.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Тема: въпрос

Hybrid View

въпрос

здравейте
    на 20 съм и имам проблем
    как да го обясня..на срамните ми устни имам една пъпка и днеска майка ми ми сложи ехтйол обаче видя че между двете устни там атдолу виси месо което не е нормално и трябва да е прибрано но на мен ми виси
    и веднага се обади на нейната гинеколожка за да ми запише час за утре
    а аз мн се притеснявам щото нз кво може да ми е апак и ме е срам от лекарката толкова ли е ужасно да идеш на лекар и кво точно ще ми прави

Град
    с0фия
    оф ще те убие ...

нема нищо да ти направи ще те прегледа и тва е малее вие тези гинеколози ги взимате за животни бе
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

Град
    в куза :)
    Ще ти резнат "месото"

Град
    в мечтите ти
    Е какво толкова може да ти направи, та да те е страх?Ще те прегледа, ще ти обясни дали се налага да прави нещо допълнително...На 20 години вече се предполага, че трябва да си ходила поне веднъж на гинеколог за профилактичен преглед.
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Цитирай Първоначално написано от пLiнцесkъ
    оф ще те убие ...

нема нищо да ти направи ще те прегледа и тва е малее вие тези гинеколози ги взимате за животни бе

+1

Няма да ти направи нищо.Няма да те изяде."Парчето месо" може да е част от девствената ципа.Когато отидеш,жсичко ще ти разясни и ще се успокоиш...

...hate my nickname

И аз имах такава пъпчица и се оказа ,че е от бръснене

Град
    Ciampino - Italy
    Няма нищо страшно от генеколозите...
    Аз съм била...просто един преглед иии бастаааа
    Couse you know your girlfriend wanna be me

На 20 години си и за първи път ли ше хоиш на гинеколог че те е страх....

Град
    с0фия
    Цитирай Първоначално написано от nestle
    На 20 години си и за първи път ли ше хоиш на гинеколог че те е страх....
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

Град
    На Предника на Географията
    Бе да не те е ухапал комар ве?
    А иначе мръвката дето ти виси отдолу едва ли е сериозна-спокс, Чичко доктор си знае работата-ще те поправи
    Огромна картинка!

.: machoka :.

Ама картинката даваше много добър съвет-нормално да е голяма

Град
    Някъде на юг!

Re: въпрос

Цитирай Първоначално написано от metallica_f
    здравейте
    на 20 съм и имам проблем
    как да го обясня..на срамните ми устни имам една пъпка и днеска майка ми ми сложи ехтйол обаче видя че между двете устни там атдолу виси месо което не е нормално и трябва да е прибрано но на мен ми виси
    а аз мн се притеснявам щото нз кво може да ми е апак и ме е срам от лекарката толкова ли е ужасно да идеш на лекар и кво точно ще ми прави
    ТИ СИ НА 20 И ДАВАШ НА МАЙКА СИ ДА ТЕ ГЛЕДА ОТДОЛЕ?>
    Cogito ergo sum legit Rene, ego lego unicus sum.

Град
    На Предника на Географията
    Ти пък отваряш 13 годишни-не виждам нишо ненормално майка и да я гледа "отдоле". Все пак тя е загрижена за здравето на дъщеря си.
    Огромна картинка!

.: machoka :.

Ама картинката даваше много добър съвет-нормално да е голяма

Град
    Paradise

Цитирай Първоначално написано от Love_Boy
    Цитирай Първоначално написано от metallica_f
    здравейте
    на 20 съм и имам проблем
    ТИ СИ НА 20 И ДАВАШ НА МАЙКА СИ ДА ТЕ ГЛЕДА ОТДОЛЕ?>
    Нали и ти споделяш всичко с вашите? Кат на сестра ти предполагаемия курвулък... Би следвало да подкрепяш.
    Не виждам защо да не поиска съвет при положение че става въпрос за здравто и.

Град
    Там, където е сърцето...
    Не си на 20 иначе едва ли би дала на майка си да те гледа отдоло.... и още повече все още не си ходила на гинеколог?!
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

ше ти направи баница с късмети

Love My Girl <3 Loff You Soff

Цитирай Първоначално написано от Iv4eTy
    Не си на 20 иначе едва ли би дала на майка си да те гледа отдоло.... и още повече все още не си ходила на гинеколог?!
    Това,че ти не даваш незначи,че никой не е така...Може и на 30 да е и пак да е нямала нужда да ходи на гинеколог.Защо си мислиш,че всички трябва да са като теб.
    Или си надута путка само в "виртуалнато пространство" или си 12-16 годишна пикла с акъл на 4 годишно момиченце...

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Yallama
    Ще ти резнат "месото"

Можеш да пропилееш минути, часове, дни, седмици или дори месеци на това да анализираш дадена ситуация, опитвайки се да сглобиш парчетата както трябва. Да предполагаш какво е могло да бъде или да не бъде ... Или просто можеш да оставиш парчетата на земята и да продължиш напред !

Ami az iskam da vi razkaja ne6to zna4i predi 2 sedmici za parvi pat imax ugovorka da duham na mom4e ii otidox iii taka i taka duhah mu ii toi kaza smable4i se i zapo4na zapo4na da si tika prasta iii savsem malko si go vkara i mu kazax boli i toi vika e4i az malko samo ii posle pak go vkara prastta si ii ne me bole6e i do kraq si go vkarav6e i iskarva6e iii na poosle mi kaza da stana ii da se obarna vkara mi go otzad edin pat ii mn mezabolq i mu kazax stiga ii toi kaza 1 pat o6te i na vtoriq pat nemebole6e tolkova ii na drugata sutrin stavam o4akvax i da mi doide iii imax mnogo krav predi sam nqmala tolkova ii sled tva prodalji 3 dena no parviq denimax mn krav i nz sq dali ma otvorena pitax mom4eto toi kaza mi nz mislq 4e ne s1m toi e na 19 oba4e znam ako me e otvoril znam za6to go e napravil za da spra da mu pisha 6tot toi ne iska ama sled 3 mesea toi sam 6te mepotarsi ami toi mi predloji d ame lije ii az mu kazax nz posle nali vbarka s prasta i kaza aaa ne otkazaxse nqma duhah mu da aa izabravix da kaja nali si vkarva6e prastta nqkolko pati v putkata mi iiii huq otzad ii sled kato si zmainavax ot tqx me bolq i otpred i otzad kam5 4asa nqkade. I sledkato mi se isprazni v ustata az isplux spermata iii nali imah slunki v ustata si ii po teq slunki e ostanal sperma :S:S:S I ISKAM DA POPITAM DALI SAM BREMENNA MOLQ VI KAJETE MI :s:s:s 6TOTO OTKAKTO STANA TOVA S TVA MOM4E IMAM SILNO BQLO TE4ENIE,BOLQHA ME CICKITE 3 DENA POSLE SPRQXA 1 DEN SLED O6TE 1 DEN KATO GI NATISNAH ME BOLQHA NO SAVSEM MALKO! :s:s:s IIII NZ MNOGO ME E STARX A PAK OBIKNOVENNO ME BOLQT KOGATPO 6TE MI IDVA AA STANA 2 SEDMICI NE MI E DO6LO A TAV DETO VI KAZAX ZA 3 DENA 4E MI E TEKLO KRAV TVA BE6E SIGURNO DETO ME E OTVORIL :S:S:S I NE MI E DO6LO O6TE SE 4AKAM II MNOGO ME E STARX DA NE SAM BREMENNA :s:s:s VSEKI DEN PLA4A DA NE DA SAM BREMENNA :s I KOGATO PITAX MOM4ETO DALI ME E OTVORIL TOI MI KAZA MI MISLQ 4E NE SAM ! NE ZNAM TAKA MI AKZA! ;(;(;( KAJETE BREMENNA LI SAM ?!?!?!?!? I TVA MOM4E OTVORIL LI ME E ?!?!?! MNOGO VI BLAGODARQ PREDVARITELNO

Цитирай Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
    gergan4eto_94 - ти на колко си години на 14 ли

po bie na 12 de da znam spored teb bremenna li si i kakvo ob6to ima ystata i p*t*a*a ti i kvo otvorena li sum miii neka naly4kam DAaA... tva da ne sa tsarigratskite porti

Град
    в мечтите ти
    Цитирай Първоначално написано от gergan4eto_94
    Ami az iskam da vi razkaja ne6to zna4i predi 2 sedmici za parvi pat imax ugovorka da duham na mom4e ii otidox iii taka i taka duhah mu ii toi kaza smable4i se i zapo4na zapo4na da si tika prasta iii savsem malko si go vkara i mu kazax boli i toi vika e4i az malko samo ii posle pak go vkara prastta si ii ne me bole6e i do kraq si go vkarav6e i iskarva6e iii na poosle mi kaza da stana ii da se obarna vkara mi go otzad edin pat ii mn mezabolq i mu kazax stiga ii toi kaza 1 pat o6te i na vtoriq pat nemebole6e tolkova ii na drugata sutrin stavam o4akvax i da mi doide iii imax mnogo krav predi sam nqmala tolkova ii sled tva prodalji 3 dena no parviq denimax mn krav i nz sq dali ma otvorena pitax mom4eto toi kaza mi nz mislq 4e ne s1m toi e na 19 oba4e znam ako me e otvoril znam za6to go e napravil za da spra da mu pisha 6tot toi ne iska ama sled 3 mesea toi sam 6te mepotarsi ami toi mi predloji d ame lije ii az mu kazax nz posle nali vbarka s prasta i kaza aaa ne otkazaxse nqma duhah mu da aa izabravix da kaja nali si vkarva6e prastta nqkolko pati v p****ta mi iiii huq otzad ii sled kato si zmainavax ot tqx me bolq i otpred i otzad kam5 4asa nqkade. I sledkato mi se isprazni v ustata az isplux spermata iii nali imah slunki v ustata si ii po teq slunki e ostanal sperma :S:S:S I ISKAM DA POPITAM DALI SAM BREMENNA MOLQ VI KAJETE MI :s:s:s 6TOTO OTKAKTO STANA TOVA S TVA MOM4E IMAM SILNO BQLO TE4ENIE,BOLQHA ME CICKITE 3 DENA POSLE SPRQXA 1 DEN SLED O6TE 1 DEN KATO GI NATISNAH ME BOLQHA NO SAVSEM MALKO! :s:s:s IIII NZ MNOGO ME E STARX A PAK OBIKNOVENNO ME BOLQT KOGATPO 6TE MI IDVA AA STANA 2 SEDMICI NE MI E DO6LO A TAV DETO VI KAZAX ZA 3 DENA 4E MI E TEKLO KRAV TVA BE6E SIGURNO DETO ME E OTVORIL :S:S:S I NE MI E DO6LO O6TE SE 4AKAM II MNOGO ME E STARX DA NE SAM BREMENNA :s:s:s VSEKI DEN PLA4A DA NE DA SAM BREMENNA :s I KOGATO PITAX MOM4ETO DALI ME E OTVORIL TOI MI KAZA MI MISLQ 4E NE SAM ! NE ZNAM TAKA MI AKZA! ;(;(;( KAJETE BREMENNA LI SAM ?!?!?!?!? I TVA MOM4E OTVORIL LI ME E ?!?!?! MNOGO VI BLAGODARQ PREDVARITELNO
    Да, бременна си, само че бебето ти расте в стомаха щом си глътнала спермата Как не се образовахте малко преди да започнете да правите секс?
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Град
    `монтана'сiту ;d
    абе само ше те прегледа бе.. на нея тва и е работата ...
    If you see someone without a smile give them yours..

Цитирай Първоначално написано от gergan4eto_94
    Ami az iskam da vi razkaja ne6to zna4i predi 2 sedmici za parvi pat imax ugovorka da duham na mom4e ii otidox iii taka i taka duhah mu ii toi kaza smable4i se i zapo4na zapo4na da si tika prasta iii savsem malko si go vkara i mu kazax boli i toi vika e4i az malko samo ii posle pak go vkara prastta si ii ne me bole6e i do kraq si go vkarav6e i iskarva6e iii na poosle mi kaza da stana ii da se obarna vkara mi go otzad edin pat ii mn mezabolq i mu kazax stiga ii toi kaza 1 pat o6te i na vtoriq pat nemebole6e tolkova ii na drugata sutrin stavam o4akvax i da mi doide iii imax mnogo krav predi sam nqmala tolkova ii sled tva prodalji 3 dena no parviq denimax mn krav i nz sq dali ma otvorena pitax mom4eto toi kaza mi nz mislq 4e ne s1m toi e na 19 oba4e znam ako me e otvoril znam za6to go e napravil za da spra da mu pisha 6tot toi ne iska ama sled 3 mesea toi sam 6te mepotarsi ami toi mi predloji d ame lije ii az mu kazax nz posle nali vbarka s prasta i kaza aaa ne otkazaxse nqma duhah mu da aa izabravix da kaja nali si vkarva6e prastta nqkolko pati v p****ta mi iiii huq otzad ii sled kato si zmainavax ot tqx me bolq i otpred i otzad kam5 4asa nqkade. I sledkato mi se isprazni v ustata az isplux spermata iii nali imah slunki v ustata si ii po teq slunki e ostanal sperma :S:S:S I ISKAM DA POPITAM DALI SAM BREMENNA MOLQ VI KAJETE MI :s:s:s 6TOTO OTKAKTO STANA TOVA S TVA MOM4E IMAM SILNO BQLO TE4ENIE,BOLQHA ME CICKITE 3 DENA POSLE SPRQXA 1 DEN SLED O6TE 1 DEN KATO GI NATISNAH ME BOLQHA NO SAVSEM MALKO! :s:s:s IIII NZ MNOGO ME E STARX A PAK OBIKNOVENNO ME BOLQT KOGATPO 6TE MI IDVA AA STANA 2 SEDMICI NE MI E DO6LO A TAV DETO VI KAZAX ZA 3 DENA 4E MI E TEKLO KRAV TVA BE6E SIGURNO DETO ME E OTVORIL :S:S:S I NE MI E DO6LO O6TE SE 4AKAM II MNOGO ME E STARX DA NE SAM BREMENNA :s:s:s VSEKI DEN PLA4A DA NE DA SAM BREMENNA :s I KOGATO PITAX MOM4ETO DALI ME E OTVORIL TOI MI KAZA MI MISLQ 4E NE SAM ! NE ZNAM TAKA MI AKZA! ;(;(;( KAJETE BREMENNA LI SAM ?!?!?!?!? I TVA MOM4E OTVORIL LI ME E ?!?!?! MNOGO VI BLAGODARQ PREDVARITELNO

1. Абсолютно нищо общо с темата!
    2.Ти тъпа ли си или ДА?
    Аз съм една нормална ненормалница, с амбиции да стане побъркана! Кой в моя свят определя кое е вярно и кое не?

ТИ СИ НА 20 И ДАВАШ НА МАЙКА СИ ДА ТЕ ГЛЕДА ОТДОЛЕ?>[/quote]

dobre kazano

girl_in_black TI SERIOZNO LI GOVORISH 4E SMA BREMENNA BE MOLQ VI VAJNO E KAJETE MI DALI SMA BREMENNA NAISTINA :s:s:s

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си