.
Отговор в тема
Страница 5 от 10 ПървиПърви 123456789 ... ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 236

Hybrid View

може би,не се чувстващ готов,някой мой познати също на по 16 когато пробваха за първи път,се задържаха за по 3 месеца....то това е кът родеото трябва да имаш здрави мускули за да се задържиш и да не паднеш от добичето ....иначе 'БАТКОТО' идва кът Спайдермен и ти я взема.

[Във футбола най-важното е да задържаш топката максимално дълго,когато си срещу съперникът си и да демонстрираш нови трикови с който да го изненадаш,и да го подминеш.]

Размишлявай върху тея думи,те ще те насочат!
    Усети тръпката от играта!

Цитирай Първоначално написано от LINKNOT
    Цитирай Първоначално написано от marlboro276
    Hmm neznam za vas, oba4e az ot li4en opit znam, 4e koito t1rsi namira.
    I s vremeto 4e 6te se nameri nqkoq spored men e na k1smet rabotata..(ili prosto 6te mine dosta vreme).
    Непланираните неща са най-хубави. ;P
    За това си бих съгласила

Иначе...наистина недей да си променяш стила заради момиче - глупаво е....Ако тя те харесва достатъчно много би се променила заради теб.За всяка птица си има гнездо Просто на теб ти трябва да полетиш повечко

Човек важно е да обръщаш внимание на външния си вид ! Апък за дискотеките ... не е задължително да намериш момичето което обичаш в дискотека (от личен опит). А колкото до метъл и анимета ... и аз съм тей :P само че не наблягай мн на тях !

Амии D) извиняй ама вече момичетата май не търсят момчета които да ги водят на романтични вечери пък и как няа се грижиш за външния си вид .. тва е ацки непривличащо и наистина проблема е в теб

Голям фен Аватара на blader
    Град
    Нова Загора
    казах че не гледам да се движа по последната мода не че не се грижа за външния си вид...
    ...лелеее...
    'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett

'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...

echii <3

Град
    Монтана
    Не се отчаквай.. както се казва.. \"за всеки влак си има пътници.. \"
    Мен ако питаш това ,че си самичък може би е за добро.. защото до сега ако си ходел с някоя 100% да те е наранила..Вярвай просто в любовта и не се отчайвай..Бъди себе си ..
    Facebook : Даяна Денкова

Ami az da ti kaja chesno,po tvoeto opisanie si ,,Momcheto za men"(ako moga tak ada te nareka),zahtoto az sushto slusham metal i poneje i az jiveq v maluk grad i mn ot ,,gotinite fesuni"momcheta hodqt na diskoteka i spored men tova ne e gotino...I nqkak si mi e stranno momche daa se glasi poveche ot momiche.Az lichno ne stavam sutrin za da si glasq kosata,poneje e kudreva i ne lichi daje kato ne e sresana (koeto ponqkoga propuskam da pravq).A po vuprosa za tova s momicheto mislq che oshte ne si q sreshnal...tova e ot men (:
    Ами така е какво да се прави (:

Цитирай Първоначално написано от Sunshine =
    ]Ami az da ti kaja chesno,po tvoeto opisanie si ,,Momcheto za men"(ako moga tak ada te nareka),zahtoto az sushto slusham metal i poneje i az jiveq v maluk grad i mn ot ,,gotinite fesuni"momcheta hodqt na diskoteka i spored men tova ne e gotino...I nqkak si mi e stranno momche daa se glasi poveche ot momiche.Az lichno ne stavam sutrin za da si glasq kosata,poneje e kudreva i ne lichi daje kato ne e sresana (koeto ponqkoga propuskam da pravq).A po vuprosa za tova s momicheto mislq che oshte ne si q sreshnal...tova e ot men (:
    Ай ви женим!

Блейди,намери си мома,баце!

Град
    u nas
    И си мислех като тебе, но ето днес правим 1 месец със приятелката ми. Пожелавам ти и ти да срещнеш точното момиче.

Идея нямаш колко се зарадвах като прочетох до край темата. Не заради друго, ами просто защото в все по-рядко се срещат момчета като теб. Всичките слушат тва нещо, дето го наричат чалга и се инетересуват само от мацки с големи черни очила. Съвсем малко са свестните хора, на които не им пука само от повърхностните неща. Моят съвет към теб е да продължаваш да бъдеш себе си - и дори и да нямаш приятелка! Какво толкова, да не мислиш, че е по-добре да си имал 50 бройки и да приличаш на някой от тея там дето ги описа. Не, разбира се! Бъди себе си и не бързай, защото няма закъде. Животът е целия пред теб и имаш време не само за момичета и секс, но и за доста други нещица. Късмет!
    You are drop in the rain, just a number not a name
    You won't see it
    You don't believe in it
    Nothing can change us, nothing can save us from ourself

Град
    Стара Загора-The rock'n metal city
    Цитирай Първоначално написано от LINKNOT
    Цитирай Първоначално написано от Sunshine =
    ]Ami az da ti kaja chesno,po tvoeto opisanie si ,,Momcheto za men"(ako moga tak ada te nareka),zahtoto az sushto slusham metal i poneje i az jiveq v maluk grad i mn ot ,,gotinite fesuni"momcheta hodqt na diskoteka i spored men tova ne e gotino...I nqkak si mi e stranno momche daa se glasi poveche ot momiche.Az lichno ne stavam sutrin za da si glasq kosata,poneje e kudreva i ne lichi daje kato ne e sresana (koeto ponqkoga propuskam da pravq).A po vuprosa za tova s momicheto mislq che oshte ne si q sreshnal...tova e ot men (:
    Ай ви женим!

Блейди,намери си мома,баце!
    А,супер сватосани са вече значи.
    Helpless,
    My eyes are bleeding from the fear that's inside,
    You sealed your demise when you took what was mine,
    Don't try to stop me from avenging this world,
    No voice to be heard
    Waking The Demon,
    Where'd ya run to?

kato du6evnost mislq 4e bi dopadnal na vsqko edno momi4e..no poneje v bg momi4etata sa povarhnostni..to sig te othvarlqt zaradi tova 4e ne si pada6 po 4algata ili ne si porednoto konte..6te nameri6 momi4eto koeto ti trqbva togava kogato tq te opoznae kato 4ovek a ne kakvo se vijda otstrani

Град
    Нова Загора
    [/quote]Ай ви женим!
    не ми се вярва особено
    не се познаваме все пак

'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...

echii <3

Град
    Ай ви женим!
    не ми се вярва особено
    не се познаваме все пак
    [/quote]

Ще се опознаете lol.Има време...
    Helpless,
    No voice to be heard
    Waking The Demon,
    Where'd ya run to?

Град
    Нова Загора
    разбирам че се опитвате да помогнете ама с тея добронамерени бъзици ме карате да се отчайвам ето едно момиче да каже че има нещо хубаво в мен и аз да не мога да я видя дори не знам за вас ама аз не бих си правил майтап с това

echii <3

Град
    In Devil's Castle
    и аз обичам анимета...не знам какъв е проблемът.
    someone else...

Повече от фен
    Първо-не се променяй из основи.Прави това,което ти харесва и бъди себе си-това те прави ценен за някои. Е,също така те прави да изглеждаш глупаво в очите на други,но не бива да ти пука. Второ-запознай се с ново момиче. Бъди отпуснат, пускай бъзици-така няма да ти проличи,че си неопитен. И трето, за външния ти вид-еми няма да стане без ич.Не ти говоря да ставаш фешън, бъди си метъл, но все пак поддържането е важно, не можеш да изглеждаш като неандерталец и да очакваш, че ще ти провърви. А и между другото фитнеса не боли, три часа седмично ще ти се отплатят не само като по-добра фигура

Град
    Цитирай Първоначално написано от blader
    разбирам че се опитвате да помогнете ама с тея добронамерени бъзици ме карате да се отчайвам ето едно момиче да каже че има нещо хубаво в мен и аз да не мога да я видя дори не знам за вас ама аз не бих си правил майтап с това
    Извинявай де. Ама не се отчайвай ся...що така?! Караш ме и аз да се чувствам гадно.
    Helpless,
    No voice to be heard
    Waking The Demon,
    Where'd ya run to?

Ами може би изглеждаш твърде отчаян и вманячен на тая тема. Да не ти пука

Незнам какъв си , обаче по писаното ти разбирам , че си доста интелигентен...(не се бъзикам)..А важното е да не ти пука , прави всичко на бъзик пък ако излезне нещо..
    Trance/House Only in my heart..

Град
    isperih
    Абе мен, проблемът е, че си в малък град, където няма маса от металисти(както съдя по аватара ти, че си металист).Пък на***ните чалгарки харесват фешън мечоците.Аз съм металист също, ман, не се отчайвай.Ще си намериш гадже като мен.Просто покажи че твоят стил е най-готиният и накарай фешъбите да се чувстват като хлебарки.Ние си имаме тука бандичка металисти и никой не ни закача(просто ги е страх, били сме сатанисти и т.н).Вземаш си един CD-холдер с тонколонка и се разкарваш с него с някои свой френд.Обличай се хардкор-like a reаl metal guy; изражението ти да е непукистко.Не отстъпвай пред нито един глупак-мъж си.Направи си пънкарска прическа или си пуснки коса(също и брадичка ако имаш).Отиди 1-2 пъти на на дискотека, но само да кажеш на диджея да пусне рок парче и покажи че това е твоята песен с бирата в ръка!Поне ще те знаят като опасен тип и ще имаш малко репутация.Ако някой чалгар те ядоса-прасни му кубинката бе е*и му майката!Без това се навъдиха много вече! Аре ако искаш more съвети шибаният ми скайп е lion___prince с три долни

Град
    Beiho,супер як съвет \/ Само така!!! Наистина и според мен това е начинът,бунт срещу тъпите чалгари!
    Helpless,
    No voice to be heard
    Waking The Demon,
    Where'd ya run to?

Град
    Лапландия!?
    Недей се насилва толкова много вземи първо да се изучиш,кво ако нямаш момиче...Замисли се дали проблема не е в теб самия не бъди прекалено мил с момичетата щото колкото и гадно да прозвучи те не харесват това.Абе все ще намериш някоя яка мацка с която да си допаднете и да се обичте

Re: На 16 без момиче ...защо е така?

Цитирай Първоначално написано от blader
    spored vas na kakvo se dulji fakta 4e na 16 godini sum si sam i nqma izgledi tova da se promeni
    A)na tova 4e ne sum 'fe6an' i zatova pove4eto hora me priemat za tup oligofren ili napravo sum si tup oligofren
    B)na tova 4e jiveq v maluk grad pulen s hora slu6a6ti 4alga i bukvalno jivee6ti v diskotekite koeto napulno protivore4i na principite mi
    C)na tova 4e slu6am metal,gledam animeta i horror-i,ne obi4am 6umnite kuponi-respektivno i diskotekite
    D)na tova 4e sum prekaleno 4uvstvitelen,romanti4en,ranim i ne durja tolkova na vun6niq si vid vsledstvie na koeto poglednat otstrani ne otgovarqm na predstavata za edur,gotin,'ma4o' i svalq4 koqto e populqrna v suznaiqta na dosta momi4eta
    ne znam ama za mene fakta 4e dosega ne sum imal nikakuv kusmet s momi4etata i povtarqm ne se o4ertava da imam ne6to pove4e ot priqtelski otno6eniq s tqh e dosta pritenitelen
    ne znam...edna priqtelka iska da me zapoznae s edno momi4e koeto spored opisanieto koeto tq mi dade otgovarq napulno na predstavata mi za momi4e me4ta i mnogo iskam da se polu4i ne6to ama ne znam...s dosega6niq mi kusmet sigurno ni6to nqma da stane i vse pak 6te razbera dnes v 6 kato se sre6tnem
    ta misulta mi e ako mojete izberete edna ot gorespomenatite pri4ini za sega6niq mi status na nepopravim samotnik i mi daite nqkakvi idei i suveti za tova kak da provarvqt ne6tata mejdu men i momi4etata
    We do care

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Прекалено много му мислиш.Почни да ходиш на някакви курсове по езици например.Просто е неизбежно да не се запознаеш с някакви хора.Или пък се занимавай с нещо,което ти отвлича вниманието.Хоби.Еми за да ти кажа това значи знам какво е. На 16 съм и аз.Момиче нямам от 8 месеца. Не ти трябва много да му мислиш.Занимавай се с каквото ти е кеф на теб. Пък току виж някоя мома изкочи и се земете.Нищо не се знае до самия край
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си