.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Дискриминация заради външния вид.

Може да ви стори глупаво , но някога случвало ли ви се е да имате повече или по малко привилегии заради външния си вид?Имам предвид това:Уча народни танци и имам стегнато тяло,но там госпожата ми по танци избираше учениците в кои танци да танцуват - по пълничките танцуваха в по малко танци докато по слабите в повече въпреки че не бяха толкова опитни колкото по пълните.
    Питам ви дали и на други места има подобни дискриминаций ?

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    ima da.vuv handbala izbirat po visokite da stoqt v sredata za da sa za6tita banalen vupros spored men.navsqkude ima diskreminaciq iska6 ili ne

Re: Дискриминация заради външния вид.

Цитирай Първоначално написано от Titu
    Може да ви стори глупаво , но някога случвало ли ви се е да имате повече или по малко привилегии заради външния си вид?Имам предвид това:Уча народни танци и имам стегнато тяло,но там госпожата ми по танци избираше учениците в кои танци да танцуват - по пълничките танцуваха в по малко танци докато по слабите в повече въпреки че не бяха толкова опитни колкото по пълните.
    Питам ви дали и на други места има подобни дискриминаций ?
    Xax az su6to sam u4ila narodni tanci baq vreme,no horeografkata ne ni podbira6e po vun6en vid,a po vuzmojnostite ni!Tui 4e spored zavisi
    Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...

I don't know..that's just the way I AM!

Цитирай Първоначално написано от independence_88
    ima da.vuv handbala izbirat po visokite da stoqt v sredata za da sa za6tita banalen vupros spored men.navsqkude ima diskreminaciq iska6 ili ne
    Не, искам да кажа че по - красивите имат повече привилегий а това не е редно

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Случвало ми се е, но конкретния пример, който ти даваш, не бих нарекла дискриминация.Може би ще прозвучи грубо, но е редно всеки да си знае мястото и възможностите.Явно има някакъв критерий, спрямо който се подбират участниците в отделните танци.Ако ти или някой друг не отговаряте на изискванията, няма защо да се цупите или да плюете срещу избраните.
    За всеки влак си има пътници. (:
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

ami dosta pyti sum imala pove4e privilegii no ne zavise6e i ot men... prosto me izbiraxa... ina4e mislq 4e tova e naistina mn mn mn ne4estno sprqmo vsi4ki

Град
    У нас Си (=
    ^Чувстваш ли се ощетена?
    Мисля, че това е нечестно само за по-грозните или просто губещите.

nqkoi po gore kaza "vseki da si znae mqstoto" ei shhhh aloooo moderatorka li si kva si ne ta znam ama nqa zna4enie vanshniq vid OSOBENO za narodnite tanci... vajni sa samo vazmojnostite,debelite i grozni babi ot selata nai dobre mogat da tancyvat horo i ra4enica ama nqkoi da im e kazal da ne go praqt shtoto ne sa grimirani ili imat nqkoe kilo otgore??? ai stiga gkyposti. diskriminaciqta e losho neshto, mojesh da go razberesh samo ako si bil jertva na takava, ti qvno ne si bila...

Град
    Horrorwood
    Аз също съм била дискриминира. Нямам проблеми с външния си вид, както беше посочено в дадения случай, но все се е намирало за какво. Такъв е живота, винаги ще има хора, които се мислят за повече от други, повърхностни хора... и общо взето хора. Приемете го, добре дошли в живота.
    Your pseudo sunshine I don't need.

Град
    In the middle of Nowhere
    ООо да от 1ви до 4ти клас редовно...Просто даскалката ни тогава си имаше любимци от класа и винаги те,но накрая на година в 4ти клас и го върнахме и мисля,че разбра как сме се чуставали през тези 4 години...А иначе след 4ти клас никога не ми се е случвало...Е случи ми се 1 път,бяхме на състезание по плуване и изведнуж другите момичета от отбора решиха,че не ме искат в стаята си защото съм била по-пълна Ама аз спах в стаята на момчетата и да ви кажа прекарах си страхотно
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Град
    в мазето ;dd
    ами така е хората са такива ... гледат само външния вид на даден човек

Супер фен
    Хах сещам се за един такъв случай. Едно време ходих в училище в някакъв нов мажоретен състав- аматьорска история, много зле беше. И тази дето измисляше танците изобщо не гледаше кой как си танцува там ами вземаше по-високите, с по-дългите коси и т.н. И аз се отказах накрая

Град
    В облаците
    Да, това го има, имало го е и ще продължава да го има :}
    И аз преди време ходих на народни танци (беше временно заради представяне в Турция и нямаше хора, та..) Аз съм от "по-пълничките" както ти се изрази, и госпожата винаги ми се караше.. Въпреки че съм играла 7 години преди това народни танци и специално този ми беше като игра на криеница.. Съвсем лесен. Та аз и още едно момиче бяхме от по-тежката категория и тя постоянно ни го натякваше.. А иначе и в училище се случва, госпожата по физкултура например често обижда нас, по-едрите. Но съм свикнала вече, то и по улиците ми се подиграват, така че съм си изградила един вид защитен рефлекс и загърбвам тея обиди :}
    When I was young
    It seemed that life was so wonderful
    A miracle
    Oh it was beautiful,
    magical.
    All the birds in the trees
    They could sing so happily
    So joyfully..

Всичко е относително

Цитирай Първоначално написано от nefchi_bs
    ООо да от 1ви до 4ти клас редовно...Просто даскалката ни тогава си имаше любимци от класа и винаги те,но накрая на година в 4ти клас и го върнахме и мисля,че разбра как сме се чуставали през тези 4 години...
    +1

Da...diskriminaciqta e mn gadno neshto i az sum imala takiva prejivqvaniq...
    When you can live forever...what do you live for?

I HATE TOKIO HOTEL !!! TH SUX!!!

Град
    mezdra
    дам има определено навсякъде и на мене преди са ми се подигравали и като се промених и сичко престана просто в днешно време като че ли хората оценяват другите около тях по външния вид повече,а не по това което имат в главите си

http://prize.bg/tedi4kata -моля ви влизайте

Da kato bqx 2-3 klas mi se podigravaha, za6toto bqh pylni4ka I mom4etata postoqnno me ybijdaha i ritaha.. Sega sam 7-mi klas i sam pak s tezi mom4eta .obache ne me ybijdat..moje bi za6toto ne im obry6tam vnimanie i ne mi puka za mnenieto na drygite

Цитирай Първоначално написано от nefchi_bs
    ООо да от 1ви до 4ти клас редовно...Просто даскалката ни тогава си имаше любимци от класа и винаги те,но накрая на година в 4ти клас и го върнахме и мисля,че разбра как сме се чуставали през тези 4 години...А иначе след 4ти клас никога не ми се е случвало...Е случи ми се 1 път,бяхме на състезание по плуване и изведнуж другите момичета от отбора решиха,че не ме искат в стаята си защото съм била по-пълна Ама аз спах в стаята на момчетата и да ви кажа прекарах си страхотно
    Кучки мършави ... да ги хванеш и да пречукаш

мн гадно ми стана
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Град
    Boulevard of broken dreams
    на тоя свят винаги ще има печелещи и губещи. Няма значение дали ще го наречеш дискриминация или по друг начин. Въпроса е дали си ще се бориш да си от "печелещите" или ще се оставиш да те тъпчат...
    Kогато бях малка, всяка вечер майка ми разказваше приказки и всяка вечер те свършваха по един и същ начин - "живели дълго и щастливо". Eдна вечер я попитах:
    - Какво е щастието, мамо? Какво е да си щастлив?

А ти знаеш ли?

Град
    in your sweet dreams
    Цитирай Първоначално написано от Bubles
    на тоя свят винаги ще има печелещи и губещи. Няма значение дали ще го наречеш дискриминация или по друг начин. Въпроса е дали си ще се бориш да си от "печелещите" или ще се оставиш да те тъпчат...
    и аз това казвам ... от самите вас зависи дали ще се 100 кг или 40 ... дали ще направите добро впечатление и т.н.

пс: и не казвайте "не ми пука какво мислят другите за мен" ако не ви пукаше нямаше да се оплаквате в тази тема и нямаше да се гримирате всеки ден и да се надявате че ще се харесате на някой нали ?
    Perfect hair ... perfect eyes ... perfect lips ... perfect body - PERFECT LIE !!!

Цитирай Първоначално написано от sLaDkY^G1rLcHi
    Da kato bqx 2-3 klas mi se podigravaha, za6toto bqh pylni4ka I mom4etata postoqnno me ybijdaha i ritaha.. Sega sam 7-mi klas i sam pak s tezi mom4eta .obache ne me ybijdat..moje bi za6toto ne im obry6tam vnimanie i ne mi puka za mnenieto na drygite
    same here
    и аз това казвам ... от самите вас зависи дали ще се 100 кг или 40 ...
    Не е точно така.Има хора с наследствени болести,които ги карат да пълнеят(добре,че не съм една от тях),има и хора,които напълняват заради лекарства...истории всякакви!
    • Closing my eyes I can see your face
      But the feeling of warmth is long gone...

Цитирай Първоначално написано от BallFace
    Дискриминации да, унижения също.Дори публични унижения съм претърпявал...само като се сетя....
    mhm и аз така... тъпа работа когато някой е различен и неприятен за окото на другия да бъде outsider...
    Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.

Голям фен Аватара на krisence
    Винаги ще си има дискриминация, както и печелещи и губещи. Всеки един в даден момент от живота си е бил дискриминиран или губещ, но пък ще има и хубави моменти!

Цитирай Първоначално написано от EJI4eTy
    Цитирай Първоначално написано от Bubles
    и аз това казвам ... от самите вас зависи дали ще се 100 кг или 40 ... дали ще направите добро впечатление и т.н.

пс: и не казвайте "не ми пука какво мислят другите за мен" ако не ви пукаше нямаше да се оплаквате в тази тема и нямаше да се гримирате всеки ден и да се надявате че ще се харесате на някой нали ?
    Ми да съгласен съм винаги някой печели или губи но това значи ли че трябва печелившите да се държат като животни с губещите аз съм напълно съгласен... и да съм губещ и печеливш но нема да се държа като животно защото съм човек
    Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.

Супер фен Аватара на gabi_94
    еми мисля че на всеки се е случвало или привилегии или дискриминация, даже и двете, както е и при мен. В повечето пъти ме избират за разни неща, защото имам добро държание, любезна, пък и съм оправна. Няколко пъти обаче ми се е случвало да ме дискриминират зарадисоциалното ми положение и затова че не съм някоя разглезена лигава богаташка, но какво да се прави...
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си