.

Виж резултатите на анкетата: kak da se upravq

Гласували
56. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • kakto iska6

15 26,79%
  • obadiise

41 73,21%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Проблем с раздяла

Zdraveite taka stoqt ne6tata 4e predi sedmica se razdelih s priatelkata mi i sega se 4ustvam ujasno pri4inata be6e 4e dve sedmici po rano se darjah mn gadno s neq za6toto imah mn problemi i edin den ne izdarjah i si izkarah si4ko na neq opitah se da i se izvinq da mi prosto no tq ne iska da me vijda kazva mi 4e me mrazi i si4ko mejdo nas e svar6ilo kak da postapq

Заглавие!
    .: machoka :.

Така става като приказваме, а после мислим (или въобще не мислим)...Дай й малко време
    Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.

задължително трябва да говориш с нея за да се изясните но наистина 1 трябва да и дадеш малко време да се осъзнае...

Град
    "градът на мечтите"
    остави я малко сама и другия път мисли кви ги вършиш
    аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]

Обаждай се!!!Задължително ако искаш да си я върнеш!Дано не е късно!Успех!
    Любовта е болест, която има само едно лечение и това е човека когото обичаш!!!

Град
    под небето със звездите и пълната луна !
    щом изпитваш нещо към нея звънни и
    след 1-2 разговора ... нещата може да се оправят
    доколкото до цветя или нещо малко като подарък... зависи от момичето
    "Смелостта не е в това да нямаш страх... а да се страхуваш но да имаш волята да продължиш !"

определено трябва да и се обадиш...да поговорите спокоино...да и обясниш всичко и да и се извиниш...и да се надяваме,че нещата ще се оправят... аиде успех
    Do you think it hurts to die? Or it's hurting so much more to stay alive... ;]

Град
    in the this universe
    Цитирай Първоначално написано от Number13
    щом изпитваш нещо към нея звънни и
    след 1-2 разговора ... нещата може да се оправят
    доколкото до цветя или нещо малко като подарък... зависи от момичето
    xммм,обади и се кажи и 4е я оби4а6 ,ни6то друго не прави,ако и тя те оби4а 6те те потърси,а може би и трябва малко време.БъДИ Търпелив!Но не и се натрапваи в никакъв слу4аи! \/

Повече от фен Аватара на xercu
    Град
    Варна
    Хитрец си ти ...
    I am not an artist I am a fucking work of art!

за обаждането съм съгласна, но да не стане така, че както си я наранил и да си кажеш ще и дам време, а накрая тя вече да е с друг, не прекалявай много с времето...

Obadi i se,naistoqvai da te izslu6a!Kaji i 4e ne si iskal taka da postapi6 s neq i zardai tova si e imalo pri4ina!!Bori se za neq 6tom q obi4a6!!!Uspeh4eta!!

Град
    В облаците
    Честно, нито един от двата отговора на анкетата не ме устройва.. Поне мен де. Мисля, че трябва да се видите и да й се извиниш, защото тя не ти е отдушник на нервите. Бори се за това, което искаш и не се предавай лесно ;}
    When I was young
    It seemed that life was so wonderful
    A miracle
    Oh it was beautiful,
    magical.
    All the birds in the trees
    They could sing so happily
    So joyfully..

Всичко е относително

Дай и малко време и се опитай пак да поговорите :P

Еми първо иэвлечи някаква поука от станалото.Например,че първо се мисли,а после се говори.Имаше едно лафче,че трябва да броиш до 10 преди да кажеш нещо.Така си е.Пробвай да го приложиш и практически преди следващата тирада простотии,които ще иэбълваш.Може и да има реэолтат.
    А сега эа нея.Според мен трябва пак да я потърсиш.Това нейното също си е някаква крайност.Не энам какво си и каэал,може би са кофти думи,но все пак какво пък?Може да ти даде шанс поне да чуе какво искаш да и кажеш,а да ти прощава не е длъжна.3атова пробвай пак.3вънни й.
    SMILE MORE OFTEN...

u6imu6i@abv.bg - Ако имате някакъв проблем и искате да споделите,пишете на тоэи и-мейл.Гарантирам отговор при първа въэможност.

Фен
    Град
    Over the hills and far away
    Обади и се! И като се видите и обясни всичко което те е накарало да постъпиш така!! И и се извини ! И според мен нештата ще се оправят ама си помисли пак някой като тъе изнервя на кои ще си го изкараш!!! Пожелавам ти късмет!!!
    Бъди човек а не човече!
    Гори но никога не тлеи!
    И ако можеш смеи се на съдбата,
    за да не може тя да ти се смеи!

Цитирай Първоначално написано от prob
    Обаждай се!!!Задължително ако искаш да си я върнеш!Дано не е късно!Успех!
    +151515

Мега фен Аватара на sasha_90
    Инатлив човек ли е, няма да ти прости лесно,ако изобщо го направи.Вече е минало седмица-пробва ли да поговориш с нея?Отблъснала ли те е сега,не я търси повече,само ще ставаш по нагъл.От това смисъл няма.

Град
    East Coast
    Обади се ако те обича ще те разбере, на всеки може да се случи да си изпусне нервите

Супер фен
    Обади й се и я помоли да изелзете.Ако се съгласи .. тогава й обясни всичко и дано се съберете отново
    Обичам те <3 !!!

аман от такива като тебе,които не ценят какво имат до себе си Обади и се,ако смяташ,че имате бъдеще

Град
    sofiq
    винаги има прошка..не прави грешката да и се обаждаш или да й пишеш по skype направи сичко face to face просто това според мене е реалния шанс да си я върнеш няма как..ако й се обадиш ще ти затвори ако й пишеш в skype ще те блокне направи сичко да е лице в лице защото иначе няма да се получи..
    минаваш край мен,продължаваш нататък,всичко в теб ме кара да припадам няма ли ти да ме погледнеш,да се усмихнеш,да кажеш хей ей-ей-ей-ей-ейййй !!! [tova e pesnichka koqto az i edna moq fr izmislihme v tramvai 12 :P]

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Тегли си 1 майна в главата.
    Ние откъде да знаем как
    да се оправиш?
    Бий си 1 ножка и се оправи.
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

dai i malko vreme a posle ne spirai da pokazva6 lubovta si....6te i mine i na men mi se e sly4valo!!!!!!!!!!

Авторът има късмет, че е в България, а тука от всичко разбираме.

Град
    Пловдив
    bori se za neq, ne se otkavai... i sam vojnat e vojn USPEH
    УЛИЦИТЕ НЕ СА ПИСТИ...

___BMW M-POWER___

TUNING IS NOT A CRIME

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си