.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    При мен не е имало такива случаи

Град
    In Devil's Castle
    ами не се сещам за такива случаи,но определено ги е имало и при мен...както и при всички останали.просто не може без това
    someone else...

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Tedi4ka
    дам има определено навсякъде и на мене преди са ми се подигравали и като се промених и сичко престана просто в днешно време като че ли хората оценяват другите около тях по външния вид повече,а не по това което имат в главите си
    Точно. И аз като се промених (на външен вид) другите вече започнаха поне малко да ме зачитат като човек.

апф.. мн ясно,че го има.. тфа некфа яка мацка с яко кинти и хубай дрехи винаги е горе.. макар,че мое да е тъпа като офца,но такъф е живота

Фен Аватара на mel4ety
    Град
    sf
    винаги я е имало дискриминацията за някои хора още от ранна детска възраст...но като се замисли човек има толкова много успели хора,при това известни,преминали през точно тази дискриминация по-добре сега докато сме млади да учим.да се трудим.за да бъдем повече от тези,които са ни смазали самочувствието

Има естествено....в реда на нещата си е...била съм и от двете страни и съм се научила че човек просто трябва да се държи на положение и че трябва да се стреми към по добро

Град
    София
    авторката трябва да научи правилото за мн ч-примерно не се казва в мн.ч. критерий(така е в ед.ч.),а критериИ
    по темата:винаги има дискриминация,така че не се учудвай

Мега фен Аватара на EarthShaker
    заради косата ми ме дисктриминират всеки ден... по много пъти.. в автобуса, в магазина, по улиците, в даскало (рядко, но факт..), въобще всеки непознат ме дискриминира като някъв вид защитна реакция.. така 2 години...................и не ми пука такъв съм решил да бъда СЕГА, такъв ще си бъда и никой не може да ми повлияе.<---точка

Да, разбира се , че има дискриминация- на всякъде около нас! Но - винаги има Но - всичко зависи от човека. Аз лично не позволям дискриминации и обиди по какъвто и да е повод да ми развалят настроението или дори както в някои случай- да ми съсипат живота! Исмихвам се двусмислено, и ги срязвам с някаква реплика! Въобще не ми пука за мнението на хора , които не познвам , не уважавам , а и те не познват!Защо да се тормазя- аз не се срамувам от сбе си , от това , което съм!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си