- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На 16 без момиче ...защо е така?
vqrno e 4e sum zaklet matalist ama 4estno kazano i az mrazq cqlata taq pozior6tina s krustovete,grima,6ipove stur4a6ti otvsqkude i visq6ti verigi ama vse pak trqbva da se pokazva po nqkakuv na4in stilovata prinadlejnost na 4ovek
vupreki 4e az poglednat otstrani si izglejdam napulno normalno osven moje bi kogato nosq ot vreme na vreme nqkoq teniska na KoЯn(ne 4e ima ne6to nenormalno v tova) taka 4e ne moga da se opla4a 4e otbluskvam momi4etata 6toto sum metalist prosto ne e vuzmojno za6toto ne probutvam na horata vkusa si...ne iskam da se haresvam na horata nasilstveno vse pak
'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett
'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...
echii <3
Малко момичета ще те харесат. Да не очакваш да тръгнеш с манекенка? Не е нужно да си фешън, не носи метълски дрехи, носи нормално, стилно облекло, и се грижи за външния си вид.Първоначално написано от blader
Майната им на принципите ти, и ти ще ходиш на дискотека и ще слушаш чалга, бъди част от обществото на тоя малък град, ако искаш да си намериш някоя яка чалгарка(и не толкова тъпа)Ти да не живееш в свой собствен свят, отцепен от другите, ако искаш си намери подобна приятелка, но по-добре е да обикнеш компанийте и дискотеките. Щом не държиш на външния си вид и не обичаш шумни компаний, защо се оплакваш, че нямаш приятелка? Бъди твърд и силен, влез в обществото и си намери красавица да 1-2 вечери да се успокоиш.
zabelqzvam 4e vsi4ki mi kazvat da ne govorq za negativnite si strani a za polojitelnite taka 4e s risk da dopusna nqkoi gre6ki mislq da pokaja nqkoi ot dobrite si strani no skromnostta ne mi pozzvolqva da izpadam v podrobnosti
zna4i...smqtam 4e sum mil,dobur,toleranten,sustradatelen i veren kato priqtel
su6to taka mislq 4e sum zabaven(ne umstveno) i umeq da izslu6vam horata...vsu6tnost az mnogo obi4am da si govorq s nqkoi ne si padam po 6umnite kuponi i subiraniq
predpo4itam razhodka v parka pred diskotekata
osven tova si padam po romantikata bih bil 6tastliv da iznenadam priqtno eventualnata si priqtelka za da i dostavq radost ili da i povtarqm i idokazvam kolko q obi4am znaeiki kolko me obi4a tq...eto tova bi me napravilo istinski6tastliv...(lele kak se otplesnah)
fizi4eski ne moga da se iztukna s nqkakvi predimstva pred drugite ne sum muskulest ili nabit ili ne6to takova az sum...ne znam...nqkoi hora kazvat 4e sum visok i slab az ne mislq 4e sum mnogo visok(1,77-1,80 nqkude...sega ne pomnq)ina4e se obli4m normalno-vsekidneven stil nekvi dunki ili malko po smuknati pantaloni s nqkakva teniska ili switcher i maratonki i mislq da si puskam dulga kosa(vsu6tnost dulga e silno kazano iskam da kaja malko pod ramenete-ne pove4e)
ne znam dali e problem 4e nosq o4ila ama vsi4ki mi kazvat 4e s tqh izglejdam po-dobre(i az taka mislq) 6toto te ne sa nqkakvi s debeli ramki i golemi stukla...
kato talant kvo da kaja moga da risuvam(osnovno manga geroi 6toto iskam da rabotq kato character designer i da si suzdam svoq poredica)
moga i da peq ama ne go pravq 4esto 6toto se pritesnqvam(samo pred priqteli nqmam problem s tova)
mi...ne znam kakvo drugo da kaja hubavo za sebe si vsi4ko kazano dotuk se osnovava na mneniqta hora koito sum 4uval direktno ili ne i ne preuveli4avam ni6to s ideqta da sum maksimalno otkroven taka 4e molq vi ne me napadaite zaradi tova koeto sum prosto sum si takuv...blagodarq za vnimanieto
'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...
echii <3
Каква приятелка искаш да имаш? Някоя с интереси като твойте, някоя яка чалгарка или манекенка? Колко високо се целиш? Във всички случай си подобри максимално външният вид, ходи с големи компаний по кафета ли не знам какво правите, запознавай се повече и ще ти дойде самочувствието.Първоначално написано от blader
tursq momi4e koeto da e s podobni 4erti na haraktera kato men i vun6niq vid ne e ot osobenno zna4enie stiga da mi e priqtno do neq
echii <3
Здравейте.Току що се регистрирах,страшно готин форум.
По темата: Пич ти си едва на 16 години(колкото и аз) и както беше писал едни потребител направо е смешно да се здухваш.Имай малко търпение и всичко ще се нареди.Най голямата грешка в теб е че си се здухал и същевременно си мислиш че ако си фешън(и какво разбирате под фешън) ще си щастлив на 100 %,Бъди и се приеми такъв какъвто си .И не съм съгласен с това че чалгата е тъпа музика,защото ти слушаш метъл,това е въпрос на вкус.(аз слушам всякаква музика) Вземи са маааалко в ръце и не се предавай \/
Идеално, току-що описа всички качества на добрия, но вечно преебан нърд... ^^Първоначално написано от blader
Помисли си, какво чуваш като пуснеш телевизора..едно и също послание всеки път..
"Да намериш истинската любов..твоята духовна половинка...тази който те допълва и ще заживеете щастливи вечно"
да бе да...
Толкова си чувал тая глупост че си почнал да и вярваш...сякаш както си стоиш един ден ще намериш идеалната жена и от нищото ще се свалите...за идеална жена трябва и ти да си някой..
Верен приятел и забавен..перфектна комбинация да станеш приятелка на доста момичета...
И как очакваш някоя красива жена да има нещо към теб ако винаги си на разположение на 100%,винаги и помагаш и услужваш..хората искат това което не могат да имат, научи се да правиш каквото ти искаш а не това което другите искат...говори така че ТЕ да те слушат а не ти тях..
Технология + Мързел = Изолация
Пробвай да спреш телевизията и компютъра за 7 дни...ще се изумиш колко много приятели ще намериш...
"Да знаеш не е достатъчно. Трябва да ПРИЛАГАШ"
"Да искаш не е достатъчно. Трябва да ПРАВИШ"
Брус Лий
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
Ами само по описанието ,което си си направил разбирам то кой тип момчета си и просто трябва да си търсиш момиче ,което мислиш ,че ще си падне по теб и музиката и стилът ,който харесваш...Ясно,че тъпите чалгарчета не са ти по вкуса и те уважавам за това!!Трябва да имаш повече самочувствие и ще изскочи някоя мацка когато най-малко очакваш
![]()
![]()
blagodarq ti killswitchengage
echii <3
Пичага...нема се косиш..същия съм и аз..много ме боли какво мислят за мене..пускам ли любимата музика гледам с добро на живота...ясно е че тука малко хора ще намерят исканата любов..тъй че..нема кфо да му мисля..сестра ми тя още по тежък случай..докато беше тука в България..всеки ден й беше супер кофти аз все й помагах. Знаеш ли кфо е...10 години да не си имал гадже? И всеки ден след даскало,после мина на университет,плачеше като не знам кфо..щяла да бъде стара мома..аз все й повтарях...Тук нищо свястно няма да намериш..гледай с добро на живота,тука в българия сме изроди и секфи олигофрени,в чужбина ще намериш любовта,искренно го желай и ще стане. Така и стана. На 3тата седмица от студентската бригада и веднага заби гаджето. Така че няма кфо да му мислиш...тука свястно момиче няма да се намери..всеко момиче е ударено от модата дето не трябва..всеки се мисли за по висок блок от другия (има и изключения). Айде Peaceи нема да му мислиш..Гъзисчо и чалгията преебаха работите
![]()
BobMarleyForever
Ъъъ как се караше тфа чудо?
Логиката води до светлината.Тъпизма води до тъмнината..
Аз на 18 Имах първото истинско нещо в Живота си и ми беше добре щот бях по зрял,е ся пак съм сам ама поне не съм под чехъл :>
Няма Парички С Палави Женички :>
На мен пък ми омръзнаха тия любовни драми и съм си дал 3 месеца почивка
Ммм ЗагооооркаПървоначално написано от TooL
![]()
По темата: още ли има хора дет да пишат в тая тема веМислех, че вече въпросът е приключен ... С няколко думи: сам си си виновен
![]()
So free
Павката е много прав...
К'ъв е проблема ?! Не ти и трябва.. докато им науча номерата станах ку-ку .. спокойно братле всичко с времето си, трябва преди всичко да бъдеш себе си и да се пазиш от филми.
...за да бъдеш себе си, трябва да се докажеш и да не забравяш кой си и от къде идваш.. защото това е твоята история, а човек без история е просто лице от тълпата....
всички казват "чакай подходящата" ама нещо много се съмнявам че ще я дочакам защото другото нещо което всички казват е "бъди какъвто си" или "не е нужно да променяш интересите и вижанията си за живота за да не бъдеш сам" но по мои наблюдения това не ми носи особен късмет близките 2-3 години така че единствените варианти които ми останаха като някакъв вид обяснение на проблема ми са че или няма такива момичета като мен или просто аз не ставам...не знам
доста е шибано човек да с ечувства така просто си е смазващо като се замислиш че след време до теб няма да има някой който да те обича като нещо повече от приятел,с който да си споделяш...когото и ти да обичаш...
echii <3
Е - По цял ден мислиш за това, което нямаш.Първоначално написано от blader
Don't worry, be happy!
точно така...не виждам нищо странно
echii <3
За всеки влак си има пътници...е ти може да си от товарните...
базикам се разбира се
Да не ти пука пич.Няма такъв който е искал и не си е намерил приятелка...Повярвай ми има за всички.
♠ The Nuts! ♥
Значи пич..и аз съм фенка на аниметата и сам самотница...ама незнам не се отчайвам защото за мен ще си дойде времето.Аз сам на принципа "ВСеки е красив" (особено щом гледа аниметаПървоначално написано от blader
![]()
)Та..не се притеснявай от факта примерно че си аниме-фен,тфа не е толкова глупаво,а и за разлика от теб аз на всичките си познати казвам че съм аниме-фенка!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Това си е велико!И съдържателно!
![]()
![]()
![]()
![]()
Братле...не е важно какъв си в очирв а другите,важно е самия ти как се приемаш и важното е да бъдеш такъв какъвто си....никога не гледай какво ги интересува момичетата...а покажи твоя чар...и може би ще срещнеш момичро мечта...не губи надежда...защото това може да стане когато най-малко очакваш...все пак за всеки влак си има пътнициуспех
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Май,ще се наложи да се промениш малко,обръщай повече внимание на хората и особенно на момичетата,но не им ставай роб!!!!!Поспри анимто,анимацийте......или ако си рещил да ставаш аниматор и това ти помага гледай (аз преди гледах за да науча едни техники на светлосянка и перспектива),така да го кажем вече си голям,тежко ще бъде.
Често ми казват едно изречение,затова и аз ще ти го кажа:
'СТЕГНИ СЕ!'
Айде....Успехчета![]()
Познавам хора които гледат анимета,а са на 23 и си имат сериозни връзки!Първоначално написано от Timbaland
![]()