Цитирай Първоначално написано от blader
zabelqzvam 4e vsi4ki mi kazvat da ne govorq za negativnite si strani a za polojitelnite taka 4e s risk da dopusna nqkoi gre6ki mislq da pokaja nqkoi ot dobrite si strani no skromnostta ne mi pozzvolqva da izpadam v podrobnosti
zna4i...smqtam 4e sum mil,dobur,toleranten,sustradatelen i veren kato priqtel
su6to taka mislq 4e sum zabaven(ne umstveno ) i umeq da izslu6vam horata...vsu6tnost az mnogo obi4am da si govorq s nqkoi ne si padam po 6umnite kuponi i subiraniq
predpo4itam razhodka v parka pred diskotekata
osven tova si padam po romantikata bih bil 6tastliv da iznenadam priqtno eventualnata si priqtelka za da i dostavq radost ili da i povtarqm i idokazvam kolko q obi4am znaeiki kolko me obi4a tq...eto tova bi me napravilo istinski6tastliv...(lele kak se otplesnah)
fizi4eski ne moga da se iztukna s nqkakvi predimstva pred drugite ne sum muskulest ili nabit ili ne6to takova az sum...ne znam...nqkoi hora kazvat 4e sum visok i slab az ne mislq 4e sum mnogo visok(1,77-1,80 nqkude...sega ne pomnq)ina4e se obli4m normalno-vsekidneven stil nekvi dunki ili malko po smuknati pantaloni s nqkakva teniska ili switcher i maratonki i mislq da si puskam dulga kosa(vsu6tnost dulga e silno kazano iskam da kaja malko pod ramenete-ne pove4e)
ne znam dali e problem 4e nosq o4ila ama vsi4ki mi kazvat 4e s tqh izglejdam po-dobre(i az taka mislq) 6toto te ne sa nqkakvi s debeli ramki i golemi stukla...
kato talant kvo da kaja moga da risuvam(osnovno manga geroi 6toto iskam da rabotq kato character designer i da si suzdam svoq poredica)
moga i da peq ama ne go pravq 4esto 6toto se pritesnqvam(samo pred priqteli nqmam problem s tova)
mi...ne znam kakvo drugo da kaja hubavo za sebe si vsi4ko kazano dotuk se osnovava na mneniqta hora koito sum 4uval direktno ili ne i ne preuveli4avam ni6to s ideqta da sum maksimalno otkroven taka 4e molq vi ne me napadaite zaradi tova koeto sum prosto sum si takuv...blagodarq za vnimanieto
Каква приятелка искаш да имаш? Някоя с интереси като твойте, някоя яка чалгарка или манекенка? Колко високо се целиш? Във всички случай си подобри максимално външният вид, ходи с големи компаний по кафета ли не знам какво правите, запознавай се повече и ще ти дойде самочувствието.