- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- фондьотен...лунички...Линдзи Лоън...
Наскоро разглеждах снимки на Линдзи Лоън, на повечето от снимките не и се личеха луничките (а тя има много)...явно е ползвала много добър фондьотен...Та въпроса ми е...знае ли някой добър фондьотен за прикриване на лунички,,,понеже и..аз имам лунички (не колкото нея, но имам) ...и искам да ги скрия....![]()
![]()
![]()
Олееее вече почвате да ме дразните.Всички искате да си скриете/махнете луничките. Защо бе хора??! Те са ви чара!! И аз имам лунички и не искам да ги крия - те са нещо,което не всеки има. Вие знаете ли,че има хора,които нарочно си рисуват лунички....Пфф божее престанете с тия простотии. Бас давам,че ти стоят супер сладко,просто се келешиш....![]()
![]()
![]()
![]()
Да,найстина луничките са страшно чаровни.Обожавам хора с лунички.
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
+1Първоначално написано от FuckiNg DreAm ' Dess <
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
vqrno e 4e ne na vsi4ki im prili4at luni4kite nqma losho shtom ne se haresva s tqh da gi prikriva![]()
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
Съмнява ме да е само фондъо тен.Предполагам,че през доста от снимките е минал фотошопа...
А отделно,я гримират специалисти и кой знае колко неща има по лицето...Професионалният грим прави чудеса.
Но мисля,че на Max Factor - наскоро го рекламираха...фондъо тен-а,който "с няколко движения се превръща в течен".
Ползвала съм го,лицето ми наистина изглеждаше много добре с него.
Но аз принципно нямам пъпки,лунички,черни точки и т.н и не знам дали ще успее да прикрие твоите "дефекти".![]()
Има един много хубав, ама се нанася след като се снимаш. Марката е Фотошоп, но няма да я намериш в кварталните магазини, а само по интернет. Гарантира махане на лунички, на бръчки, опъва кожата, маха целулита, извайва фигурата и оформя красиво нещата, които иначе не харесваш. И при това - без намесата на пластичен хирург.
Но луничките са наистина красиви...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
какво ли не бях пробвала да ги залича...след мазане с кремчета, слагане на фон дьо тен, пудра и руж на бала ми не се заличиха и пак се виждаха по снимките /единствения път с толко грим/...остава ми да се надявам с годините да се махнат...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Az pak mnogo gi mrazimmmm![]()
Не знам, защо тези които имат лунички не си ги харесват и се чудят как да се оттърват от тях... Аз ги намирам за суппппппперр готини :P Иска ми се мен да ми липсваха някой подобни рабути, а да имах лунички, но кво да се прави ...Съжалявам, с тоя пост не ти помагам, но просто споделям мнение... Недеййййййй ги криийй :P
Търсещият щастие е като пияницата,
който не може да улучи пътя към дома,
но знае, че има дом.
Ще ми помогнеш ли да го намеря??
Първоначално написано от Бонбонената фея
Уау откъде ги изровихте тая снимка.Тя цялото и тяло е в лунички.Много зле изглежда тук.Ужас!
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Miracle touchПървоначално написано от Goddes`
![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Ехх, не може ли един път да мине без да нареждате как е хубаво и грозно?
Тя не пуска тема да и кажете как ви харесва, а иска съвет за добър фон дьо тен
По темата: вземи си медицински, на Виши мисля, че имаха добър.![]()
AMAN!
^Да за този на Виши и аз съм чувала добри отзиви.
Казва се aera teint,ако решиш опитай,между 25-30лв.![]()
на мен луничките много ми харесват)) правят лицето много слънчево и топло...а иначе за фон дьо тен аз ти предлагам най доброто според мен ипрофесионалистите...това е Double Wear Light na Estee Lauder-много лек,дълготраен,естествен ФДТ. С него кожата ти ще ти диша през целият ден-гарантирам ти.Контролира омазняването ,не се размазва и не се подава на топлина и влага.Аз ти препоръчвам него,но пък той е доста скъпичак а ти явно искаш нещо за всеки ден.АМи тогава ти предлагам да идеш в някоя добра аптека или козметичен магазин и да разгледаш щандовете на Ланком или Диор ...имат страхотни неща,найстина малко по скъпички ,но няма да си като приятелките ти ,все едно си си мазала лицето с кит.Според мен е по добре да дедеш веднъж в месеца или на 2 месеца от 30 до 60 лв. и да ползваш качествен продукт,който ще ти даде очакваният резултат ,отколкото да си купуваш 5 пъти в месеца евтини по 5лв. фон дьо тени ,който ти съсипват лицето и стоят брутално гадно...ти си решаваш,избора е твой
)надявам се да съм ти помогнал и да избереш най добрият за твоята кожа,който да не те разочарова.
![]()