1.Какво за вас е "истинска любов" ?

2.Ако наистина обичате толкова много човека до вас, бихте ли му дали втори шанс ? (ако не, защо? - Някой казват че ако не дадем втори шанс то ние не сме го обичали истински)

3.Не е ли химия която има срок на годност, тоест е временна? Бихте ли се променили заради любовта? Не довежда ли до слабост прекаленото преувеличение на чувствата, особено на любовта (и омразата)?
1човека до теб да те подкрепя да те уважава и да не изпитваш нужда да си с някой друг ,да си прекарвате супер когато сте заедно и да те обича.
2всеки заслужава 2-ри шанс според мен но ако ме удари или изневери пред о4ите ми тогава 2-ри шанс няма
3ми мама ми е казвала че след мн години остава приятелството и уважението....не бих се променила заради никой както неискам някой да се променя заради мен,ако иска да е смен ще ме обича такава каквато съм....да наистина когато почнеш да се превземаш е мега тъпо и довежда до слабост
А сега по темата тя е постъпила мн гадно с теб но има всякакви хора,не се тревожи ще намериш истинската любов