- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На 16 без момиче ...защо е така?
spored vas na kakvo se dulji fakta 4e na 16 godini sum si sam i nqma izgledi tova da se promeni
A)na tova 4e ne sum 'fe6an' i zatova pove4eto hora me priemat za tup oligofren ili napravo sum si tup oligofren
B)na tova 4e jiveq v maluk grad pulen s hora slu6a6ti 4alga i bukvalno jivee6ti v diskotekite koeto napulno protivore4i na principite mi
C)na tova 4e slu6am metal,gledam animeta i horror-i,ne obi4am 6umnite kuponi-respektivno i diskotekite
D)na tova 4e sum prekaleno 4uvstvitelen,romanti4en,ranim i ne durja tolkova na vun6niq si vid vsledstvie na koeto poglednat otstrani ne otgovarqm na predstavata za edur,gotin,'ma4o' i svalq4 koqto e populqrna v suznaiqta na dosta momi4eta
ne znam ama za mene fakta 4e dosega ne sum imal nikakuv kusmet s momi4etata i povtarqm ne se o4ertava da imam ne6to pove4e ot priqtelski otno6eniq s tqh e dosta pritenitelen
ne znam...edna priqtelka iska da me zapoznae s edno momi4e koeto spored opisanieto koeto tq mi dade otgovarq napulno na predstavata mi za momi4e me4ta i mnogo iskam da se polu4i ne6to ama ne znam...s dosega6niq mi kusmet sigurno ni6to nqma da stane i vse pak 6te razbera dnes v 6 kato se sre6tnem
ta misulta mi e ako mojete izberete edna ot gorespomenatite pri4ini za sega6niq mi status na nepopravim samotnik i mi daite nqkakvi idei i suveti za tova kak da provarvqt ne6tata mejdu men i momi4etata
'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett
'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...
echii <3