандартите на останалите.Стремежът не е да следваш,а да водиш...
Imam edin poznat, koito ima obeca na ezika i e strashno sladko. :-)
UsMiHvAi sE KoGaTo tI Se pLa4e ,
uSmIhVaI sE kOGaTo Te bOli
I nEkA hOrATa sI MiSlQT 4e ,
6tAsTiEtO s tEb vUrVi!!!
на мен ми харесва ... сладко стои както на момиче така и на момче![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
имам познати ама нз.. на момиче май повече отивадаже аз мисля да си слагам ама за момче.. не е ли малко кофти
![]()
If you see someone without a smile give them yours..![]()
Първоначално написано от Zeeyo
![]()
![]()
ми зависи как се целувате..
![]()
![]()
радвам се иначе ,че може и да не боли![]()
mom4e s piars na ezika e pedal? vie ste bahti zadrustenite.. sigurno gledate shouto na slavi i se smeete na komicite![]()
Аре си одиме! НА СЕЛО!
Първоначално написано от Revenge
АЛоо братоооооо ходи се научи първо на малко правопис и тогава обяснявай кой бил педал и кой не !!!!!
А по темата...кажете как да накарам моя да си сложи обица.......татуировка си имаше пича,сега остана само обицата на езика....
![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
Момче с обица на езика ,ще е малко шибанярско!Момиче да ,но момче![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
не знам,но предполагам ,че е готино...особено при някоя по-страстна целувка с език маалиииабе няма да има проблем
Go fix yourself !
Аммии аз като имам и се чудя ако се целуваме няма ли да се заплетат![]()
![]()
![]()
Иначе имам голям мерак някой с обица там да ме . . . пооближе![]()
мен ме кефи, бих си сложил
+1Първоначално написано от girl_in_black
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
opredeleno mislq che e mn gotino ...![]()
ChuDq se na Kade ....?
мен ме кефи пък![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
на мене ми харесва и искам да си сложа ама ............. Иначе моя приятел има обица и на мене това ми харесва , нито ми изглежда педераско, гейско или каквото и да било. Всеки си има мнение![]()
![]()