.
Отговор в тема
Страница 1 от 10 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 236
    Голям фен Аватара на blader
    Град
    Нова Загора

На 16 без момиче ...защо е така?

spored vas na kakvo se dulji fakta 4e na 16 godini sum si sam i nqma izgledi tova da se promeni
    A)na tova 4e ne sum 'fe6an' i zatova pove4eto hora me priemat za tup oligofren ili napravo sum si tup oligofren
    B)na tova 4e jiveq v maluk grad pulen s hora slu6a6ti 4alga i bukvalno jivee6ti v diskotekite koeto napulno protivore4i na principite mi
    C)na tova 4e slu6am metal,gledam animeta i horror-i,ne obi4am 6umnite kuponi-respektivno i diskotekite
    D)na tova 4e sum prekaleno 4uvstvitelen,romanti4en,ranim i ne durja tolkova na vun6niq si vid vsledstvie na koeto poglednat otstrani ne otgovarqm na predstavata za edur,gotin,'ma4o' i svalq4 koqto e populqrna v suznaiqta na dosta momi4eta
    ne znam ama za mene fakta 4e dosega ne sum imal nikakuv kusmet s momi4etata i povtarqm ne se o4ertava da imam ne6to pove4e ot priqtelski otno6eniq s tqh e dosta pritenitelen
    ne znam...edna priqtelka iska da me zapoznae s edno momi4e koeto spored opisanieto koeto tq mi dade otgovarq napulno na predstavata mi za momi4e me4ta i mnogo iskam da se polu4i ne6to ama ne znam...s dosega6niq mi kusmet sigurno ni6to nqma da stane i vse pak 6te razbera dnes v 6 kato se sre6tnem
    ta misulta mi e ako mojete izberete edna ot gorespomenatite pri4ini za sega6niq mi status na nepopravim samotnik i mi daite nqkakvi idei i suveti za tova kak da provarvqt ne6tata mejdu men i momi4etata
    'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett

'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...

echii <3

Фен Аватара на Prophecy
    Град
    Hawaii
    Ам пич кво ти кажа .. за да си нямаш приятелка можеби проблема е в теб .. ако чак толкова искаш да имаш пробвай в сайтове за запознанства може ти тръгне или пък се промени .. аз до колкото разбрах ти нямаш "личен живот" да не ходиш по дискотеки , да гледаш анимаций а си на 16 , а и може би кофти се обличаш и подържаш .. дзз

prosto si rqdko sre6tan vid i trudno 6a si nameri6 jenska , no za vseki vlak si ima pytnici prosto imai tarpenie

Град
    Нова Загора
    izlizam s priqteli obli4am se normalno v ejedneven stil ne durja da sum oble4en 'po posledniq pisuk na modata' i mrazq diskotekite glavno zaradi izkliu4itelno tupata muzika koqto se puska tam i piqnite 10 godi6ni hlapeta koito se podvizavat tam
    li4niq mi jivot si e nared
    moje bi vizualno problema e v tova 4e sum malko slab ne znam okolo 55kg sum ama ne znam dali tova e problema
    ina4e za animetata te ne sa problem 6toto te sa dosta sudurjatelni puk i ne gi probutvam na momi4etata kato svoi plius

'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...

echii <3

Град
    V MoQtA StAq
    Не се отчайвай. Всяко нещо идва с времето си...
    Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Не бой се, не си на 100. Ще си намериш гадже, няма къде да ходиш...

Животът е адът описан в Библията!

Град
    Нова Загора
    purvo izberete pri4ina(A)B)C) ili D)) i ideq kakvo da pravq

echii <3

В прав текст ще ти кажа основните ти грешки,Точно това,което искаш предполагам.Първо стига със самосъжаленията!Трябва да имаш малко самочувствие,/не огромно,но виждам,че при теб проблема не е такъв/за да покажеш,че не си пълен неудачник и да прикриеш лисата си на опит.Второ Интересите ти могат да бъдат както минус така и плюс.Примерно момичето може да харесва анимета и да рисува манга примерно,еми ето ви тема на разговор,която трудно би се изчерпела.Трето обърни внимание на външният вид,все пак това е първото ,което се вижда в теб,твоята витрина,трябва да изглеждаш добре,а и да се чувстваш удобно в тялото си,да не изневериш на вкуса си,но и леко да го поразчупиш.
    Общо взето взимай се в ръце,стига си се самосъжелявал и...действай!

Град
    Нова Загора
    emi eto tova e edin perfekten komentar
    dava mi idei pokazva mi gre6kite vsiko e to4no
    produljavaite da pi6ete takiva

echii <3

Град
    Нова Загора
    a...i mojete li da dadete nqkakvi idei kakvo da prevq na purva sre6ta s momi4e koeto ne poznavam(po-gore sum pisal za kakvo stava vupros)

echii <3

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Ами то и ние не познаваме момичето, обаче намери някаква обща тема за разговор. Разприказвайте се нещо, няма как иначе. А и все пак нали ще сте с обща приятелка - още по-лесно.

Животът е адът описан в Библията!

Повече от фен
    Средата ти не е подходяща за завръзване на връзки!Но не се променяй.Имам предвид - до година -2 ще откриеш точното момоиче,което ще те харесва.
    Но не се прави на другиго,защото се усеща,а и няма как някоя да хареса човек,който не харесва себе си
    Не искам да ставам клиширана,но нещата ще се променят.Казвам от личен опит

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Ти си някъв хермафродит май...
    Фешън-пък не се грижи за външния
    си вид и не ходи по дискотеки...
    Иначе според мен не ти върви,щото си тъп.
    Трябваше да го сложиш като опция.
    Ето така:

С)Защото съм тъп кат` гьон.
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

бай тоя не си прочел правилно ;]

Проблемът си е, че живееш в малък град, пълен с олигофрени ;] Най-вероятно си свястно момче, ма на кой му пука. Явно в твоята среда се ценят други неща. Това е положението и няма кой знае какъв изход, защото не можеш да промениш средата, а да променяш себе си по чужд образец не си струва.

Препоръчвам ти да се захванеш с някакъв тежък спорт, най-добре се разбивай на лостовете. Това ще ти придаде по-мъжествен вид и ако излъчваш сила и спокойствие няма как да останеш незабелязан.

А аниметата и тн не са проблем, всеки си има интереси и трябва твърдо да застава зад тях. Важно е обаче външно да не изглеждаш много отдаден, защото се получава малко образът на Nerd...Иначе като ти се гледа и рисува, давай, лошо няма ;]

Цитирай Първоначално написано от Bai Toq
    Ти си някъв хермафродит май...
    Фешън-пък не се грижи за външния
    си вид и не ходи по дискотеки...
    Иначе според мен не ти върви,щото си тъп.
    Трябваше да го сложиш като опция.
    Ето така:

С)Защото съм тъп кат` гьон.
    aaa kuf si tup kazva 4e ne e feshion i za tva we kolko si zle ti tctctc purvo se nau4i da 4ete6 pa posle pi6i tupi komentari!!!!!!
    po temata pi4 trqbva da ima i malko sumo4uvstvie kato po4ne6 da se haresva6 takuf kufto si i da ne se pritesnqva6 ot tva i da si sig 4e i taka 6te te haresat si4ko 6e se opravi vqrvai mi
    ЩоМ vЭДнЪж SъБуДi Сэ МоЙtА ЖеNsКа ЗLОбА, SъМ ГоtоVа Да ПrАtЯ ВsЯкА tъПа КуЧкА,КоЯtО Те ХаRеsвА В гRоБа...

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas
    явно харесваш момчета, но още не си го доразбрал

Мега фен Аватара на EarthShaker
    много оригинално... МНО-ГО..

ами пич, имай малко самочувствие, излизай повечко с приятели, бъди усмихнат и весел и ще видиш как скоро ще се намерите с някоя идеята с лостовете също е много добра.. друго не се сещам

Пич прочетох само началото !!!!!!! НЕДЕЙ, НЕДЕЙ, НЕДЕЙ, НИКОГА НЕДЕЙ ДА СТАВАШ ФЕШЪН НЕДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЙЙЙЙЙЙЙЙ !!!!

доколкото виждам по фешъни си падат предимно момичета на по 14-15-16 години, ще си намериш някоя, НО НЕ СТАВА ФЕШЪН МОЛЯ ТЕ

запознавай се с момичета, пък се 1 ще уцелиш

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Грешката ти е, че прекалено мн се надяваш и искаш да стане нещо.Когато се научиш да бъдеш щастлив сам тогава ще намериш точното момиче.Сега си готов да тръгнеш със всяка, само и само да имаш гадже.Това момичетата го усещат и бягат, защото в стремежа си да се харесаш ставаш смотан.И не за всеки влак има пътници.Тази поговорка е измислена за успокоение, същата работа като "-Съдба .. ".Този който няма сили сам да начертае собствения си път, той разчита на съдбата.Влака ако искаш да го хванеш ще трябва или да го гониш или да го чакаш.Аз предлагам първия вариант.Недей да се надяваш, че някой ден тя просто ще се появи без грам да си я търсил, ще ти врътне главата и ще сте щастливи до края на живота ви ..тфа само по приказките

П.П:Малко празни приказки изговорих, надявам се да си разбрал какво имам в предвид

Едит:Стила на обличане няма значение.Важно е да си чистоплътен и да се поддържаш.
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Град
    В облаците
    Според мен това, че гледаш анимета на 16 години е малко странно.. Някои може би го възприемат като прекалено различно, не знам. Колкото до това, че живееш в малък чалгаджийски град - спокойно, и аз съм така (ако изобщо това може да се има за успокоение?!). Един съвет - не променяй нищо в себе си заради някакви момичета.. Момичета - колкото искаш.. Всеки среща сродната си душа, въпросът е дали ще я познае!
    ПП: И успех довечера ;}
    When I was young
    It seemed that life was so wonderful
    A miracle
    Oh it was beautiful,
    magical.
    All the birds in the trees
    They could sing so happily
    So joyfully..

Всичко е относително

Мега фен
    проблема ти е в само4увствието, мой 4овек. дове4ера, като излезе6, се отпусни и не си повтаряй непрекъснато ''ооо аз нямам късмет ооо нищо няма да излезе'' и т.н. бъди весел, забавен, с 1 дума се кефи на слу4ващото се.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

ami pi4 4esno kazano nz 6to tei...prosto se vodi malko po "modata" disko tfa onova novi drehi i 6a vidi6 dali 6te se promeni...pointeresuvai se momi4eta s koet 6a sa sre6ta6 ot kakvo se int kakvo q vpe4etlqva i opitai....aide malko po pozitivno i mn mn mn kysmet ti jelaq zanapred....
    аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]

Град
    Нова Загора
    Сега си готов да тръгнеш със всяка, само и само да имаш гадже.
    tova izob6to ne vaji za men az go smqtam za priznak na izpadnalost i glupost

echii <3

Град
    (: Русе :)
    Така a) & b) & c) & d) ето затова ... ти си стой у вас и си слушай метъла и си се сдухвай на него (или там кото прайш щот нали си бил раним и не з нам си къф). Недей да ходиш на дискотеки, а по купони в никакъв случай!!! Не се притеснявай някой ден през прозореца ти ще влети "момието мечта" и ще ти каже колко много те обича ...
    П.П..
    Пиши на кирилица!
    So free

Град
    Dreamland Varna
    Сега ще ти кажа примерно какво аз не харесвам в теб по това, което си писал.

Прекалено много влизаш в някви филми за фешани, дискотеки, чалга, все едно вече останалите, на които им харесва този стил са пропаднала стока.
    Я се спри малко, приеми всичко такова каквото е, спри да нареждаш какво не обичаш в живота.
    Гледай си твоите работи, прави това, което ти харесва, и говори за нещата, които обичаш.

Недей също да се подценяваш. Харесвай се такъв какъвто си, като се оплакваш с вида си имам чувството, че не се харесваш. Еми тогава вземи промени нещо !
    Примерно започни повече да се грижиш за външния си вид. Слагай разни парфюмчета, смени си прическата... Незнам, каквото ти душа иска това прави, и хич да не ти пука какво мислят другите!

Просто не бъди толкова ограничен и не съди толкова строго хората!
    Гледай да се усмихваш повече и бъди по-оптимистичен!
    Само това мога да ти кажа!

И ПАК ПОВТАРЯМ, СПРИ ДА ИЗТЪКВАШ ЛОШИТЕ СИ СТРАНИ И НЕЩАТА, КОИТО МРАЗИШ, ТОВА САМО ЩЕ ТЕ ПОСТАВИ В ПО-ЛОШО ПОЛОЖЕНИЕ!

Айде успех
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си