- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На 16 без момиче ...защо е така?
Не прочетох нито едно мнение но знаеш ли значението на дуамта ФЕШЪНот това човек каква музика слуша нз какво значение има но лично аз мразя метала от дъното на душата си
ти какво искаш не обръшташ внимание на външния си вид ми една маймуна си обръща нз почни да търсиш женски маймуни
Успех.
а стига бе ти сигурно ме бъзикаш...тц-тц-тц бреййй че интересни хора имало ми вземи да прочетеш нещо от темата първо...![]()
'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett
'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...
echii <3
Вземи прочети част от темата пък после пиши такива коментари, момчето си е написало не ,че не се грижи за външния си вид,а че не стои часове пред огледалото да си оправя косата.Първоначално написано от momchence_89
![]()
И ДА,blader не само те бъзика,но и ти се подиграва!!!![]()
![]()
![]()
Helpless,
My eyes are bleeding from the fear that's inside,
You sealed your demise when you took what was mine,
Don't try to stop me from avenging this world,
No voice to be heard
Waking The Demon,
Where'd ya run to?
не виж сега не икам никой да се сърди ама първо с това 'мразя метъла от дъното на душата си не знам кво целиш' и второ това с маймуните(още повече като се има впредвид че не си чел други мнения в темата) е някакси неуместно поне от моята гледна точка
иначе да подиграх ти се не за друго ами заради това че не ми е приятно да ме сравняват с по-низши биологични видове при това защото някой го мързи да чете(иначе не скромните 12 страници) и просто нямаше как да не отвърна
Justice must prevail!
'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...
echii <3
Браво,ти пишеш доста по-хапливи неща от мен.Първоначално написано от blader
Върна си го на антито.
![]()
Helpless,
No voice to be heard
Waking The Demon,
Where'd ya run to?
не че има нещо хубаво в това,но мерси все пак...
еми така де трябва човек да е поне малко информиран преди да пише подобни работи![]()
echii <3
complete silence...
echii <3
Не се плаши.Всичко ще си дойде на мястото все някога...Най-важно е да не ти пука и да не ти се превръща във фикс идея.Точно поради тази причина съм си сам в момента![]()
Not True...Първоначално написано от blader
![]()
Helpless,
No voice to be heard
Waking The Demon,
Where'd ya run to?
so sad...so,so sad...why?!?!?!
WHY am I so alone
echii <3
dobre za kvo e toq flood dostatu4no suveti polu4i opravqi se
I never eat a pig cuz a pig is a cop
ми така се получи
echii <3
i have the same problem...........
Първоначално написано от Drogiranata_
много е гадно напълно ти съчувствам
echii <3
Дължи се на това,че имаш ниска самооценка и вероятно имаш проблем със самочувствието.Не каэвам,че трябва да си някой самовлюбен човек с огромно самочувствие,но трябва да си по-самоуверен.
И това,че на 16 си беэ гадже не е голяма трагедия,да энаеш.Ако това ти е най-сериоэния проблем,евала,ти си щастливец.
И не е лошо да эапочнеш да обръщаш внимание на външността си.Ако го правиш,не е нужно да си фешън.Просто се старай да иэглеждаш добре,така както на теб ти харесва,а не подръжавайки на някого или на някакъв опредлен стил.3ащото въпреки че външността не е на първо чясто,все пак това е нещото,което първо се эабеляэва и прави впечетление.Дори и като спечелиш някого,на него пак ще му е приятно,ако е с човек,който се подържа и иэглежда добре,а не е эанемарен![]()
Спокойно,живей си живота.
Не се самосъжалявай,эащото така доникъде няма да стигнеш.
Хубавите неща стават неочаквано.
But all the miles that separate,
They disappear now when I’m dreaming of your face.
Егати песимиста!Първоначално написано от blader
![]()
Helpless,
No voice to be heard
Waking The Demon,
Where'd ya run to?
Хммм...нещо млъкнахте.
Защооооо....?
echii <3
щото си идиооооооттттттттт, айде ставай пенделсон че ше умреш самПървоначално написано от blader
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
виж ся брато, има сякви хора. едни харесват малки цици, други големи цици, трети не харесват цицинякой харесват сиганки и сигани. просто трябва да намериш някое момиче което ще хареса теб
аз намерих любовта на живота си-айшието случайно. излизай повече от вас, обикаляй града едва ли си единствения човек който слуша тая музика в града нали? потърси не чакай или "гони влака" както се изказа някой. търси, зарибявай ако не стане, търсиш отново
![]()
Притежател на едиствения скъсан презарватрон в нашто ма'ла
МОЙ СЕМЕЙСТВО!!!
Благодаря ти премъдри Господи че си създал толкова добри и състрадателни(че и умни) хора...без тях този свят нямаше да е такъв какъвто е.Първоначално написано от tuzaro
Мерси за съвета,тузаро.Не знам дали щях да съм толкова доволен от живота ако не беше ти да ме радваш с интелигентните си коментари.
И между другото предпочитам да си умра сам(то така се и очертава) пред това да стана ШИБАН ПЕДАЛ.
echii <3
Не се отчайвай и аз съм като теб. Какво ли не бих дала да срещна точно момче като теб, но уви и тука е пълно само с кретени... В никакъв случай не си и помисляй да се променяш, та ти си моят идеал^^ Просто се гордей с това което си, продължавай да рисуваш и моята мечта е един ден да се занимавам с анимация ( и да тя определено е много повече от просто детски филмчета ((: ), а всичко останало само ще се нареди (: Само не губи надежда и вяра, че без тях сме загубени. Горе главата!
мерси много
echii <3
незнам кво да кажа.... явно 16 страници и още си такъв, няма се промениш...
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
x
аь ус ефь пьтнсше
...навярно няма наистина...Първоначално написано от tuzaro
echii <3