- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Просто искам да се оплача на някои...
Днес сутринта нямаще какво да правя и се замислих за класа ми в новото даскало(сега ще съм 8ми клас)И като се стих,че няма да съм със старите съученици много се натъжих...Няма да има скои да се хиля в часовете,няма да ме гонят от физическо и английски,няма да го има Мартин да се скареме и той да ми вземе торбата от яд,че неможе да ме удари,няма да има с кои да си пуша(понеже всички от новия ми клас не пушат)Няма да я има заядливата ми класна на която да проваляме часа и залката по английски няма да я има,за да и се смеем всеки ден,няма да го има и класът с които така съм свикнала да бъда тези идиоти ще ми липсват мамка муТака съм се привързала към тях,че немога да живея с мисълта,че няма да сме вече 1 клас...Едва ли в новия ми клас ще има някои да се навие да се скрие под масата на госпожата и да я стресме през часа
![]()
И моите простаци вече няма да са мои
Така се сдухах днес,че незнам какво да правя...
Не искам да ме успокоявате...Просто имах нужда да кажа на някои...![]()
![]()
![]()
![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Още една пикличка, която пуши парите на родителите си![]()
В новия ти клас да не би да няма хора бе, аз преди време като се преместих ми беше през кура![]()
Jebem te u usta, jebem te u oko
da i as si go mislq tova SEKI DEN otkakto se razdelixme... leleee evrostar tolkova mn 6e mi lipsva![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
leleeeeeee kak mojaxa tiq kopeleta da mi vlqzat taka pod kojata...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
EVROSTAR OBI4AM VI SI4KI 6IBANI KOPELETA I NQMA DA VI ZABRAVQ
Съвсем нормално е.Не си мисли, че само ти минаваш през това.Скоро ще ги позабравиш и ще си намериш нови приятели.В 12-ти клас пък няма да искаш да се разделяш с тях.Такъв е живота.
е тия ше са някви шитави злета, щом не пушат и не се врат под масите като пещерняци !
в такива моменти не се ли питаш "в какъв шибан свят на непушачи и читанки живея аз ?!?![]()
ехее спокойно де знам че много ще ти липсват но вие все ще се виждате ясно че по-рядко но такъв е живота иначе в новото даскало ше си намериш и нови приятели знам че сега ти е трудно да разбереш но всичко ще отмине .. и да - гаааадно еама какво да се направи??
![]()
В ГПНЕ ли ще си ? Е,ако си 8в,е мога да те свъжа с мои приятели![]()
Мне...В 8А съмПървоначално написано от DqVoLcHe_Ot_RaQ
![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
че цигарите са вредни вредни са обаче защо трябва да я обиждаш ? тя решава за какво да си харчи паритеПървоначално написано от FernandoTorres`fan
и аз ся ще се местя и не ми пука особено само че няма да ми е прeз кура ами през путката![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
първите 2-3 дена е адски тъпо щот всеки се прави на добро дете че да не се излага и след тва като се поопзнаете по4ва лигавенето и глупостите [ако не са само зубъри де]![]()
Kогато бях малка, всяка вечер майка ми разказваше приказки и всяка вечер те свършваха по един и същ начин - "живели дълго и щастливо". Eдна вечер я попитах:
- Какво е щастието, мамо? Какво е да си щастлив?
А ти знаеш ли?
Апф...тея от староя ми клас постоянно само повтарят 7а форевър и някви такива...Дори и в скайп са си го написали.На мен не ми пука!...
лелеее как мраза е така некви лигли да ми се лигават![]()
и кво прайте - ред сълзи ред сополи , гушнали се вси4ки и пеят един неразделен клас (на такова нещо бях САМО свидетел ) пфф![]()
![]()
ми и аз ще съм в нов клас ама хи4 не ме ебе - даже много се радвам 4е никога няма да видя бившия си клас
тааа мисълта ми беше да се стегнете - не е дошъл края на света(за жалост моя)
METAL RULZZ THE FUCKED WORLD!!!
+1Първоначално написано от kiss_kris
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Аууу, голяма работа. Отиваш в ново училище за да учиш, не за да пушиш.
Ако, не срещнеш нови приятели ще излизаш със старите (не, че няма да го правиш,ако срещнеш де) и готово. Прекалено много му мислите.
![]()
Тази тема ме кара да се чувствам щастлива,че мразя всички от стария си клас!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
spoko novite u4ili6ta vliqqt lo6o na u4enicite tai 4e skoro si4ki 6e po4nat da pu6atpak za ostanaloto mene daje me kara da se podxilkvam 6oto ne sam nai golemiq fen na biv6iq si klas
![]()