Абе мен, проблемът е, че си в малък град, където няма маса от металисти(както съдя по аватара ти, че си металист).Пък на***ните чалгарки харесват фешън мечоците.Аз съм металист също, ман, не се отчайвай.Ще си намериш гадже като мен.Просто покажи че твоят стил е най-готиният и накарай фешъбите да се чувстват като хлебарки.Ние си имаме тука бандичка металисти и никой не ни закача(просто ги е страх, били сме сатанисти и т.н).Вземаш си един CD-холдер с тонколонка и се разкарваш с него с някои свой френд.Обличай се хардкор-like a reаl metal guy; изражението ти да е непукистко.Не отстъпвай пред нито един глупак-мъж си.Направи си пънкарска прическа или си пуснки коса(също и брадичка ако имаш).Отиди 1-2 пъти на на дискотека, но само да кажеш на диджея да пусне рок парче и покажи че това е твоята песен с бирата в ръка!Поне ще те знаят като опасен тип и ще имаш малко репутация.Ако някой чалгар те ядоса-прасни му кубинката бе е*и му майката!Без това се навъдиха много вече! Аре ако искаш more съвети шибаният ми скайп е lion___prince с три долни