- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На 16 без момиче ...защо е така?
Няма значение кой какво гледа.Важното е пича да се промени..тия дяволици тука с модата..както каза един пичага..ставаш им роб..Не бъди бялата овца измежду другите бели овци. Бъди черната овца за да се набиваш на очи![]()
BobMarleyForever
Ъъъ как се караше тфа чудо?
Логиката води до светлината.Тъпизма води до тъмнината..
Ам..дамПървоначално написано от pavkata91
Тази мисъл ми харесва!
![]()
може би съм прекалено притеснителен
'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett
'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...
echii <3
мисля че няма по-лошо нещо от самотата и усещането че не принадлежиш към отаалите и ням никой който д споделя чувствата ти и да е обича а аз изпитвам точно това
някакси ми убягва решениетона проблема и точно затова търся вашата помощ
'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...
echii <3
Продължавай да излизаш... ако те отреже някоя викай си ... сигурно е *лизбийка*ще намериш спокойно
![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Дали?...
echii <3
100 %аз поне съм от хората, които смятат, че на този свят всеки е предопределен да бъде с някого... за точния пич има точна мацка
![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Az imah po4ti sa6tiq problem.Samo se roveh v saitovete za zapoznanstva i taka natataka,no togava mi dadoha 1 savet trqbva ti opit koito da go pridobie6 na jivo ne po skype ili saitovete.
това е вярно и честно казано имам известен опит ама горчив
пробвах с 2 момичета ама ме отрязаха и 2-те точно това ме накара да пусна темата всъщност просто различията по отношение на музикалните предпочитания и това какво аз или тя харесва/м за мен не са проблем но за тях 2-те са и може би това е което ми попречи или...
echii <3
Ми според мен проблема ти е в малкия град,в който няма достатъчно метълки например...Лично аз съм си заклета металистка и точно такива момчета търся,най-вече с моя вкус за музика.Аз съм на твоята възраст и ся ще ти кажа какво си говорим с момичетата относно момчетата метъли,ми значи най-вече не бива да си срамежлив,верно мъжкарите по-се харесват,ама като го прочетох това,че си романтичен и чувствителен..........wooooow........ икой от метълите,с които съм ходила не е бил...така да се каже...ъм....деликатен.Колкот о до външния вид-той няма никакво значение.Е,и аз си имам идеал за мъж, ама какво от това...не търся идеалния,търся някой с,който да мога да си говоря,да се разбираме...
![]()
![]()
PS:Онова момиче не те харесва,остави я намира,казвам ти го от личен опит най-гадното е някой зарибен да те преследва.![]()
Helpless,
My eyes are bleeding from the fear that's inside,
You sealed your demise when you took what was mine,
Don't try to stop me from avenging this world,
No voice to be heard
Waking The Demon,
Where'd ya run to?
Мисля че в теб е проблема,не в другите
знам затова не съм я закачал все пак трябва да се съобразя с нейните чувства и да не забравям че не съм мечтата на всяко момиче че да я преследвам все пак не съм на 10PS:Онова момиче не те харесва,остави я намира,казвам ти го от личен опит най-гадното е някой зарибен да те преследва
echii <3
Пич гледай си аниметата, слушай си метъла, гледай си учението и не му мисли толкова за това че си нямаш прителка. Колкото повече го мислиш толкова по зле става. От личен опит ти казвам. Всичко с времето си, ще се намери мома и за тебе.
и аз така си мислех...но нещо не ми се вярва
echii <3
Самовглъбяваш си,че няма да си намериш приятелка. Може наистина да е трагична ситуцията в твоя град,ама както каза по-горния потребител "ще се намери мома и за тебе". На 16 си все още. За къде толкова бързаш?
Аз съм се примирила с идеята,че до 12-ти клас няма да си хвана приятел от Силистра и също съм на 16 год. Не,че не съм имала,но виждам,че сродната ми душа не е тук. Имам толкова много да живея и тепърва да опознавам света и хората.
Дерзай напред и да не ти пука.
Hmm neznam za vas, oba4e az ot li4en opit znam, 4e koito t1rsi namira.
I s vremeto 4e 6te se nameri nqkoq spored men e na k1smet rabotata..(ili prosto 6te mine dosta vreme).
Непланираните неща са най-хубави. ;PПървоначално написано от marlboro276
Надявам се някой ден да остана приятно изненадан от отношението на някое момиче към мен...
...но все пак може и само да си се надявам.
Знам ли може и да сте прави...
echii <3
Ем бате мисля че в теб нещо куца опитай да се промениш мъничко..![]()
![]()
Ела и СПРИ ме или просто МЛЪКНИ !![]()
Хейтърите казват НЕ но А3 казвам ДА !
![]()
А+B+C+D ...затова...
не си много конкретен/конкретна...
echii <3
и аз т'ва му казах, още на някоя от 1-вите страници, ама той не ме чу ... да се оправяПървоначално написано от GregoryHouse
![]()
So free
Че какво те е грижа бе..аз ставам на 17 и нямам гадже.. голяма работа![]()
spored men B) e nai-veroqqtnoto ,i ne te suvetvam da promenq6 stila si zaradi momi4e!