- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Майка й не харесва външността ми
Значи имам сериозна връзка от 5 месеца.. скоро ще станат 6. Ужасно много си обичам приятелката.Сигурен съм,че и тя ме обича не по-малко.Проблемът е в майка й.Тя не харесва външността ми и по-точно дредовете(расти) който скоро ще си направя и флеша на ухото.Та според вас ако го сваля и се подстрижа дали има някакъв шанс да си промени мнението за мен?Не мога да разбера защо ме има за някъв изрод като аз нито пия, нито пуша,нито се дрогирам,нито ходя по дискотеки..нито нищо съвсем нормален съм..
Ще се радвам на вашите мнения (:
т.7
krem4et0
проблема е в нея не в теб не се променяй :-)
UsMiHvAi sE KoGaTo tI Se pLa4e ,
uSmIhVaI sE kOGaTo Te bOli
I nEkA hOrATa sI MiSlQT 4e ,
6tAsTiEtO s tEb vUrVi!!!
ако момичето сащо те обича ще говори с майка си
6tAsTiEtO s tEb vUrVi!!!
и аз мисля така..Бъди себе си не се променяйПървоначално написано от igoinsane
приятелката ти те обича такъв какъвто си
![]()
Не е приятно наистина,но ти не ходиш с майка й хаха а с нея.Първоначално написано от buffalo88
Да не ти пука.
ние обикновенните така мислимПървоначално написано от KillSwitchEngage
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
govori s priqtelkata si i q popitai dali i tq e suglasna da se podstrije6 i t.n. za6toto moje da te obi4a to4no takuv kakuvto si :] pomoli q da govori s maika si i da q popita dali ako vse pak go napravi6 6te si promeni mnenieto :] uspex
вие, хората без смелостта да правите каквото искате със себе си, защото се страхувате да бъдете отхвърлени от обществото и смятате различното за изродия, мислите такаПървоначално написано от tuzaro
![]()
правилноПървоначално написано от EarthShaker
![]()
![]()
Никога няма да си направя дупка в охото 1см., щото кой ше ме земе такъв на работа от която мога да изкарвам пари ??
(за някъв изрод като аз нито пия, нито пуша,нито се дрогирам,нито ходя по дискотеки)от кога е изродско да пушиш и да хоиш на диско а да а растите са нормални забраих
6tAsTiEtO s tEb vUrVi!!!
Ами точно заради тях имах предвид,че ме има за такъв предполагам..И все пак за разлика от много от "нормалните" аз не правя гореспоменатите неща,но това няма значение явно.Хората просто са консервативни за жалост.А още по-жалко е,че темата я написах за съвет,не за мненията ви кое е изродско и кое не.Първоначално написано от igoinsane
хубаво растите ше ги махнеш, ми ухото кво ше го правиш??
Ще го махне...Първоначално написано от tuzaro
![]()
![]()
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Може би майка й не те познава добре, а съди за теб само по външния ти вид...![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
абе и аз ако съм родител и знам че дъщеря ми излиза с такъв човек няма да съм доволен ама... Дано да имам син![]()
tuzaro написа:
абе и аз ако съм родител и знам че дъщеря ми излиза с такъв човек няма да съм доволен ама... Дано да имам син
+1
6tAsTiEtO s tEb vUrVi!!!
Ем ако момичето ти те харесва такъв какъвто си не мисля че трябва да се променяш зареди майка й...![]()
щом момичето с което си те е харесало такъв ,няма смисъл да се променяш,най -малко пък заради майка и.НЕ се съобразявай с останалите,най-важно е с приятелката ти да се харесвате ,ако пък мн те притеснпва това и държиш да впечатлиш майка и,като се промениш -ОК,но според мен не![]()
![]()
![]()
Руса кукличка
Виж,проблема е там че сме от различни градове и само благодарение на майка си може да дойде... О БОЖЕ ТВА Е МН ТЪПУУУУУУУ
6tAsTiEtO s tEb vUrVi!!!
+15647Първоначално написано от Ai4ka :)
![]()
![]()
Но все пак ти си преценяш, ако мислиш, че връзката ви може да се разпадне заради това, просто се промени
![]()