.
Отговор в тема
Страница 4 от 10 ПървиПърви 12345678 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 236
    Град
    Русе
    Няма значение кой какво гледа.Важното е пича да се промени..тия дяволици тука с модата..както каза един пичага..ставаш им роб..Не бъди бялата овца измежду другите бели овци. Бъди черната овца за да се набиваш на очи
    BobMarleyForever

Ъъъ как се караше тфа чудо?
    Логиката води до светлината.Тъпизма води до тъмнината..

Цитирай Първоначално написано от pavkata91
    Няма значение кой какво гледа.Важното е пича да се промени..тия дяволици тука с модата..както каза един пичага..ставаш им роб..Не бъди бялата овца измежду другите бели овци. Бъди черната овца за да се набиваш на очи
    Ам..дам Тази мисъл ми харесва!

Я се стегни малко!Това,че си нямал приятелка и си на 16 не е фатално.Аз на пример си хванах първия приятел когато бях на 16 и нещо и не защото нямаше кандидати,а защото не исках и не се чувствах готова.Бъди себе си,живеий си живота ,а всичко ще си дойде с времето!

Голям фен Аватара на blader
    Град
    Нова Загора
    може би съм прекалено притеснителен
    'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett

'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...

echii <3

Град
    Нова Загора
    мисля че няма по-лошо нещо от самотата и усещането че не принадлежиш към отаалите и ням никой който д споделя чувствата ти и да е обича а аз изпитвам точно това
    някакси ми убягва решениетона проблема и точно затова търся вашата помощ

'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...

echii <3

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Продължавай да излизаш... ако те отреже някоя викай си ... сигурно е *лизбийка* ще намериш спокойно

Град
    Нова Загора
    Дали?...

echii <3

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    100 % аз поне съм от хората, които смятат, че на този свят всеки е предопределен да бъде с някого... за точния пич има точна мацка

Az imah po4ti sa6tiq problem.Samo se roveh v saitovete za zapoznanstva i taka natataka,no togava mi dadoha 1 savet trqbva ti opit koito da go pridobie6 na jivo ne po skype ili saitovete .

Град
    Нова Загора
    това е вярно и честно казано имам известен опит ама горчив
    пробвах с 2 момичета ама ме отрязаха и 2-те точно това ме накара да пусна темата всъщност просто различията по отношение на музикалните предпочитания и това какво аз или тя харесва/м за мен не са проблем но за тях 2-те са и може би това е което ми попречи или...

echii <3

Град
    Стара Загора-The rock'n metal city
    Ми според мен проблема ти е в малкия град,в който няма достатъчно метълки например... Лично аз съм си заклета металистка и точно такива момчета търся,най-вече с моя вкус за музика.Аз съм на твоята възраст и ся ще ти кажа какво си говорим с момичетата относно момчетата метъли,ми значи най-вече не бива да си срамежлив,верно мъжкарите по-се харесват,ама като го прочетох това,че си романтичен и чувствителен..........wooooow........ икой от метълите,с които съм ходила не е бил...така да се каже...ъм....деликатен.Колкот о до външния вид-той няма никакво значение.Е,и аз си имам идеал за мъж, ама какво от това...не търся идеалния,търся някой с,който да мога да си говоря,да се разбираме...
    PS:Онова момиче не те харесва,остави я намира,казвам ти го от личен опит най-гадното е някой зарибен да те преследва.
    Helpless,
    My eyes are bleeding from the fear that's inside,
    You sealed your demise when you took what was mine,
    Don't try to stop me from avenging this world,
    No voice to be heard
    Waking The Demon,
    Where'd ya run to?

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Мисля че в теб е проблема,не в другите

Град
    Нова Загора
    PS:Онова момиче не те харесва,остави я намира,казвам ти го от личен опит най-гадното е някой зарибен да те преследва
    знам затова не съм я закачал все пак трябва да се съобразя с нейните чувства и да не забравям че не съм мечтата на всяко момиче че да я преследвам все пак не съм на 10

echii <3

Пич гледай си аниметата, слушай си метъла, гледай си учението и не му мисли толкова за това че си нямаш прителка. Колкото повече го мислиш толкова по зле става. От личен опит ти казвам. Всичко с времето си, ще се намери мома и за тебе.

Град
    Нова Загора
    и аз така си мислех...но нещо не ми се вярва

echii <3

Самовглъбяваш си,че няма да си намериш приятелка. Може наистина да е трагична ситуцията в твоя град,ама както каза по-горния потребител "ще се намери мома и за тебе". На 16 си все още. За къде толкова бързаш?

Аз съм се примирила с идеята,че до 12-ти клас няма да си хвана приятел от Силистра и също съм на 16 год. Не,че не съм имала,но виждам,че сродната ми душа не е тук. Имам толкова много да живея и тепърва да опознавам света и хората.

Дерзай напред и да не ти пука.

Hmm neznam za vas, oba4e az ot li4en opit znam, 4e koito t1rsi namira.
    I s vremeto 4e 6te se nameri nqkoq spored men e na k1smet rabotata..(ili prosto 6te mine dosta vreme).

Цитирай Първоначално написано от marlboro276
    Hmm neznam za vas, oba4e az ot li4en opit znam, 4e koito t1rsi namira.
    I s vremeto 4e 6te se nameri nqkoq spored men e na k1smet rabotata..(ili prosto 6te mine dosta vreme).
    Непланираните неща са най-хубави. ;P

Град
    Нова Загора
    Надявам се някой ден да остана приятно изненадан от отношението на някое момиче към мен...
    ...но все пак може и само да си се надявам.
    Знам ли може и да сте прави...

echii <3

Град
    НеЙнотУу ГолЯмУ ЛеглОо =]
    Ем бате мисля че в теб нещо куца опитай да се промениш мъничко..
    Ела и СПРИ ме или просто МЛЪКНИ !
    Хейтърите казват НЕ но А3 казвам ДА !

А+B+C+D ...затова...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Град
    Нова Загора
    не си много конкретен/конкретна...

echii <3

Град
    (: Русе :)
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    А+B+C+D ...затова...
    и аз т'ва му казах, още на някоя от 1-вите страници, ама той не ме чу ... да се оправя
    So free

Че какво те е грижа бе..аз ставам на 17 и нямам гадже.. голяма работа

spored men B) e nai-veroqqtnoto ,i ne te suvetvam da promenq6 stila si zaradi momi4e!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си