Здравейте!Случи ми се ужасно нещо...Моята най-добра приятелка харесва едно момче от съседния клас и за да ги запозная,първо аз се запознах с него.По принцип не си говорим много,само след училище(с момчето).И отидох при него и всички ни видяха да си говорим и да се смеем,та оттогава си мислят,че ходим...Какво ли не чух-аз го харесвам,той мен не и обратното,че ходим отдавна и безброй такива глупости.А аз дори не го харесвам,в смисъл за нещо повече от приятел...Цялото училище сега говори само за нас и ми става много,много неудобно и въобще не искам да отивам при неговия клас,въпреки че там имам много приятели...Почувствах се много зле и след като дори се разнесе слуха,че не ми знае името.Сега какво да правя...просто не иксам да виждам никой било то от неговия,или от друг клас 11 клас съм,ако има значение...а и това е още по-зле,понеже някои хора все още не са пораснали...
Пропуснах да кажа,че все пак не успях да ги запозная,а това беше главната причина аз да се запозная с него.Приятелката ми сега ми се сърди и въобще...имам чувството,че целият свят е против мен...