- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- доволни ли сте?
Каква марка епилатор ползвате?или ако не с епилаатор с какво по принцип се обезкосмявате
Руса кукличка
Моят еплатор е Браун СилкЕпил.Доста го рекламираха до скоро,би трябвало да го энаеш.Преди доста време си го купих,эащото бях решила да се обеэкосмявам само с епилатор.Иэвестно време го правех,но после ми писна и реших да эапочна със самобръсначки.И от доста време вече навсякъде си махам космите със самобръсначка.И нямам проблеми.![]()
А относно епилатора на Браун-доволна съм,добър еСега ще го давам на сестра ми,эа да не си седи ей така в шкафа.
![]()
But all the miles that separate,
They disappear now when I’m dreaming of your face.
Philips Satinelle![]()
Хмм,не съм доволна от епилаторите,или поне от тези които аз съм ползвала.Чистя се със самобръсначка по крачетата,а за интимни части и подмишници с топла кола маска.
И моя е такъвПървоначално написано от LittLe{}BuNnY
![]()
И моя също... Доволна, недоволна... какъвто има, такъв ползвамПървоначално написано от LacrymoSa~
Не се оплаквам
![]()
еlsy![]()
и мояяя... но съм и доволна върши ми перфектна работаПървоначално написано от nicolepcd
![]()
Аз имам епилатор на Brown обаче почти не го използвам - с кола маска се обезкосмявам и в крайни случаи ако има тук-таме някое останало косъмче - със самобръсначката![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Или с епилатор или с кола маската по аптеките се обезкосмявам.
Някакъв на Ровента имам...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
И аз съм така.Първоначално написано от dark_sw
![]()
It`s my life
It`s now or never
I ain`t gonna live forever
I just want to live while I`m alive....
и мояПървоначално написано от 6emet4e
:
супер си е
![]()
![]()
http://fun.vestnik24.com/simagochi/ivito13 --------> cukaite pls
Имам на Филипс и на Браун. Горе долу съм доволна и от двата -понякога ми се появяват подкожни косъмчета.![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
и аз съм с такъв...ама не съм от най-доволнитеПървоначално написано от ivito_13
![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
brown oba4e ne go polzvam tv1rdeprod1ljavam sus samobr1sna4kite i tva e
[quote="^Unfaithful^"]Аз съм с Браун и съм доволна![/
и аз
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!