- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Проблем с раздяла
Zdraveite taka stoqt ne6tata 4e predi sedmica se razdelih s priatelkata mi i sega se 4ustvam ujasno pri4inata be6e 4e dve sedmici po rano se darjah mn gadno s neq za6toto imah mn problemi i edin den ne izdarjah i si izkarah si4ko na neqopitah se da i se izvinq da mi prosto no tq ne iska da me vijda kazva mi 4e me mrazi i si4ko mejdo nas e svar6ilo kak da postapq
![]()
Заглавие!
.: machoka :.
Така става като приказваме, а после мислим (или въобще не мислим)...Дай й малко време
Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.
задължително трябва да говориш с нея за да се изясните но наистина 1 трябва да и дадеш малко време да се осъзнае...
остави я малко сама и другия път мисли кви ги вършиш
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
Обаждай се!!!Задължително ако искаш да си я върнеш!Дано не е късно!Успех!
Любовта е болест, която има само едно лечение и това е човека когото обичаш!!!
щом изпитваш нещо към нея звънни и
след 1-2 разговора ... нещата може да се оправят
доколкото до цветя или нещо малко като подарък... зависи от момичето![]()
"Смелостта не е в това да нямаш страх... а да се страхуваш но да имаш волята да продължиш !"
определено трябва да и се обадиш...да поговорите спокоино...да и обясниш всичко и да и се извиниш...и да се надяваме,че нещата ще се оправят...аиде успех
![]()
Do you think it hurts to die? Or it's hurting so much more to stay alive... ;]
xммм,обади и се кажи и 4е я оби4а6 ,ни6то друго не прави,ако и тя те оби4а 6те те потърси,а може би и трябва малко време.БъДИ Търпелив!Но не и се натрапваи в никакъв слу4аи! \Първоначално написано от Number13
/
![]()
![]()
Хитрец си ти ...
I am not an artist I am a fucking work of art!
за обаждането съм съгласна, но да не стане така, че както си я наранил и да си кажеш ще и дам време, а накрая тя вече да е с друг, не прекалявай много с времето...
Obadi i se,naistoqvai da te izslu6a!Kaji i 4e ne si iskal taka da postapi6 s neq i zardai tova si e imalo pri4ina!!Bori se za neq 6tom q obi4a6!!!Uspeh4eta!!
Честно, нито един от двата отговора на анкетата не ме устройва.. Поне мен де. Мисля, че трябва да се видите и да й се извиниш, защото тя не ти е отдушник на нервите. Бори се за това, което искаш и не се предавай лесно ;}
When I was young
It seemed that life was so wonderful
A miracle
Oh it was beautiful,
magical.
All the birds in the trees
They could sing so happily
So joyfully..
Всичко е относително
Еми първо иэвлечи някаква поука от станалото.Например,че първо се мисли,а после се говори.Имаше едно лафче,че трябва да броиш до 10 преди да кажеш нещо.Така си е.Пробвай да го приложиш и практически преди следващата тирада простотии,които ще иэбълваш.Може и да има реэолтат.
А сега эа нея.Според мен трябва пак да я потърсиш.Това нейното също си е някаква крайност.Не энам какво си и каэал,може би са кофти думи,но все пак какво пък?Може да ти даде шанс поне да чуе какво искаш да и кажеш,а да ти прощава не е длъжна.3атова пробвай пак.3вънни й.
SMILE MORE OFTEN...
u6imu6i@abv.bg - Ако имате някакъв проблем и искате да споделите,пишете на тоэи и-мейл.Гарантирам отговор при първа въэможност.
Обади и се! И като се видите и обясни всичко което те е накарало да постъпиш така!! И и се извини ! И според мен нештата ще се оправят ама си помисли пак някой като тъе изнервя на кои ще си го изкараш!!! Пожелавам ти късмет!!!
Бъди човек а не човече!
Гори но никога не тлеи!
И ако можеш смеи се на съдбата,
за да не може тя да ти се смеи!
+151515Първоначално написано от prob
![]()
![]()
Инатлив човек ли е, няма да ти прости лесно,ако изобщо го направи.Вече е минало седмица-пробва ли да поговориш с нея?Отблъснала ли те е сега,не я търси повече,само ще ставаш по нагъл.От това смисъл няма.
аман от такива като тебе,които не ценят какво имат до себе сиОбади и се,ако смяташ,че имате бъдеще
![]()
винаги има прошка..не прави грешката да и се обаждаш или да й пишеш по skype направи сичко face to face просто това според мене е реалния шанс да си я върнеш няма как..ако й се обадиш ще ти затвори ако й пишеш в skype ще те блокне направи сичко да е лице в лице защото иначе няма да се получи..
минаваш край мен,продължаваш нататък,всичко в теб ме кара да припадам няма ли ти да ме погледнеш,да се усмихнеш,да кажеш хей ей-ей-ей-ей-ейййй !!! [tova e pesnichka koqto az i edna moq fr izmislihme v tramvai 12 :P]
Тегли си 1 майна в главата.
Ние откъде да знаем как
да се оправиш?
Бий си 1 ножка и се оправи.
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
bori se za neq, ne se otkavai... i sam vojnat e vojn USPEH
УЛИЦИТЕ НЕ СА ПИСТИ...
___BMW M-POWER___
TUNING IS NOT A CRIME