Здравейте! Страшно много ама много си падам по едно момче което въобще не знам какво мисли за мен, а още повече дали ме харесва. Той е на 16 и сме от един и същи град, но различни квартали. На обяд ходихме с баща ми да ядем в ресторанта който държи баща му. Момчето беше там и понеже моят баща и неговият са добри приятели седяхме на една маса. Баща ми седеше в средата-между нас двамата. Момчето (Денис) ядеше също. Ставаше да си взима хляб и безалкохолно и минаваше покрай мен. Страшно се притеснявах и постоянно се изчервявах, цялата треперих, постоянно си гледах към телефона и правех нещо. По едно време Дени се наяде, стана и си тръгна. По моето поведение може би разбра, че го харесвам, но не знам. А между другото той е малко от типа „лошо момче”. Толкова много го харесвам, че имам чувството, че мога да направя всичко с него. Много рядко се виждаме (ние дори не си говорим) и това е супер гадно. Много ми е неловко, но мисля да се опитам да намеря скайпа му и да му призная, но аз не съм такъв човек и съм много срамлива. Какво да правя? От друга страна мисля, че ако едно момиче признае чувствата си на едно момче се счита за маалко леко момиче, а и ме е страх той да не разкаже на всичките си приятели, че съм му казала какво чувствам. А по принцип аз много се срамувам от момчетата когато гледат в мен независимо дали ги харесвам (постоянно се изчервявам). А когато ги гледам все имам чувство, че си мислят, че ги харесвам. PLS помогнете

Нарушена т.7
moderated by oth_fenka