1.Какво за вас е "истинска любов" ?
-когато имаш чувството , че без даден човек не можеш да дишаш .. когато щом го видиш краката ти омекват .. когато мислиш , че без него живота ти е загубен .. когато не сте заедно се чувстваш непълноценно .. когато го целуваш имаш чувството , че времето е спряло .. когато за теб ДРУГ няма ...........
2.Ако наистина обичате толкова много човека до вас, бихте ли му дали втори шанс ? (ако не, защо? - Някой казват че ако не дадем втори шанс то ние не сме го обичали истински)
-Да , бих , но доверието ми няма да е така силно ..
3.Не е ли химия която има срок на годност, тоест е временна? Бихте ли се променили заради любовта? Не довежда ли до слабост прекаленото преувеличение на чувствата, особено на любовта (и омразата)?
-Според мен любовта ИМА срок на годност .. в един момент от връзката вече всичко се дължи на това , че сте свикнали да сте заедно .. ако разбирателството го няма когато всичко започва , то връзката би се разпаднала в момента в който любовта умре ..
Не, не бих се променила ..
Да , според мен довежда до слабост в момента в който тръпката е най-голяма , а любовта най-силна .. просто в този момент ти мислиш само за НЕГО и някак си не ти остава време да мислиш за другите неща ..