Офффффффф да се оплачатая вечер ме охапа оса
и ръката ми се наду много. Сега я усещам няква гореща и пулсира
Кажете кво да направя за да премине малко отока и кофти усещането?
ПоТуПвАнЕтО По ГъРбА Е СаМо На НяКоЛкО СаНтИмЕтРа От ШуТа В ЗаДнИкА!
Осите не хапят.
По принцип при ужилване от оса се маже мястото с чесън, но вече ти е късно. Не знам друг лек. Единствено можеш да чакаш да се разкара отровата.
Ако някой знае нещо друго - да каже.
Don't tell me what I can or can't do !
ами може да имаш няква алергия .. и на мен ми е ставало така ... иди на лекар да ти предпише някакво мазило и ще ти се оправи![]()
=)
mislq 4e ako si sipe6 v 1 kupa led i si sloji6 rukata dokato se postopi trqbva da spadneili napulni 1 torbi4ka pak s led i go sloji na ujilenoto
ако не ти спадне ръката до утре,по-добре отиди на лекар-може да е алергия![]()
Мажи го с Фенистил гел. Наистина помага. Знам, защото майка ми е докторка, пък и често се случваше това лято брат ми да го жилят оси.
Step by step, heart to heart, left right left
We all fall down like toy soldiers
Bit by bit, torn apart, we never win
But the battle wages on for toy soldiers
Преди години бях ужилен по долната устна.Поду се доста бързо, но аз реагирах също толкова бързо и се "добрах" до болницата където ми биха някаква инжекция.
Мене много ме обичат тея гадинки - оси, пчели ебало си майката... Нормално е да се подуе, на мене ръката ми веднъж беше станала леле майкоИзчакай до утре и ако не спадне отока върви на лекар да ти предпишат нещо. А ако много се притесняваш върви още сега - нищо не губиш
![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Сигурно алергозанПървоначално написано от plmn``
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Мен ме жили миналата година и баща ми понеже е алергичен щом разбра веднага ме закара при личния да ми бият инжекция.Ако се е подуло много и ти е неприятно мини през лекаря си и след тая инжекция след 1-2 дни ще си забравил,че някога те е хапало нещо.
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Да не би да имаш алергия и да не знаеш? Много е опасно ако е така, затова отиди на лекар
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Точно осите хапят, с големите си челюсите, докато пчелите жилят, и умират, понеже жилото е част от тялото им. Осите не умират.Първоначално написано от Boyd
Аре си одиме! НА СЕЛО!