.
Отговор в тема
Страница 2 от 10 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 236
    Мега фен
    Ако си олигофрен - ще си готин,щом неси,значи не си и олигофрен. Положението ти е лошо,което напомня моето преди няколко години тъй че - спох,да не ти пука ! И аз бях така,но сега се поравих !

На 16 бях в подобна ситуация като твоята-защото бях възприел образа на отчаяно момче търси любох и харесване у момичета,но както написа една потребителка по-горе отчаянието се осеща.Спри да се вглеждаш в другите те могат да са си фешани и да излизат по дискотеки....гледай себе си твойт образ.Като за начало самочувствието то ти липсва и докато не си изградиш такова ще ти е трудно.Ако подържаш спретнат вид(не говоря да робуваш на някакви моди)а да изглеждаш в приличен вид шанса да те забележат чисто визуално е голям.Колкото до първа среща с непознато момиче виждам че се интресуваш от не малко неща просто ако намериш момиче със сходни интереси пък и не сходни винаги ще се намерят общи теми кино музика хобита.....ако щеш и училище.Успех.

еми ще ти кажа г/д по какви си падат моми4етата-сам прецени какво ти куца:трябва да си забавен,добре изглеждащ,да можеш свободно да разговаряш с моми4етата,да разбираш от свалки ... и 4есно казано музиката която пускат по дискотеките си е супер яка и там трудно ще видиш 10-годишни(поне в моя гр де,при теб незн)
    I can't stop myself from loving you <3

Фен
    Град
    Варна

Re: На 16 без момиче ...защо е така?

Аз мога да ти отговоря,но на дали ще разбереш....Стани МЪЖ
    Дъжд кола не мие и срам путка не ебе!

За това как да станеш по готин не мога да напиша нещо велико но мога да ти кайа какво харесват 80 % от другия пол - да си забавен, най лесното научи няколко вица жените е поне повечето обичат да ги разсмиват но шегите да не са просташки

Цитирай Първоначално написано от chaos_
    В прав текст ще ти кажа основните ти грешки,Точно това,което искаш предполагам.Първо стига със самосъжаленията!Трябва да имаш малко самочувствие,/не огромно,но виждам,че при теб проблема не е такъв/за да покажеш,че не си пълен неудачник и да прикриеш лисата си на опит.Второ Интересите ти могат да бъдат както минус така и плюс.Примерно момичето може да харесва анимета и да рисува манга примерно,еми ето ви тема на разговор,която трудно би се изчерпела.Трето обърни внимание на външният вид,все пак това е първото ,което се вижда в теб,твоята витрина,трябва да изглеждаш добре,а и да се чувстваш удобно в тялото си,да не изневериш на вкуса си,но и леко да го поразчупиш.
    Общо взето взимай се в ръце,стига си се самосъжелявал и...действай!
    Ако наистина си решил че искаш да се промениш според мен този съвет е всичко... опитай се да си вземеш поука от него ..айде успех

Ми аз съм на 15 и също си няам приятел...същата като теб съм,само че вместо метъл слушам рок.Ама не трябва да се променяме само за да се харесаме на външен вид на някой.Ето както ме има мен,така ще има някое момиче като мен в твоя град и ще се харесате.Аз съм си обещала че ще чакам дори и години,но ще намеря истинската любов,отколкото да тръгна с първия срещнат и после да се чудя как да му кажа че няма нищо.НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНЯ.Съветвам те:Бъди какъвто си-все ще се срещнете някак си. Успех и пиши.
    Кой град си?

Голям фен Аватара на blader
    Град
    Нова Загора
    ot nova zagora
    'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett

'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...

echii <3

Град
    Нова Загора
    mejdu drugoto momi4eto ne doide na sre6tata koeto mi se otrazi dosta 6ibano na nastroenieto ama pone si imam priqtli koito da me razveselqt(ako trqbva da sum 4esten o4akvah da stane ne6to takova ili tq nqma6e da doide ili az poradi lipsa na opit ili poradi pritesnenie 6tqh da sgafq v dadeno otno6enie...vse ne6to lo6o trqbva64 da se slu4i s moq kusmet...
    ...i vse pak ne moga da obvinqvam kusmeta si za vsi4ko)

'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...

echii <3

Не можеш да я виниш, че не е дошла на срещата.Така е преценила.

А иначе...спри да се самосъжаляваш и да си повтаряш как не ти върви и тн.Гледай напред и се радвай на живота.

Град
    Нова Загора
    kakto kazah ne moga da obvinqvam kusmeta si za vsi4ko
    puk i trudno e da se radvam na jivota kato cqlo no vse pak ne moga da otreka 4e ima i hubavi momenti v nego
    otdelno tova da 4akam da se poqvi podhodq6toto momi4e za men ne mislq 4e e dobra ideq puk i moq slu4ai pokazva 4e ne za vseki vlak si ima putnici
    dosega ne sum sre6tnal ili 4ul za nito edno momii4e v nova zagora koeto da otgovarq na moqta su6tnost i razbiraniq (a zabelqzah 4e vuv foruma ima dosta takiva no...tova e to...sudba) a ne moje da se kaje 4e ne sum tursil vsu6tnost ako trqbva da sum otkroven mislq 4e kakvoto i da napravq sus sebe si nqma da ima golqm efekt i koi znae kakva promqna v polojenieto mi no vse pak dosta 4esto izlizam s priqtelite si(koito dosta uvajavam...ne znam kakvo 6tqh da pravq bez tqh) i vupreki tova ostavam nezabelqzan koeto me kara da ne se nadqvam mnogo na liubov ot pruv pogled...vsu6tnost dori i na begul interes...
    ...no vse pak trqbva da pripomnq 4e navsqkude se podvizavat ne mnogo umni i v su6toto vreme ograni4eni hora zabiti v svoqta 4alga i 'fe6an' kultura ne pokazva6ti priznaci na tolerantnost kum drugite...po-razli4nite(viziram sebe si v slu4aq vupreki 4e ne se namiram za razli4en ot ostanalite no qvno lipsata na ogromni slun4evi o4ila na liceto mi i rozova teniska s nadpis ot sorta na D&G na neq me pravqt takuv) i ob6tuva6ti sus sebepodobnite si v svoite grupi4ki bez da se zamislqt 4e ima drugi hora na sveta koito imat nqkakvi 4uvstva koito bivat naraneni ot lipsata na liubov i vnimanie...no...trqbva da se jivee vse pak nqma da se samoubivam zaradi tova 4e vinagi sum bil sam i produljavam da buda...
    blagodarq na tezi koito biha pro4eli vsi4ko tova a na tezi ot tqh koito ostavat s predstava za men 4e sum gei...mi ne sum sujalqvam prosto sum prekaleno 4uvstvitelen i moje bi tova dosta mi pre4i ama tova e polojenieto mislq da sum nahalen kum sudbata i da ne se promenqm(po otno6enie na prinvipite i po-golqmata 4ast ot haraktera si ina4e vun6nata promqna e neizbejna)

echii <3

Супер фен
    Prodaljavai da gleda6 teq hipnotizira6to-tapi animeta i horrori i savsem nqma da si hvane6 gaje. Ti nqma6 li priqteli. Nqma6 li kompaniq s koqto da izliza6. Ne postapvai kato dne6nite zombirani lapeta koito igraqt usileno dota,cs, gledat naruto i se vazhi6tavat yu-gi-oh(da i az si cakam dota s priqteli, no tova ne mi e edva li ne na4ina na jivot, ne6toto bez koeto ne moga). Ima6 problem vav van6niq vid. Ami pi4 tova e seriozen problem. Ti samiq ne se haresva6. E kak o4akva6 momi4eto da te haresa ? Tova ne ti dava jelanoto samo4uvstvie za da deistva6 kato vidi6 momi4e. Po4va6 da spi4a6 i da si kazva6 4e si grozen i ne si za neq i taka i taka minava vremeto. Stegni se. Pomni 4e van6niq vid v 21 vek e ot izklu4itelno golqmo zna4enie. Toi ni pridava blqsak. 4ovek vinagi tr da izglejda dobre vinagi, dori kogato hodi do magazina. Razbira se ne e na parvo mqsto, no e 1 ot klu4ovite faktori za vsi4ko dori i za momi4etata. Kvo kato si nqkav romantik, 4uvstvitelen,dobar sled kato vsqko momi4e koeto te podminava na ulicata daje ne te poglejda a o6te po lo6o izpitva otvra6tenie (primerno). Tezi ne6ta ni gi kazva6, no 6te ti davam savet. Nikoga AMA NIKOGA NE SPOMENAVAI TAZI FORMA NA SAMOSAJALENIE PRED MOMICHE I NIKOGA NE SE SAMOSAJALQVAI PRED MOMICHE. Tova 6te vlo6i ne6tata. Momichetata (jenite) iskat stabilen maj na koito da se oprat a ne liglio koito ne se haresva i se samosajalqva. Uspeh, no prodaljava6 li v sa6tiq ved mnogo mnogo lo6o. Kato ne iska6 diskotekite ne gi pose6tavai. Tolkova li nqmate kafe,zavedenie ili mqsto v rodniq si grad kadeto da se sabirate samo metali ? Pose6tavai si ob6testvoto !

P.S. Ne sam drugite mneniq. Parvoto mnenie mi be6e dostata4no !

Град
    Нова Загора
    vij mi posta predi tvoq
    mislq 4e toi govori dosta za men i donqkude bi mogul da promeni viijdaneto ti za men

echii <3

Град
    Дrэаmз
    Аз постоянно това си се чудя.Не е да не ме харесват..по-скоро търся 'идеалния' и затова.Не искам да се разочаровам или да ми разбият сърцето,както и да си губя времето.Искам сигурност в човека и да го харесвам какъвто е,както и той мен..

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    spokoino e,6e si nameri6 gadje,moje ne6ata da se poly4at s tova momi4e
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    TaM..
    сложи 1 снимка да преценим

Супер фен
    Град
    България
    Докато ти не се харесваш ,не си мисли ,че другите ще те харесват!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

А иначе...спри да се самосъжаляваш и да си повтаряш как не ти върви и тн.Гледай напред и се радвай на живота.[/quote] и аз мисля така..кажи си че можеш да направиш всичко..защо постоянно се обвиняваш...това ти се отразява зле..

ами като гледам си най нормално момче .. незнам причината но както казаха другите за всеки влак си има пътници

изненадите са най хубави не се знае скоро може някоя мацка да те изненада
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

всичко с времето си .. не е щот не си фешан или щото си метъл .. не може целия ти град да е от чалгари ..

hxa naistina spri s tezi samosyjeleniq nqma da zgreshish .. do kolkoto animaciite , metala i tfa che ne si feshan tfa si e tfoq stil ne se promenqi skoro shte sreshnesh podhodqshtoto momiche dori i kogato nai-malko ochakwash .. i ne e nujno da se promenqsh za momiche badi sebesi i tochno towa shte i haresa na neq .. do kolkoto razbrah si bil 'nezabelejim' nee ne e taka ima se nqkoq koqto te e zabelqzala bez ti da si no ti ne si ubarnal wnimanie .. uspeh ti jelaq i nai - skoro wreme da namerish podhodqshtoto momiche da doide pri teb
    Грешка беше, че ти повярвах, само себе си виня. Грешка беше, но я повтарях сляпо вярвах в любовта.

Град
    Нова Загора
    mersi mnogo

echii <3

Град
    mezdra
    значи мисля че сичко идва с времето си замисли се може да ти е писано да си хванеш приятелка по късно но да се задържиш с нея по дълго и тя да се окаже твоите момиче не бързаи всичко по реда си за всеки влак си има пътници както е казано

http://prize.bg/tedi4kata -моля ви влизайте

Такива теми има поне 100000000000000000000000

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

oh sory malko me murzi da pro4eta vsi4ki komentari ama da ti kaja i az ne bih trugnala sus zaklet metal deto da si mu li4i ot gore do dolu s drunkulkite navsqkude s oburnati krustove po vrata ( am m/u dr-to slu6am metal no tva ne me kefi osobeno) a ako si i nqkuv deto se kupe prez 3 dena(samo kazvam ni6to li4no) i s pupki po liceto em da razbiraem e problema ti a puk i da ti kaja ne mislq 4e si zagubil mn ot tova 4e nqma6 priqtelka ama razbiram te to si go iska du6ata ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си