.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Зенит 2:1 Ман. Утд.

Поздравявам всички фенове със страхотната победа ! и със страхотната игра на Зенит МНого може да смятат, че нямаме шанс в групите, но това не е вярно ! Честита купа ))

Съдбата отреди ! Арсенал !
    Пс. Открих си старата парола за акаунта Моля да ме извините.....
    previous acc name: TurmionKatilot

Супер фен Аватара на BlueAvalanche
    Град
    Delije sever
    Нямате ? Ти руски фен на Зенит ли си или просто почитател по телевизора ? Само Рубин
    Jebem te u usta, jebem te u oko

по принцип немски фен съм, но последните години и руското започва да ми харесва много пари вложени в добри селекции и страхотен футбол от братята така че съм фен на хубавата игра .. макар че то се знае Всички играят Германия печели .. що с еотнася до немския футбол хаха а пък за Рубин .. дам гледах мача ... много кофти паднаха зенит, но някой футболист спец Аршавин неможе да играе няма нагласа чака да го продадат като бербатов ... и той .. сканадали .. дано да го продадат да се развие още повече това му беше златното европейско разката ги ! това беше и златния му сезон в русия и в Европа )и Павката беше с контузия на мача с РУбин ))

Град
    Delije sever
    Аршавин е прехвален, Зенит ядат пердах а всички играят Германия печели ама не и срещу Испания :P

Цитирай Първоначално написано от FernandoTorres`fan
    Аршавин е прехвален, Зенит ядат пердах а всички играят Германия печели ама не и срещу Испания :P
    Както всеки футболист има добри сезони така и Аршавин .. не е прехвален Европейското си го доказа а головете които вкара в русия мин сезон ами Уефа Не е прехвален .. Мда Испания .. испания .. трябва да я кръстят на името на Торес а германия да земат някой по стойностен вратар и всичко ще се оправи испания наистина бяха най-силните на европейското доказаха го .. големи идеи страхотна игра и невероятно постоянство през цялото европейско ... така че да честито за това постижения

Град
    Delije sever
    Прехвален си е ако питаш мен, нищо особено. Хареса ми тоя Дани обаче. Германия няма толкова добро първенство, че да има национален отбор. Там има един отбор и всички останали, като във Франция. Те за това Лион в ШЛ са мизерия

просто в момента Той няма желание за игра а пък и добре се включи днес на няколко пъти в атаките .. като набра от ляво .. там карая на мача в една контра атака .. просто няма желание и нагласа защото знае че утре може да не е вече в Зенит ... германия както казах има много по добри от тях имаше* на европеиското но това не значи че те немогат да ги бият футбола е заблудена игра. .. Португалия ... земиза пример .. Германия ги излъгаха германия лъжат всички ... Франция е скапана страна Лион едно време бяха добри помня дербитата с байерн Сега пак ще сме свидетели на такова и дано Байерн ги бият да така е в германия има един отбор и това е Байерн М. (любимия ми от 9 години ) и така де на байерн им е трудно в европа защото нямат конкуренция в германия .... така де

Град
    Delije sever
    Мне

малко повече

Град
    някъде...
    тъпаци!

Голям фен
    za Zenit. 4estito. btw ot 6 godi6en sym fen na man.unt. no poneje idola na vsi4ki geiove kristiano ronaldo e pri tqx prosto nqma kak da gi podkrepqm. dano se maxne 4e da sym si za tqx pak.
    btw brao na scholes ! trea se proaa na voleibol
    mislq 4e zenit bqxa malko po dobri i zaslujeno spe4elixa
    Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!

По- симпатичният и по-добрият отбор спечели !

Голяма работа, че Юнайтед загуби някаква си измислена Суперкупа, в Шампионската лига пак ще вдига трофея и тази година .

Град
    bLaGoEvGrAd
    Няма никакво значение, че Мачестър са загубили този трофей не е нищо особено. И това е тема за мача, а не за личните ви мнения по отношение на дадени футболисти.
    OnE HeArT...OnE SouL...OnE LoVe... MaNcHeStEr UnItEd.

C. Ronaldo

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си